NIKCEVIC PODNEO KRIVICNU PRIJAVU PROTIV MARKOVICA

Izvor: B92

Sreda, 08.11.2000.

18:00

Default images
Koministar policije u Vladi Srbije Stevan Nikcevic podneo je krivicnu prijavu protiv sefa DB-a Radeta Markovica zbog osnovane sumnje da je izvrsio krivicno delo ugrozavanja sigurnosti. Obrazlazuci krivicnu prijavu Nikcevic je rekao da je Markovic koministrima policije u nedavnom razgovoru pretio mafijom, sto je objavljeno u medijima i, kako se izrazio, izazvalo uznemirenost gradjana. Komentarisuci izjavu koministra Slobodana Tomovica da nije autenticna niti validna informacija da je Rade Markovic pretio koministrima, Nikcevic je izjavio da je upravo Tomovic odmah nakon razgovora sa Markovicem, o pretnjama obavestio premijera Milomira Minica, prenosi B92.

Stevan Nikcevic izjavio je u sredu u susretu sa novinarima da ministri policije pazljivo prate situaciju u zatvorima i da su u stalnom kontaktu sa ministarstvom pravde. On je dodao da je cele noci bio u kazneno-popravnom domu u Sremskoj Mitrovici sa ministrima pravde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: