DSS JOS NIJE ODLUCILA O UCESCU NA IZBORIMA

Izvor: B92

Petak, 17.11.2000.

15:17

Default images
Demokratska stranka Srbije jos nije donela odluku o ucescu na parlamentarnim izborima u Srbiji 23. decembra u okviru Demokratske opozicije Srbije. Potpredsednik DSS-a Vladeta Jankovic za nas radio je ovim povodom rekao:

"To je prosto postovanje regularne procedure i nema nikakvog razloga za nervozu. Po statutu Demokratske stranke Srbije, koji se postuje skrupulozno, odluku o tome da li ce se na izbore ici u koaliciji moze doneti jedino glavni odbor koji je zakazan za nedelju u podne i tada ce ta odluka biti doneta. Neke stranke su vec ustvrdile da je postignut dogovor i o kvotama i o tome kome ce pripasti pravo da da mandatara za vladu. Nasa stranka nije postigla takav dogovor, razgovori se nastavljaju ima raznih mogucnosti i mi cemo to rascistiti u toku dana ili u subotu, a konacna odluka sto se tice DSS bice doneta na sastanku glavnog odbora".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: