ZIZIC: NOVA SAVEZNA VLADA U SUBOTU, 4. NOVEMBRA

Izvor: B92

Sreda, 01.11.2000.

11:45

Default images
Mandatar za sastav Savezne vlade Zoran Zizic najavio je da ce njegov kabinet biti izabran najverovatnije u subotu, 4.novembra. Mandatar nove Savezne vlade i potpredsednik Socijalisticke narodne partije Crne Gore Zoran Zizic izrazio je zaljenje sto rukovodstvo Demokratske partije socijalista i dalje, kako je ocenio, zadrzava rigidan i iskljuciv stav u odnosu na SNP i pojedince iz njenih redova, javlja FoNet. On je ocenio da bi bilo dobro da je DPS prihvatio ponudjene razgovore o novoj Saveznoj vladi. Zizic je, takodje, rekao da ce buduca Savezna vlada imati "radno kooperativan odnos sa Vladom Crne Gore, bez obzira na sve njene iskljucivosti".

Prema recima Zizica, on je u Podgorici obavio razgovore sa liderima Srpske narodne stranke i Narodne stranke. Tom prilikom je bilo reci o personalnim resenjima u buducoj Vladi, ali Zizic nije jos spreman da govori o pojedinostima. Zizic je precizirao da je broj mesta u svom buducem kabinetu smanjio sa 30 na 16 i ukinuo sva mesta zamenika ministara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: