Nemoj da zvocaš

Tv serija na komičan način prikazuje zajednički život tri para: mladog, koji tek započinje život pod istim krovom, sredovečnog, koji je usred "krize srednjih godina" i zrelog, koji deli dobro i zlo već 45 godina. Kroz prizmu svakog para gledaoci će se na duhovit način susresti sa radostima i "mukama" svakodnevnice u dvoje.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.02.2022.

13:06

Nemoj da zvocaš

Nastavnica u penziji Simka (Seka Sablić) i policajac u penziji Bata (Boro Stjepanović) žive svih 45 godina zajedno pod parolom "ko se voli, taj se bije!". Inače, oni su najzreliji par. Sredovečni bračni par provincijalaca Marina (Milena Vasić) i Ilija (Ljubomir Bandović) upravo je iz Beograda ispratio sina jedinca na studije glume čak u Novi Sad i konačno, posle toliko godina, ponovo ostao sam negde između sreće i panike!

Pošto je Boki (Uroš Jakovljević) iz najmlađeg para ostao bez posla i novca za samostalni život, odlučuje da živi pod istim krovom sa svojom izabranicom Ninom (Milena Živanović). Na komičan način proživljavamo njihove avanture.

Slađa (Hristina Popović) i Milo (Petar Strugar) se useljavaju u Ninin i Bokijev stan kao podstanari jer je Boki postao di-džej na Ibici pa je sa Ninom otišao tamo. Milo je Crnogorac, Batin sestrić iz Golubovaca, koji je došao u Beograd da studira prava a nije makao dalje od prve godine i kluba Bonafides i po zanimanju je šaner. Slađa je frizerka čiji su klijenti poznate ličnosti i Marina Glišić kojoj daje savete kako da dobije od Ilije ono što hoće navodeći svoj primer. Zbog njene trudnoće ona počinje zajednički život sa Milom. Ključ problema je u tome što je Milo ludo zaljubljen u Slađu podjednako kao u svoju slobodu i stalno vrda po pitanju braka sa njom.
Režija: Igor Stoimenov, Marko Manojlović, Jelena Tvrdišić

Uloge: Boro Stjepanović, Seka Sablić, Ljubomir Bandović, Milena Vasić, Uroš Jakovljević, Milena Živanović, Petar Strugar, Hristina Popović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: