Sreda, 11.10.2000.

16:57

NESTAO ODBORNIK DOS-A, BEZ NJEGA NIKO NEMA VECINU

Izvor: B92

Default images
Koordinator Demokratske opoziicje Srbije u Jagodini Petar Jovanovic zatrazio je od predstavnika Socijalisticke partije Srbije, Jugoslovenske levice i Stranke srpskog jedinstva da se javno izjasne da li imaju bilo kakve veze sa nestankom novoizabranog odbornika DOS-a iz Donjeg Racnika Mihajla Pavlovica, javlja Beta.

"Naseg odbornika nema vec desetak dana, policija kaze da traga za njim, ali za sada nema rezultata", rekao je Jovanovic na sastanku stranaka koje imaju odbornike u novom sazivu odrzanom kod dosadasnjeg predsednika SO Zivotija Jovanovica. On je kazao da sve partije trvde da nemaju veze sa eventualnim kidnapovanjem, mada "ima indicija da su neki od predstavnika levice obilazili Pavlovica, trazeci od njega da predje na njihovu stranu". Vlast u Jagodini do sada je drzala koalicija SPS-JUL-SJ. U novom sazivu lokalnog parlamenta DOS je, racunajuci i Pavlovica, osvojio 44 od 89 odbornickih mesta, po jedno mesto imaju Srpski pokret obnove, Srpska radikalna stranka i grupa gradjana, levica je osvojila 29, a SJ 13 odbornika. Ako se Pavlovic ne pojavi na konstitutivnoj sednici u subotu u 14 sati, malo je verovatno da ce ijedna koalicja uspeti da formira vlast.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: