SIMIC, PERCEVIC, BABIC I Z. MILOSEVIC IZASLI IZ SPS

Izvor: B92

Subota, 18.11.2000.

16:02

Default images
Cetvorica istaknutih clanova Socijalisticke partije Srbije istupilo je iz te stranke, a kao osnovni razlog takvog postupka oni su naveli "neslaganje sa onima koji sprecavaju transformaciju stranke u modernu, demokratsku, proevropsku i reformski orijentisanu socijaldemokratsku politicku organizaciju". Saopstenje, koje je dostavljeno agenciji Beta, potpisali su Zeljko Simic, Goran Percevic, Zoran Milosevic, Momcilo Babic. Svi su bili clanovi Glavnog odbora SPS.

"Potpuna nespremnost za suocavanje sa odgovornoscu i upornost pojedinaca da uprkos svim promasajima ostanu na svojim duznostima, nespremnost da se promeni program, statut, politika i autoritarni nacin rukovodjenja, koji je ne samo SPS, vec i citavu zemlju doveo u duboku krizu, ne mogu doneti nista dobro partiji koja ima najbolje clanstvo i pouzdano biracko telo", naveli su potpisnici saopstenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: