Utorak, 12.12.2000.

13:15

SUVO I TOPLO

Izvor: B92

Default images
U severoistocnim i istocnim delovima Srbije u sredu ce biti malo i umereno oblacno i suvo, dok ce u ostalim krajevima ujutro i pre podne biti mestimicno maglovito, a tokom dana ce preovladavati suncano, saopstio je Republicki hidrometeoroloski zavod Srbije. Duvace slab, uglavnom juzni vetar. Minimalna temperatura bice od -1 do 6, na Primorju do 10, a najvisa dnevna od 11 do 16, na Primorju do 19 stepeni.

U Beogradu ce jutro biti pretezno vedro, a tokom dana malo i umereno oblacno sa suncanim intervalima i toplo. Najniza temperatura od 3 do 6, a maksimalna dnevna oko 15 stepeni.

U cetvrtak ce se zadrzati suvo i toplo vreme, dok se u petak ocekuje naoblacenje s kisom, a u planinama sa susnezicom i snegom. Pocece da duva umeren i jak severozapadni vetar, dok ce krajem dana temperatura biti u osetnom padu.

U subotu ce doci do prestanka padavina i delimicnog razvedravanja, vetar ce biti u slabljenju, a dnevna temperatura ce se kretati u intervalu od sest do 10, na Primorju do 13 stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: