Dakota Džonson o novim golim scenama u filmu: "Nekih dana nisam želela da se skinem"

Glumica Dakota Džonson (32) otkrila je da imala poteškoća kada je u pitanju skidanje pred kamerama.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.01.2022.

10:41

Dakota Džonson o novim golim scenama u filmu:
Foto: Profimedia

U novom intervjuu za portfolio najboljih izvođača za 2022. magazina W, Džonson je podelila svoja razmišljanja o snimanju scena u kojima je bila skoro gola za svoju dramu "The Lost Daughter" iz 2021.

"Teško je. Nekih dana nisam želela da se skinem na snimanju", rekla je Dakota.

Objasnila je da je Nini, liku koji je tumačila u filmu, fizički izgled skoro dosadan: "Dostigla je tačku u svom životu u kojoj njena zgodnoća više ne odgovara onome što je ona". Dakota je ćerka holivudskih zvezda Dona Džonsona (72) i Melani Grifit (64) i unuka heroine Alfreda Hičkoka Tipi Hedren (94). Debitovala je kao glumica sa 10 godina kada je zajedno sa svojom majkom i sestrom Stelom Banderas glumila u komediji-drami "Crazy in Alabama", 1999. godine.

Bivša manekenka je postala poznata kada je dobila ulogu Anastazije Stil u erotskom filmu "Fifty Shades of Grey" iz 2015. i njegova dva nastavka iz 2017. i 2018. godine.
Dakota Džonson se pojavila se gola u mnogim scenama seksa u trilogiji. Glumica je, 2017. godine, za Mirror rekla da je odbila da koristi dvojnicu za svoje golišave scene.

"Ako sam htela da radim ovaj posao, uradila bih ga 100 odsto i dala sam sve. Želela sam da budem iskrena prema ulozi i liku. Nemam problema sa golotinjom. Mislim da je prelepo i bila sam ok sa tim", rekla je tada Džonson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli: