Četvrtak, 04.07.2002.

08:02

Preko pola miliona poseta u junu za www.B92.net/sport !

Izvor: B92

Default images

Kraj Mundijala svakako je pravi trenutak za sumiranje uradjenog, pogotovo kod onih timova koji nisu zabelezili uspeh.Istovremeno, za one koji su pobedili, ili bar bili uspesni, vreme je da se pohvale.

Ovih dana navrsava se prva godina rada sportske stranice sajta B92.

U pocetku smo imali po 2-3 vesti dnevno i po neki izvestaj, ali se prica ubrzo uozbiljila i promenila - pre svega Vasom zaslugom, jer je poseta sajta rasla iz meseca u mesec.Kada smo oko Nove Godine, prvi put probili cifru od 4.000 poseta dnevno, mislili smo da je to veliki uspeh...

A danas, statistika naseg sajta (koja moze biti dostupna onima koji su sumnjicavi) pokazuje da smo u junu mesecu probili granicu od POLA MILIONA POSETA (510,992)

Ukupno, u maju i junu mesecu Vas tacno - 978, 442 posetilo je www.B92.net/sport.

Po prvi put radili smo specijalnu stranicu posvecenu jednom velikom dogadju, a MUNDIJAL 2002 posetilo je skoro 200.000 ljudi.

Zahvaljujemo se svima koji citaju nase stranice i obecavamo da ce sledeci Specijal - Indijanapolis 2002 , biti jos bolji i raznovrsniji, posebno zbog toga sto ce nasi reporteri biti na licu mesta.

Dotle, budite uz najposeceniju sportsku stranicu na domacem webu, i nastavite da nas podrzavate - kroz kritike, sugestije ili pohvale preko naseg e- maila:
sport@b92.net

Vas
Sport B92.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Podeli: