Utorak, 03.09.2002.

06:47

Ronaldo i zvanicno predstavljen u Madridu

Izvor: B92, AFP

Default images

Brazilski reprezentativac i bivsi fudbaler Intera, Ronaldo, u ponedeljak je nakon uspesno obavljenih lekarskih pregleda na jednoj privatnoj klinici u Madridu, i zvanicno predstavljen kao novi fudbaler Reala iz Madrida:

Zeleo bih da se zahvalim predsedniku kluba Florentinu Perezu – jer je moja zelja da dodjem ovde bila velika. Znam da je velika odgovornost na meni, ali trudicu se da opravdam veliko poverenje, golovima i dobrom igrom« rekao je sada vec bivsi igrac Intera i dvostruki strelac u finalnom mecu SP u Japanu i Juznoj Koreji – Ronaldo.

Brazilac ce u novom klubu dobiti dres sa brojem 11 ( njegova tradicionalna devetka je zauzeta – nosi je Morijentes koji nije napustio Madrid)

Ipak, i pored ogromnog interesovanja, navijaci Reala morace da sacekaju i vide na delu  Brazilca kako predvodi napad »kraljevskog kluba«, jer je fizicki relativno nespreman:

Sve je u redu, ali moram dobro da se pripremim za prvi nastup. Ocekujem da cu zaigrati za 20-ak dana, sve ostalo je super, rekao je Ronaldo za TV stanicu koja je u vlasnistvu kluba.

Sa druge strane predsednik kluba Florentino Perez , koji je dolaskom na celo kluba poceo da sakuplja fudbalski » drim tim« na jednom mestu izjavio je da od Ronalda ocekuje jos bolje igre nego u sezoni 1996-1997. kada je za Barselonu postigao 34 gola u 37 utakmica: Stariji je i mnogo zreliji sa ise iskustva. Ocekujem da bude jos bolji i da vidim Ronalda u najboljem izdanju u dosadasnjoj karijeri.

Ronaldo ce po ugovoru koji je potpisao sa Realom primati oko milion eura mesecno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Podeli: