Petak, 15.12.2000.

21:50

TESKO RANJEN CLAN DSK I BIVSI PRIPADNIK OVK

Izvor: B92

Default images
Nepoznate osobe su iz vatrenog oruzja u petak popodne tesko ranile Fetaha Rudija, clana Predsednistva ogranka Demokratskog saveza Kosova u Malisevu. Fetah Rudi se vracao iz Pristine gde je prisustvovao sednici Predsednistva DSK, javio je pristinski nezavisni Radio 21. On je bivsi pripadnik tz. Oslobodilacke vojske Kosova i jedan od istaknutih aktivista DSK, jos od osnivanja stranke. Atentat je izazvao gnev i ogorcenje u Malisevu, posto je usledio nakon brojnih pretnji upucenih Rudiju i drugim aktivistima DSK i poslanicima ove stranke u SO Malisevo.

Pozivajuci se na saopstenje policije UNMIK, isti izvor javlja da je popodne u blizini autobuske stanice u Peci prilikom okrsaja dve grupe mladica ranjeno vise osoba. Identitet mladica nije objavljen. Prema prvim informacijama, u toj pucnjavi ranjeno je sedam lica. U toku okrsaja iznenadno je eksplodirala i jedna rucna granata od cije je eksplozije povredjeno vise osoba, medju kojima i jedna mlada devojka. Predstavnici policije UN u Peci nisu saopstili druge detalje posto je istraga o ovom incidentu jos u toku, javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: