Sunđer Bob Kockalone

Pratite avanture najpoznatijeg morskog sunđera na svetu i njegovog drugara, morske zvezde! Iako imaju najbolje namere, Sunđer Bob i Patrik uvek izazivaju nevolje... i mnogo smeha!

Izvor: B92

Četvrtak, 03.02.2022.

13:14

Sunđer Bob Kockalone

U crtanom serijalu čiju radnju nose likovi, uživaćete u nautičkim i često apsurdnim avanturama Sunđera Boba, neizlečivo optimističnog i poštenog morskog sunđera, i njegovih morskih prijatelja. Desetak metara ispod tropskog koralnog ostrva, u podvodnom gradu Koralovu, u dvospratnom ananasu živi Sunđer Bob. Umesto logičnog pristupa svakodnevnim izazovima, Sunđer Bob pristupa životu na uvrnut i nekonvencionalan način. Bez obzira da li je to traženje spatule za usavršavanje tehnike okretanja pljeskavica ili je dangubljenje sa najboljim prijateljem Patrikom (dobroćudnom morskom zvezdom), dobre namere i preterano entuzijastičan karakter Sunđera Boba uglavnom izazivaju haos u njegovom podvodnom svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: