Utorak, 05.06.2001.

22:00

HADZI – ANTIC POKRECE DNEVNI LIST

Izvor: B92

Default images
Bivsi glavni i odgovorni urednik "Politike" Dragan Hadzi Antic nalazi se u zemlji i uskoro ce pokrenuti novi dnevni list "Dnevne novine" - rekao je za Radio B92 Dragoljub Todorovic , jedan od Anticevih advokata. Prema njegovim recima Antic je u nedelju dao izjavu pred istraznim sudijom Goranom Cavlinom, a u vezi sa slucajem u kojem je zajedno sa Borislavom Milacicem i Nikolom Sainovicem osmunjicen za zloupotrebu sluzbenog polozaja. Todorovic, takodje, tvrdi da Hadzi Antic nikada nije odlazio iz zemlje osim na terapijsko lecenje zbog viska kilograma.

Advokat Todorovic, kaze da je Hadzi Antic vec registrovao dnevni list pod nazivom “Dnevne novine” koji ce uskoro poceti da izlazi. Hadzi Anticev advokat za Radio B92 kaze da ce te novine biti potpuno u vlasnistvu privatnog kapitala. "Dnevne novine su izabrale da budu nezavisne u odnosu na drzavu, politiku i centre moci. Bice ostra opozicija mrznji – bilo prema pripadnicima drugih nacija i vera, bilo prema manjinskim grupama. Zigosace zloupotrebu vlasti, korupciju, pravno nasilje i svaki oblik ponizavanja drugog ma ko on bio”, kaze Todorovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: