Petak, 09.10.2020.

16:43

Nova emisija na TV B92: "Dnevni red" od 12. oktobra, ponedeljkom u 20h

Nova emisija "Dnevni red" na TV B92 biće emitovana ponedeljkom od 20 sati, počev od 12. oktobra.

Izvor: B92

Nova emisija na TV B92:
Foto: B92 TV

"Dnevni red" je emisija koja će jednom nedeljno otvarati sve teme važne za Srbiju i njene građane.

Na dnevnom redu će se naći najvažnija aktuelna politička zbivanja i goruća ekonomska pitanja, vezana kako za nezaobilaznu krizu izazvanu virusom kovid 19, tako i za opšte teme koje su svakodnevno na dnevnom redu.

Posebna pažnja biće posvećena nezaobilaznim društvenim i kulturnim dešavanjima, koje ćemo pratiti iz nedelje u nedelju i praviti najbolji izbor za naše gledaoce.

U emisiji "Dnevni red" reč će biti data akterima događaja, političarima i predstavnicima različitih političkih struja, ekspertima iz društveno-ekonomskih oblasti, umetnicima i kulturnim radnicima kao i drugim stručnjacima različitih profila.

"Dnevni red" biće emitovan ponedeljkom u 20h, autor i voditelj je Dragan Karadžić, glavni i odgovorni urednik B92 televizije.

Prvi gosti biće Vladimir Kecmanović, pisac, Nebojša Čović, bivši šef koorinacionog centra za Kosovo i Metohiju I Ratko Dmitrović, novinar. Autor emisije će sa svojim gostima razgovarati na temu - "Kome smeta jaka Srbija?".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: