MILOSEVIC PRVI PUT POSLE 6. OKTOBRA NA TELEVIZIJI

Izvor: B92

Utorak, 21.11.2000.

21:22

Default images
U stranackoj hronici, Radio televizija Srbije prenela je u utorak uvece deo izlaganja predsednika Socijalisticke partije Srbije Slobodana Milosevica sa sednice glavnog odbora stranke. Ocenjujuci trenutno stanje u Socijalistickoj partiji Srbije i njene sanse na predstojecim vanrednim republickim izborima Milosevic je rekao da je neophodno da predstojeci Peti kongres SPS, zakazan za 25. novembar, bude "izraz jedinstva svih clanova stranke, kao najbolji nacin da se odgovori aktuelnim izazovima i da se SPS potvrdi kao faktor istinske odbrane nacionalnih i drzavnih interesa".

"Kada iz partije odlaze oni koji su u nju usli iz koristoljublja, kada iz partije odlaze kolebljivi i oni koji su se uplasili, partija time ne slabi, partija time samo jaca", rekao je Milosevic.

"I ja verujem da ce nasa partija, buduci u tim novim okolnostima, tek moci odgovarajuci na izazove koje otvara ovo vreme pritiska, bezakonja i nastojanja da se rasturi i drzava i privreda i narod moci, odgovarajuci na te izazove da ojaca, da se osposobi i da po onoj nasoj paroli, kazemo da idemo dalje".

On je dodao da clanovi SPS treba da afirmisu i bore se za "svoja opredeljenja i zalaganja". "Da opet za njih zadobijemo vecinsku podrsku i da opet na taj nacin najbolje pomognemo afirmaciji najznacajnih drzavnih i nacionalnih interesa i interesa svakog gradjanina", rekao je Milosevic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: