Nedelja, 15.10.2000.

16:24

SNP O EVENTUALNIM RAZGOVORIMA SA DPS

Izvor: B92

Default images
Socijalisticka narodna partija Crne Gore izrazila je u nedelju spremnost za nastavak dijaloga sa vladajucom Demokratskom partijom socijalista, ali tek posto ta stranka jasno iznese svoje stavove. SNP je spremna i za nastavak dijaloga sa DPS, ali tek posto se ta partija "jasno izjasni za sta je", jer je, kako se navodi u saopstenju, trenutno "bez osecaja za realnost", pise u saopstenju.

SNP je navela da je spremna, "ostajuci verna svojim temeljnim programskim principima i ne istrajavajuci na usko partijskim interesima", da maksimalno doprinese harmonizaciji odnosa u SRJ, Crnoj Gori i Srbiji.

Stranka je istakla da je svoje stavove "proverila" na sednicama opstinskih odbora i ocenila da uziva "maksimalnu podrsku clanstva". Stranka je ocenila da je "projekat puzajuceg separatizma" DPS-a doziveo "krah" kada je "visoki americki izaslanik (crnogorskom predsedniku) Milu Djukanovicu otvoreno saopstio da nema podrske secesije Crne Gore".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: