Ponedeljak, 26.04.2021.

16:13

"Dnevni red" - Ponedeljak, 26. april - "Kurtijevo glasanje u Albaniji i planovi o Velikoj Albaniji"

Večeras u 20.00!

Izvor: B92

Večerašnji gosti emisije "Dnevni red" su bivši šef koordinacionog centra za KiM Nebojša Čović, bivši predsednik izvršnog Veća na KiM Zoran Anđelković i predsednik matice Albanaca u Srbiji Demo Beriša. Autor i voditelj emisije Dragan Karadžić će sa svojim gostima razgovarati na temu: Da li se iza Kurtijevog izlaska na izbore u Albaniji kriju planovi o stvaranju Velike Albanije?

"Dnevni red" je emisija koja ponedeljkom od 20 časova na B92 otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane. Na dnevnom redu se nalaze najvažnija aktuelna politička zbivanja i goruća ekonomska pitanja, vezana kako za nezaobilaznu krizu izazvanu virusom Kovid 19, tako i za opšte teme koje su svakodnevno na dnevnom redu.

Posebna pažnja posvećena je nezaobilaznim društvenim i kulturnim dešavanjima, koja se prate iz nedelje u nedelju i pravi se najbolji izbor za gledaoce. U emisiji "Dnevni red” daje se reč akterima događaja, političarima i predstavnicima različitih političkih struja, ekspertima iz društveno-ekonomskih oblasti, umetnicima i kulturnim radnicima kao i drugim stručnjacima različitih profila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: