KAMPANJA "ZA IVANA" OD PONEDELJKA

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.11.2000.

15:47

Default images
Odbor za oslobadjanje Ivana Stambolica, Otpor, B92, ANEM i Novinska agencija Beta u ponedeljak krecu u kampanju "Za Ivana" na celoj teritoriji Srbije. Tekst proglasa u celini glasi:

"Nestao je jedan od nas

Gradjanin Ivan Stambolic je nestao u blizini svog stana 25. avgusta 2000. godine i od tada do danas se o njemu nista ne zna. Pozivaju se gradjani Srbije i Beograda, seljaci, prodavci, nocni cuvari, vojnici, radnici, policajci, taksisti, vozaci kamiona i autobusa... a potom i clanovi porodica radnika sluzbe javne i drzavne bezbednosti i vojne obavestajne sluzbe da svoje ukucane zamole i ubede da na bilo koji nacin, ako ista znaju sta se desilo sa Ivanom Stambolicem, jave medijima u njihovim mestima ili na poseban telefon 063 80 42 800.

Posle 5. oktobra u ovoj zemlji se moze govoriti bez straha. Pomozite da se sto pre razresi ta gnusna otmica. Svaki podatak o nestanku bivseg predsednika Predsednistva Srbije bio bi dragocen za njegovu porodicu i mnogobrojne prijatelje koji gaje nadu da ovakva masovna kampanja moze uroditi plodom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: