SENIC: OCEKUJEMO PODRSKU BIRACA KOJI SU VEROVALI SPS I SRS

Izvor: B92

Utorak, 21.11.2000.

16:57

Default images
Srpski pokret obnove poceo je u utorak predizbornu kampanju predajom poslanicke liste za vanredne parlamentarne izbore u Srbiji. Kako javlja Radio b92, clan Glavnog odbora SPO Vlajko Senic je na konferenciji za novinare rekao da je listu SPO podrzalo oko 13.000 biraca i izrazio ocekivanje da ce ta stranka na predstojecim izborima ostvariti mnogo bolji rezultat nego na saveznim izborima. "Nosilac liste je predsednik stranke Vuk Draskovic, koji je i prvi na listi", rekao je Senic i dodao da SPO ima "izvestaj sa terena" da biraci vrlo dobro reaguju na izbornu platformu ove stranke koja stavlja akcenat na socijalne i ekonomske probleme gradjana. "Optimisti smo, vratice nam se najveci broj biraca koji su glasali za SPO u svih ovih deset godina, a ocekujemo da cemo pridobiti i deo neopredeljenih, kao i biraca koji su ranije glasali za Socijalisticku partiju Srbije i Srpsku radikalnu straku, naivno verujuci njihovim demagoskim obecanjima o poboljsanju zivotnog standarda", rekao je Senic.

Sef izbornog staba Cedomir Radojkovic rekao je da ce ta stranka zatraziti od Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju da podmiri troskove predstojecih izbora, koji ce, prema racunici SPO, biti oko sest miliona maraka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: