CETIRI DIREKTORA PODNELI OSTAVKE

Izvor: B92

Četvrtak, 26.10.2000.

19:28

Default images
Cetiri direktora "Beobanke" u cetvrtak pre podne podneli su ostavke na zahtev strajkackog odbora, ali su strajkaci ove banke i u cetvrtak blokirali saobracaj ispred zgrade banke na Zelenom vencu u ocekivanju da ostavke podnese svih 16 direktora, javlja Beta. U zgradi pregovaraju predstavnici strajkackog odbora i rukovodstvo banke, dok oko dvesta radnika ispred banke protestuje preteci da ce upasti u banku i smeniti rukovodstvo silom. Strajkacki odbor na celu sa Draganom Sipkom takodje zahteva da Beobanka izadje iz sistema Beogradska banka AD i da se pokrene krivicna odgovornost protiv pojedinih, sada vec bivshih direktora banke. Do 13 casova ostavke su podneli Ljuba Milutinovic direktor stedionice, Slobodan Stanic, Ivo Radovic i Bane Perovic.

Policija regulise saobracaj na ulazu na Brankov most iz pravca Novog Beograda i Zemuna i preusmerava sva vozila, sem vozila gradskog saobracaja, na druge saobracajnice. Sa Brankovog mosta privatni prevoznici i autobusi GSP-a skrecu u Pop Lukinu ulicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: