Ponedeljak, 11.12.2000.

16:47

DRASKOVIC TRAZI VECE PENZIJE, SPO KRITIKUJE DOS

Izvor: B92

Default images
Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Draskovic u ponedeljak je izjavio da ce poslanici te partije u Skupstini Srbije zahtevati da najnize penzije budu odmah povecane za sto odsto. U susretu sa penzionerima beogradske opstine Zvezdara, Draskovic je kazao da ce SPO traziti da se u penzione fondove povrati sav novac koji su penzioneri uplacivali u proteklih 50 godina, kao i da drzava bude garant vracanja svih pokradenih penzija za poslednjih 10 godina, navodi se u saopstenju SPO-a. Kako prenosi Beta, Draskovic je najavio da ce traziti i da Elektrodistribucija Srbije i druga javna komunalna preduzeca otpisu dugovanja penzionerima sa najnizim primanjima.

Krusevacki odbor SPO-a u ponedeljak je ostro kritikovao kadrovsku politiku Demokratske opozicije Srbije u tom gradu i optuzio ih za "amaterizam, uskogrudost, politicku ostrascenost i novo jednoumlje". U saopstenju krusevackog SPO-a se navodi da DOS nije ispunio obecanja data u predizbornoj kampanji za savezne izbore i upozorio da ce se takva politika DOS-u "vratiti kao bumerang na decembarskim izborima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: