Zbornica

TV B92, premijerno na nacionalnim televizijama, emituje novu domaću humorističku seriju Zbornica. Sitkom u kome glavne uloge tumače neka od naših najpoznatijih glumačkih imena otkriće nam ono što smo kao đaci uvek želeli da saznamo – šta se dešava u „službenim prostorijama“ škole?

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2022.

13:20

Zbornica

Svi ti ozbiljni, strogi i ponekad smešni ljudi, kada se oglasi zvono za kraj časa, mogu da budu potpuno slobodni i lišeni brige o tome šta mi o njima mislimo. Serija Zbornica nam pokazuje kakvi su oni zaista – obični, zabrinuti, ambiciozni, smešni, uplašeni, sitničavi, veseli, a pre svega dragi ljudi. Lako se posvađaju, još lakše pomire. Izuzetno su radoznali, spremni na razne smicalice, neumorni u međusobnim raspravama, skloni svakakvim nestašlucima, smehu, ali i preteranim brigama. Naravno, sve ovo nam govori da su oni, u stvari, velika deca i nikada, zapravo, nisu ni otišli iz škole. Kada se odrasli ljudi ponašaju kao deca to obećava mnogo smeha svim generacijama. Deca će imati priliku da se nasmeju svojim nastavnicima, a odrasli sebi i onom dečijem u sebi.

Neodoljivo šarmantne likove serije tumače Zoran Cvijanović, Gorica Popović, Nebojša Ilić, Miloš Samolov, Jovana Balašević, Katarina Žutić, Anka Gaćeša, Dejan Lutkić, Đuro Brstina, Paulina Manov, Marko Nikitović i mnogi drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: