"Dnevni red" - Ponedeljak, 19. april - "Non pejper - politička bura na Balkanu"

Večeras u 20.00!

Podeli

Večerašnji gosti emisije "Dnevni red" su predsednik Saveta za strateške politike Dragan Šutanovac, šef predstavništva Republike Srpske u Vašingotnu i politički analitičar Obrad Kesić i sociolog i novinar prof. dr Slobodan Reljić. Autor i voditelj emisije Dragan Karadžić sa svojim gostima će razgovarati na temu: Non pejper - politička bura na Balkanu.

"Dnevni red" je emisija koja ponedeljkom od 20 časova na B92 otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane. Na dnevnom redu se nalaze najvažnija aktuelna politička zbivanja i goruća ekonomska pitanja, vezana kako za nezaobilaznu krizu izazvanu virusom Kovid 19, tako i za opšte teme koje su svakodnevno na dnevnom redu.

Posebna pažnja posvećena je nezaobilaznim društvenim i kulturnim dešavanjima, koja se prate iz nedelje u nedelju i pravi se najbolji izbor za gledaoce. U emisiji "Dnevni red" daje se reč akterima događaja, političarima i predstavnicima različitih političkih struja, ekspertima iz društveno-ekonomskih oblasti, umetnicima i kulturnim radnicima kao i drugim stručnjacima različitih profila.

strana 1 od 88 idi na stranu