Uz kafu sa...

Vikendom u popodnevnom ispijanju kafe društvo će vam praviti glumica Sandra Bugarski. Ona je domaćin emisije "Uz kafu sa..." koja je na programu televizije B92 svake subote i nedelje od 18.15. Naravno, Sandra svoju kafu pije sa gostima, a vaše je samo da uz najtraženiji napitak na svetu uživate u njihovom razgovoru.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.03.2023.

11:21

Uz kafu sa...

Sandra pre nogo što joj stigne gost sa konobarom lokala razgovara i njih dvoje kroz zabavnu komunikaciju predstavljaju gosta vama ispred malih ekrana.

U opuštenom, prijateljskom razgovoru Sandrini gosti uz šoljicu kafe otkrivaju mnogo toga o sebi, poslom kojim se bave, putu koji su prešli do slave, ali i dogodovštinama koje su ih zadesile usput.

Spisak Sandrinih gostiju je imponzantan, pa ćemo na neki drugačiji, bliži način upoznati Marka Gvera, Vesnu Dedić, Nadu Blam, Janu Milić Ilić, Vaju Dujović, Slavena Došla, Vladana Savića, Slobodana Ćustića i mnoge druge.

Sandra Bugarski je srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica, prepoznatljiva po ulogama u serijama "Igra sudbine", “Sumnjivo lice”, “Senke and Balkanom”, “Junaci našeg doba”. Stalni je član ansambla Beogradskog dramskog pozorišta u kom igra u predstavama: "Divlje meso", "Ćeif", "Delirijum tremens", "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Palilulski roman", "Rekvijem - Negde između Pariza i Šangaja"...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: