Muž holivudske zvezde imao aferu sa 25-godišnjom ženom: "Zna da je napravio veliku grešku"

Navodna afera je "bila kratkog veka" i sada je "gotova", tvrdi magazin People, a Millepied je to nazvao "ogromnom greškom".

Izvor: Jutarnji.hr

Subota, 03.06.2023.

10:58

Muž holivudske zvezde imao aferu sa 25-godišnjom ženom:
Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra / POOL

Poznata glumica Natali Portman i njen suprug, baletski igrač Benjamin Millepied, trenutno se bore da spasu svoj brak nakon što je ona otkrila da je imao aferu sa 25-godišnjom ženom, prenosi Page Six.

Par, koji se venčao 2012. godine, već se razveo prošle godine, ali je uspeo da prevaziđe probleme u vezi. Ali sada je njihov brak ponovo na klimavim nogama.

Nove fotografije snimljene u Francuskoj sugerišu da je Millepied provodio intimno vreme sa mladom klimatskom aktivistkinjom Kamilom Etjen.

"Natali i Ben nisu raskinuli i pokušavaju da reše stvari. Ben čini sve što može da natera Natali da mu oprosti. On voli nju i njihovu porodicu", otkrio je izvor za Page Six.

"Natali je veoma svesna privatnosti i njen najveći fokus trenutno je zaštita njihove dece“, dodao je izvor.

Čak i na snimanju Natalijinog predstojećeg filma, bila je javna tajna da su ona i Millepied imali bračnih problema. Na filmskom festivalu u Kanu ovog meseca pojavile su se i glasine da je njihov brak na tankom ledu. Slavni supružnici su poslednji put zajedno fotografisani u Francuskoj u maju, kada su objavljene i fotografije na kojima se ljube tokom večere.
Etjen, koja je prijateljica Grete Tunberg, snimila je seriju kratkih filmova o životnoj sredini i napisala knjigu "Za ekološki ustanak: prevazilaženje naše kolektivne nemoći”. Navodno ju je francuski Vanity Fair takođe proglasio jednom od "50 uspešnih Francuskinja u 2020. godini“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli: