Utorak, 03.09.2002.

06:47

Zardel preti da ce se vratiti u Brazil

Izvor: B92, Beta

Default images
Napadac Sportinga iz Lisabona, Brazilac Mario Zarsel zapretio je da ce se vratiti u domovinu, nakon sto je njegov klub odbio ponudu spanskog Betisa, prenela je u ponedeljak portugalska stampa.

"Nadam se da ce uskoro razresiti situacija oko mog transfera. Ukoliko se to ne dogodi vracam se kuci da budem sa svojom decom i tamo cu ostati najmanje do decembra", kazao je Zardel, koji se trenutno leci od depresije, portugalskom listu "Korijero Da Manja".

Sporting i Lisabona je na svom zvanicnom internet sajtu objavio da je odbio ponudu Betisa za brazilskog napadaca, zato sto je to bila "ponizavajuce mala suma za zlatnu kopacku Evrope u sezoni 2001-2002".

Zardel, koji je najbolji strelac Evrope za proslu sezonu, ne nastupa za klub, posto se nalazi na bolovanju, a u julu je izjavio da se ne oseca psihicki sposobnim da igra u Portugalu, posle razvoda od supruge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: