Ponedeljak, 30.06.2014.

10:06

Utisak nedelje - 29.06.2014.

Izvor: B92

Utisak nedelje - 29.06.2014. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

Рада

pre 9 godina

Свака част Оља на емисији, није лако носити се таквом "зверком" као што је Беба, али Ви сте били и изнад висине задатка. Једино ми је жао, мада могу да Вас разумем, ако сте то намерно пропустили, да споменете везу Бебе и Цанета, и на чијој се адреси у Београду налази "Институт за јавну политику". То није мала ствар, можда Вам буде интересантно за неку наредну емисију.

Icky

pre 9 godina

Emisija je bila zaista ODLIČNA! Stalno je gledam! Bebu treba da je sramota što je napravio lažni video i šerovao ga! Vanja je moralni stub Crne Gore! Super emisija. Interesuje me zašto je nije bilo ove nedelje:6.jula 2014.godine? Da li je gspodja Olja na odmoru, ili je nešto drugo u pitanju? Unapred hvala na odgovoru!

Brane212

pre 9 godina

Dosadna je. Ceo njen "profesionalni" život se vrto oko tračarenja a sad joj je ovo kao odbojno. Zašto ? Pa zato što se radi o "kolegici" za koju se samo po sebi razume, da ne mora da živi po standardima, koje određuje drugima.

joca

pre 9 godina

Nisam siguran da svi ovde shvataju o cemu Beba prica...on prica o seks snimku na kojem Vanja ima oralni seksualni odnos sa psom (Dalmatincem). To je krivicno delo skoro u svakoj drzavi sveta bez obzira o kojoj se osobi radilo. A pogotovo kada se radi o osobi koja drzi moralne lekcije svim politicarima Crne Gore (Vanji Calovic)

Potvrda poraza

pre 9 godina

Koga Beba "šeruje" tome može biti samo "čest i čast"; biti "ocrnjen" od likova kakav je Beba, znači biti njegov antipod, dijametralna suprotnost njegovom ,nadasve, niskom etičkom liku. ( i delu )
Ne mislim ni da je Popović "nokautirao" voditeljku "svojom visokom inteligencijom".Naprotiv. Njegova logoreja je bila prilično isprazna, sračunata da "zaseni prostotu" ,sa idejom da gledalište ubedi kako je "južni pol na severnom, sreda četvrtkom,Beograd u Singapuru..."
Muškarac koji,iole, "drži do sebe" i svog ugleda nikada, ali baš nikada niti jednu ženu , ni mišlju, a kamoli delom, ne stavlja u negativni kontekst ; pogotovo, ne javno.
"Blamiranje" Vanje Ćalović je potvda njegovog poraza.

nt

pre 9 godina

gostovanje Popovica puno histerije i ispraznih prica je atak na razum svakog iole normalnog coveka.

Povlacenje nekih spornih video snimaka po medijima nezavisno o kome je rec ukazuje na zaista bolesne umove. U ovim odvratnim
prepucavanjima izmedju pojedinaca u CG i u Srbiji izgleda niko nema ni stida ni srama.

Tea

pre 9 godina

Jedino kada sam ovom coveku verovala je bilo kada je bio konobar na brodu "Sava", na Adi Cignliji. Ako rezervisemo sto za sestoro, sto nas saceka. Nikada nas nije tu izneverio. Sve nakon konobarisanja i ispostovanih rezervacija, bi zahtevalo da budem prosta, ali to necu uciniti. Otkacio ga je Djindjic, ali kasno. Njegova arogancija i spletkarenja su proporcionalno jednaka odsustvu karaktera i "gladi" za uticajem i bogatstvom. Kod nekih materijalno siromastvo ne podrzamuva i moralno, ali on je beskrupulozni manipalator koji nije birao sredstva da postane "ime". Lakirana Bubasvaba, rece pokojni Tijanic.

Modesty

pre 9 godina

Jel si i ti muzicar ?
-Ne,nisam muzicar
-Nisi?
-Jesam
-A jesi?
-Ustvari jesam
-A jesi a ?
-Pa ne kazem nisam,...samo tetki da odnesem lek

niko nije kriv

pre 9 godina

Moj jedini utisak na ovo izdanje Bebe Popovica je sledece :"Mir, mir, mir.. Niko nije kriv.. Ava, ava, ava.. Niko nije krava"

Iggy

pre 9 godina

Iskreno, od potencijalno zanimljivog intervjua nismo dobili nista. Nazalost, iako nisam preveliki pristalica imena i dela Vladimira Bebe Popovica, to se desilo najvecom krivicon Olje Beckovic. Nije se mogla uzdrzati od gadjenja i samo je cekala da ga uhvati u najmanjoj gresci da bi ga dezavuisala i prikazala kao smotanog lazova. Na njenu a i nasu zalost rezultat je bilo samo gubljenje dragocenog vremena, jel Beba je ipak jaci "igrac" nego Olja. Naravno da ne bi on tako uspesno plivao u srpskim tranzicionim i post-tranzicionim vodama da nije tako.

Pedja-Srbobran

pre 9 godina

Olja u poslednje vreme gubi kompas,sama je priznala na kraju emisije da nije bila sposobna da je vodi,ne pridrzava se programske seme,a glas naroda je potpuno iskljucila,koliko je ponesu emocije cak zaboravi na reklame,osecaj demokrate su cudna stvar.

Zarko

pre 9 godina

Da bi shvatili Popovica, zamislite sebe u toj situaciji, da gledate jedan gnusni i podao video i da ga, kako on kaze salje svima koje zna. Koji to covek sa iole dostojanstava moze da uradi. Salje li on to i svojoj supruzi, deci, roditeljima, rodbini, komsijama ili pak samo svojim prijateljima politicarima. Da je pravde, takvi uzurpatori ljudskog morala bi odgovarali pred sudom. Jer koja je razlika tako nesto siriti mejlim ili u stampanom formatu. Da neko na ulici deli takve letke bio bi priveden.

Bogdan

pre 9 godina

Najgore vodjena emisija Olje, nije dorasla zadatku. Nije mi jasno zasto ga je zvala u goste, jer coveku nije dala da odgovori na bilo sta vec je stalno nametala svoje misljenje, sto nije njen posao, ako to hoce neka pise blogovoe ili sta vec.
Svojim ponasanjem je dozvolila coveku bez ikakvog integriteta da dobije na znacajnosti, jer narod ne vidi tu sivu zonu vec samo crno-belo, i Beba je sad u beloj zoni jer je branio Vucica.
Sve sto je pokusala je bilo kontraproduktivno, ne sumnjam u dobru nameru ali nazalost pogresno. Ja mislim da ona hoce da diskredituje ljude zbog neukog naroda, ali ne shvata da ce ti neuki da je vide kao opoziciju i prestace da gledaju UN i gledace besmislenog Vucicevica.

mina

pre 9 godina

Bolje bi bilo da se nije pojavio. Strasno. Kakva prevara od coveka, a mislila sam da je gospodin sa principijelnim stavovima. Zivkovic je i za Bebu i za Cedu, koji se u medjuvremenu totalno pogubio, bio i ostao covek! Samo da me i on ne razocara. U stvari, kad razmislim, bolje je sto sam ga cula da ne zivim u zabludi. Goran Vesic, Beba, dno morala, isti kos, egal.

Milosh

pre 9 godina

Ovaj covek je, uh, ne znam kako da ga opisem, lik je najblaze receno opasan, pakleno opasan. Ima taj mrezu skrojenu kao pauk, zna tacno sta radi. Jos se dobro drzao tokom emisije.

A sta tek onda da kazem za Olju. Ma svaka cast. Samo sto nije zaplakao kao bebica u toku emisije, oznojio se jadnik, ni deset peskira mu ne bi pomoglo.

Meni je iskreno ova emisija pojasnila neke stvari.

George Constanza

pre 9 godina

Može Beba da nam bude simpatičan ili ne, ali odgovarao je konkretno i bez foliranja, iznoseći činjenice...a to je danas, čini mi se retkost...

"DOMAĆICA"

pre 9 godina

Normalno je da je Olja u ovoj emisiji bila manje nego inače objektivna kada je u pitanju Vanja Calovic, najnormalnije, jer je sigurno više nego ostale struke pogađaju ova dešavanja, ali za sve ostalo, iz emisije u emisiju, lično me zastupa,kao da ja postavljam pitanja, odlično! Zato i trajete, Olja!
Beba, ne bi imao takav nadimak da stvarno i ne misli da je svet oko njega jaslice! Vređaš nas, bebo!

Cross

pre 9 godina

Dopustiti sugovorniku da završi misao,
prije svega je kulturno a onda i profitabilno,
jer možemo saznati što isti želi poručiti.
Osim toga, da su kojim slučajem pitanja bila kraća,
emisija bi bila duža i gledatelji bi više
čuli i saznali!

Nikola

pre 9 godina

Vanja Calovic je moralni stub Crne Gore.Poslednjih 15 godina se bori za casnu i postenu Crnu Goru a protiv mafije ,lopova, i njima slicnih.Ovaj uzasan napad na nju dovoljno govori o tome koliko je zasmetala glibu montenegrinskom.Pozdrav iz Crne Gore.

vera

pre 9 godina

Vucicu jadan si ti kada si spao na saradnju sa ovim likom. Totalno si izigrao poverenje nas biraca koji smo ti verovali. Za mene odlazis u politicku proslost.

alek

pre 9 godina

Zasto niko od hejtera ne kaze sta je to konkretno Beba uradio/rekao da ga mrze? 99,999% Srba formira stavove bazirano na tabloidnim podmetacinama.

Vilogorski

pre 9 godina

Ovo sam sa uživanjem gledao!
Totalno pomračenje dva antipoda!
Ovde ne bi ništa mogao reći ni Minimaks ni Dule Radović!
Ako se ova debilna nacija seća tih velikana!

strmoglavac

pre 9 godina

Ne treba uopste uzimati stranu bilo koga. Dolazi vreme kada cemo ponovo imati SVOJ sud o dogadajima. Koliko god ovakve medijske protuve truju nas zivot, toliko je dobro sto smo sve vise i vise zgadjeni. Iz toga ce nastati nesto dobro. Bacaju nam udicu da se izjasnjavamo po pitanju Kurira, Mila,policije, evropskih integracija, tadica... Ko jos veruje da bilo ko od njih radi u nasem interesu? Propala je drzava, prazna je kasa, nemaju vise ideja cak ni Matija ni Kustirica. Trt - mrt. Okrenimo se sebi. Leto je, devojke su lepe, zene jos lepse. Deca rastu, igra se sv. prvenstvo, maline mirisu. Nema tog Bebe koji ce nam zagaditi zivot.

6.oktobar

pre 9 godina

Novinar ne bi trebao da iskazuje ostrašćenost u razgovoru sa gostom.Na veliku žalost,Olja Bećković ima averziju prema Bebi i Crnoj Gori,tj.zvaničnom rukovodstvu,što je legitiman stav za običnog građanina,ma koliko bio uskogrud,ali za novinarku koja spada u vodeće u zemlji,baš kao i njena emisija- tako nešto postaje nedopustiv luksuz.
Bilo je neprijatno slušati njene napade,često neartikulisane u pristrasnom slepilu,čak je Popović često morao da je vraća na postavljena pitanja..Popović je čovek izuzetne inteligencije,brzo misli i još brže povezuje stvari,Olja se nije snašla u tom tempu.
Ne znači da se slažem uvek sa Popovićem,posebno zbog blagonaklonosti prema sadašnjem režimu.S druge strane,bio je mnogo zanimljiviji od Grčke - Kostarika :D.

Bata Valjevo

pre 9 godina

Svaki iole angazovan gradjanin Srbije zna ko je Vanja Calovic i skida joj kapu za hrabrost i upornost. Neverovatna je niskost Vladimira Popovica i njegove ekipe, zasluzuju najdublji prezir.

Rade

pre 9 godina

Narode, dignimo glas protiv ovakvog ponizenja nasih sestara, majki ili prijatljica. Gde su grancice ugrozavanja ljudskog digniteta? Danas Vanja Calovic, ko je sledeci sutra? Nadam se da ce Slovenci i gradjani BiH bojkotovati otvaranje Instituta koje vodi ovakav covek.

Jasna

pre 9 godina

Samo jedno pojašnjenje za ovo što on poredi Vanju Ćalović i slučaj Monike Luinski, odnosno seks skandal bivseg crnogorskog ministra a tadasnjeg sefa Drzavne revizorske institucije.
Takozvani snimak Vanje Calovic je namontiran i izuzetno nejasan. Vide se konture psa dalmatinca kako oralno zadovoljava neku zenu u nekoj sobi nalik na hotelsku. Mozda je u pitanju Vanja, a mozda bilo koja zena na ovom svijetu sa frizurom slicnom njoj. Vanja je aktivista NVO, neudata je i ne finansira se iz budzeta.
S druge strane Klinton je bio OZENJENI PREDSJEDNIK SAD i u KABINETU imao seks sa sekretaricom. G. Ivanisevic je takodje u KABINETU imao seks sa mladom ljubavnicom. Ni gradjani SAD, ni gradjani CG ne placaju Klintona odn. Ivanisevica da varaju zene u kabinetima, nego da rade.
S druge strane, sve i da jeste Vanja na snimku, a nije, ko ima pravo da snima sta neko radi u hotelskoj sobi. Da neko postavi Bebi kameru u spavacu sobu, ko zna kakve bi se sve izopacenosti pronasle.

Mijenja teze, stari manipulator.

Navodni snimak Vanje se pojavio otkako su aktivisti njene NVO poremetili izbornu kradju u PG, pa sad Milova stranka ne moze sama da vlada u gradu. A jos ih vise pece sto Vanju finansiraju stranci, pa joj nista ne mogu sa te strane.

Ovo samo zbog srbijanske javnosti.

mirko

pre 9 godina

Emisiju sam gledao, kao i insajder u kome je pominjao Antin, i Jovicu Stanišića, i njegove mutljavine. Mislim da je u vezi toga bio iskren.
On je dočao da nam ispriča, u kom je kontekstu data Đukanovićeva izjava, o sličnosti sa 2003. Voditeljki je izgleda bio cilj, da ga diskredituje, kao i njegove saradnike, u ovom slučaju Đukanovića i Vučića.
Popović je proizvod sadašnje Srbije, ili bolje reći regiona, i on je onakav, kakav je potreban biti, za poslove kojima se bavi.
Kada je reč o njegovom prijateljstvu sa Đinđićem, moguće je da su sarađivali, ali ga Đinđić ni u jednoj svojoj knjizi nije pomenuo, pogotovo kao nekog do čijeg mišljenja mu je stalo. Ne verujem da je Popović sa bilo kime iskren prijatelj, jer njega u prvom redu interesuje profit. što se tiče policije, odnosno njenih odmetnutih struktura, nema razloga da mu ne verujem, jer to je problem Srbije, a i okruženja, od njenog postanka kao moderne države. Ovdje uvek postoji neka vlast iz senke, koja je često moćnija od oficijelne, ti ljudi čine sve da tako ostane zauvek. Žao mi je što o tome nije više govoreno, jer bi on o tome mogao dosta ispričati.

Jasna

pre 9 godina

Samo jedno pojašnjenje za ovo što on poredi Vanju Ćalović i slučaj Monike Luinski, odnosno seks skandal bivseg crnogorskog ministra a tadasnjeg sefa Drzavne revizorske institucije.
Takozvani snimak Vanje Calovic je namontiran i izuzetno nejasan. Vide se konture psa dalmatinca kako oralno zadovoljava neku zenu u nekoj sobi nalik na hotelsku. Mozda je u pitanju Vanja, a mozda bilo koja zena na ovom svijetu sa frizurom slicnom njoj. Vanja je aktivista NVO, neudata je i ne finansira se iz budzeta.
S druge strane Klinton je bio OZENJENI PREDSJEDNIK SAD i u KABINETU imao seks sa sekretaricom. G. Ivanisevic je takodje u KABINETU imao seks sa mladom ljubavnicom. Ni gradjani SAD, ni gradjani CG ne placaju Klintona odn. Ivanisevica da varaju zene u kabinetima, nego da rade.
S druge strane, sve i da jeste Vanja na snimku, a nije, ko ima pravo da snima sta neko radi u hotelskoj sobi. Da neko postavi Bebi kameru u spavacu sobu, ko zna kakve bi se sve izopacenosti pronasle.

Mijenja teze, stari manipulator.

Navodni snimak Vanje se pojavio otkako su aktivisti njene NVO poremetili izbornu kradju u PG, pa sad Milova stranka ne moze sama da vlada u gradu. A jos ih vise pece sto Vanju finansiraju stranci, pa joj nista ne mogu sa te strane.

Ovo samo zbog srbijanske javnosti.

Bata Valjevo

pre 9 godina

Svaki iole angazovan gradjanin Srbije zna ko je Vanja Calovic i skida joj kapu za hrabrost i upornost. Neverovatna je niskost Vladimira Popovica i njegove ekipe, zasluzuju najdublji prezir.

Rade

pre 9 godina

Narode, dignimo glas protiv ovakvog ponizenja nasih sestara, majki ili prijatljica. Gde su grancice ugrozavanja ljudskog digniteta? Danas Vanja Calovic, ko je sledeci sutra? Nadam se da ce Slovenci i gradjani BiH bojkotovati otvaranje Instituta koje vodi ovakav covek.

Nikola

pre 9 godina

Vanja Calovic je moralni stub Crne Gore.Poslednjih 15 godina se bori za casnu i postenu Crnu Goru a protiv mafije ,lopova, i njima slicnih.Ovaj uzasan napad na nju dovoljno govori o tome koliko je zasmetala glibu montenegrinskom.Pozdrav iz Crne Gore.

mirko

pre 9 godina

Emisiju sam gledao, kao i insajder u kome je pominjao Antin, i Jovicu Stanišića, i njegove mutljavine. Mislim da je u vezi toga bio iskren.
On je dočao da nam ispriča, u kom je kontekstu data Đukanovićeva izjava, o sličnosti sa 2003. Voditeljki je izgleda bio cilj, da ga diskredituje, kao i njegove saradnike, u ovom slučaju Đukanovića i Vučića.
Popović je proizvod sadašnje Srbije, ili bolje reći regiona, i on je onakav, kakav je potreban biti, za poslove kojima se bavi.
Kada je reč o njegovom prijateljstvu sa Đinđićem, moguće je da su sarađivali, ali ga Đinđić ni u jednoj svojoj knjizi nije pomenuo, pogotovo kao nekog do čijeg mišljenja mu je stalo. Ne verujem da je Popović sa bilo kime iskren prijatelj, jer njega u prvom redu interesuje profit. što se tiče policije, odnosno njenih odmetnutih struktura, nema razloga da mu ne verujem, jer to je problem Srbije, a i okruženja, od njenog postanka kao moderne države. Ovdje uvek postoji neka vlast iz senke, koja je često moćnija od oficijelne, ti ljudi čine sve da tako ostane zauvek. Žao mi je što o tome nije više govoreno, jer bi on o tome mogao dosta ispričati.

6.oktobar

pre 9 godina

Novinar ne bi trebao da iskazuje ostrašćenost u razgovoru sa gostom.Na veliku žalost,Olja Bećković ima averziju prema Bebi i Crnoj Gori,tj.zvaničnom rukovodstvu,što je legitiman stav za običnog građanina,ma koliko bio uskogrud,ali za novinarku koja spada u vodeće u zemlji,baš kao i njena emisija- tako nešto postaje nedopustiv luksuz.
Bilo je neprijatno slušati njene napade,često neartikulisane u pristrasnom slepilu,čak je Popović često morao da je vraća na postavljena pitanja..Popović je čovek izuzetne inteligencije,brzo misli i još brže povezuje stvari,Olja se nije snašla u tom tempu.
Ne znači da se slažem uvek sa Popovićem,posebno zbog blagonaklonosti prema sadašnjem režimu.S druge strane,bio je mnogo zanimljiviji od Grčke - Kostarika :D.

vera

pre 9 godina

Vucicu jadan si ti kada si spao na saradnju sa ovim likom. Totalno si izigrao poverenje nas biraca koji smo ti verovali. Za mene odlazis u politicku proslost.

George Constanza

pre 9 godina

Može Beba da nam bude simpatičan ili ne, ali odgovarao je konkretno i bez foliranja, iznoseći činjenice...a to je danas, čini mi se retkost...

Zarko

pre 9 godina

Da bi shvatili Popovica, zamislite sebe u toj situaciji, da gledate jedan gnusni i podao video i da ga, kako on kaze salje svima koje zna. Koji to covek sa iole dostojanstava moze da uradi. Salje li on to i svojoj supruzi, deci, roditeljima, rodbini, komsijama ili pak samo svojim prijateljima politicarima. Da je pravde, takvi uzurpatori ljudskog morala bi odgovarali pred sudom. Jer koja je razlika tako nesto siriti mejlim ili u stampanom formatu. Da neko na ulici deli takve letke bio bi priveden.

Tea

pre 9 godina

Jedino kada sam ovom coveku verovala je bilo kada je bio konobar na brodu "Sava", na Adi Cignliji. Ako rezervisemo sto za sestoro, sto nas saceka. Nikada nas nije tu izneverio. Sve nakon konobarisanja i ispostovanih rezervacija, bi zahtevalo da budem prosta, ali to necu uciniti. Otkacio ga je Djindjic, ali kasno. Njegova arogancija i spletkarenja su proporcionalno jednaka odsustvu karaktera i "gladi" za uticajem i bogatstvom. Kod nekih materijalno siromastvo ne podrzamuva i moralno, ali on je beskrupulozni manipalator koji nije birao sredstva da postane "ime". Lakirana Bubasvaba, rece pokojni Tijanic.

Iggy

pre 9 godina

Iskreno, od potencijalno zanimljivog intervjua nismo dobili nista. Nazalost, iako nisam preveliki pristalica imena i dela Vladimira Bebe Popovica, to se desilo najvecom krivicon Olje Beckovic. Nije se mogla uzdrzati od gadjenja i samo je cekala da ga uhvati u najmanjoj gresci da bi ga dezavuisala i prikazala kao smotanog lazova. Na njenu a i nasu zalost rezultat je bilo samo gubljenje dragocenog vremena, jel Beba je ipak jaci "igrac" nego Olja. Naravno da ne bi on tako uspesno plivao u srpskim tranzicionim i post-tranzicionim vodama da nije tako.

Vilogorski

pre 9 godina

Ovo sam sa uživanjem gledao!
Totalno pomračenje dva antipoda!
Ovde ne bi ništa mogao reći ni Minimaks ni Dule Radović!
Ako se ova debilna nacija seća tih velikana!

Cross

pre 9 godina

Dopustiti sugovorniku da završi misao,
prije svega je kulturno a onda i profitabilno,
jer možemo saznati što isti želi poručiti.
Osim toga, da su kojim slučajem pitanja bila kraća,
emisija bi bila duža i gledatelji bi više
čuli i saznali!

Modesty

pre 9 godina

Jel si i ti muzicar ?
-Ne,nisam muzicar
-Nisi?
-Jesam
-A jesi?
-Ustvari jesam
-A jesi a ?
-Pa ne kazem nisam,...samo tetki da odnesem lek

"DOMAĆICA"

pre 9 godina

Normalno je da je Olja u ovoj emisiji bila manje nego inače objektivna kada je u pitanju Vanja Calovic, najnormalnije, jer je sigurno više nego ostale struke pogađaju ova dešavanja, ali za sve ostalo, iz emisije u emisiju, lično me zastupa,kao da ja postavljam pitanja, odlično! Zato i trajete, Olja!
Beba, ne bi imao takav nadimak da stvarno i ne misli da je svet oko njega jaslice! Vređaš nas, bebo!

Bogdan

pre 9 godina

Najgore vodjena emisija Olje, nije dorasla zadatku. Nije mi jasno zasto ga je zvala u goste, jer coveku nije dala da odgovori na bilo sta vec je stalno nametala svoje misljenje, sto nije njen posao, ako to hoce neka pise blogovoe ili sta vec.
Svojim ponasanjem je dozvolila coveku bez ikakvog integriteta da dobije na znacajnosti, jer narod ne vidi tu sivu zonu vec samo crno-belo, i Beba je sad u beloj zoni jer je branio Vucica.
Sve sto je pokusala je bilo kontraproduktivno, ne sumnjam u dobru nameru ali nazalost pogresno. Ja mislim da ona hoce da diskredituje ljude zbog neukog naroda, ali ne shvata da ce ti neuki da je vide kao opoziciju i prestace da gledaju UN i gledace besmislenog Vucicevica.

Potvrda poraza

pre 9 godina

Koga Beba "šeruje" tome može biti samo "čest i čast"; biti "ocrnjen" od likova kakav je Beba, znači biti njegov antipod, dijametralna suprotnost njegovom ,nadasve, niskom etičkom liku. ( i delu )
Ne mislim ni da je Popović "nokautirao" voditeljku "svojom visokom inteligencijom".Naprotiv. Njegova logoreja je bila prilično isprazna, sračunata da "zaseni prostotu" ,sa idejom da gledalište ubedi kako je "južni pol na severnom, sreda četvrtkom,Beograd u Singapuru..."
Muškarac koji,iole, "drži do sebe" i svog ugleda nikada, ali baš nikada niti jednu ženu , ni mišlju, a kamoli delom, ne stavlja u negativni kontekst ; pogotovo, ne javno.
"Blamiranje" Vanje Ćalović je potvda njegovog poraza.

alek

pre 9 godina

Zasto niko od hejtera ne kaze sta je to konkretno Beba uradio/rekao da ga mrze? 99,999% Srba formira stavove bazirano na tabloidnim podmetacinama.

Milosh

pre 9 godina

Ovaj covek je, uh, ne znam kako da ga opisem, lik je najblaze receno opasan, pakleno opasan. Ima taj mrezu skrojenu kao pauk, zna tacno sta radi. Jos se dobro drzao tokom emisije.

A sta tek onda da kazem za Olju. Ma svaka cast. Samo sto nije zaplakao kao bebica u toku emisije, oznojio se jadnik, ni deset peskira mu ne bi pomoglo.

Meni je iskreno ova emisija pojasnila neke stvari.

mina

pre 9 godina

Bolje bi bilo da se nije pojavio. Strasno. Kakva prevara od coveka, a mislila sam da je gospodin sa principijelnim stavovima. Zivkovic je i za Bebu i za Cedu, koji se u medjuvremenu totalno pogubio, bio i ostao covek! Samo da me i on ne razocara. U stvari, kad razmislim, bolje je sto sam ga cula da ne zivim u zabludi. Goran Vesic, Beba, dno morala, isti kos, egal.

Pedja-Srbobran

pre 9 godina

Olja u poslednje vreme gubi kompas,sama je priznala na kraju emisije da nije bila sposobna da je vodi,ne pridrzava se programske seme,a glas naroda je potpuno iskljucila,koliko je ponesu emocije cak zaboravi na reklame,osecaj demokrate su cudna stvar.

nt

pre 9 godina

gostovanje Popovica puno histerije i ispraznih prica je atak na razum svakog iole normalnog coveka.

Povlacenje nekih spornih video snimaka po medijima nezavisno o kome je rec ukazuje na zaista bolesne umove. U ovim odvratnim
prepucavanjima izmedju pojedinaca u CG i u Srbiji izgleda niko nema ni stida ni srama.

strmoglavac

pre 9 godina

Ne treba uopste uzimati stranu bilo koga. Dolazi vreme kada cemo ponovo imati SVOJ sud o dogadajima. Koliko god ovakve medijske protuve truju nas zivot, toliko je dobro sto smo sve vise i vise zgadjeni. Iz toga ce nastati nesto dobro. Bacaju nam udicu da se izjasnjavamo po pitanju Kurira, Mila,policije, evropskih integracija, tadica... Ko jos veruje da bilo ko od njih radi u nasem interesu? Propala je drzava, prazna je kasa, nemaju vise ideja cak ni Matija ni Kustirica. Trt - mrt. Okrenimo se sebi. Leto je, devojke su lepe, zene jos lepse. Deca rastu, igra se sv. prvenstvo, maline mirisu. Nema tog Bebe koji ce nam zagaditi zivot.

Brane212

pre 9 godina

Dosadna je. Ceo njen "profesionalni" život se vrto oko tračarenja a sad joj je ovo kao odbojno. Zašto ? Pa zato što se radi o "kolegici" za koju se samo po sebi razume, da ne mora da živi po standardima, koje određuje drugima.

joca

pre 9 godina

Nisam siguran da svi ovde shvataju o cemu Beba prica...on prica o seks snimku na kojem Vanja ima oralni seksualni odnos sa psom (Dalmatincem). To je krivicno delo skoro u svakoj drzavi sveta bez obzira o kojoj se osobi radilo. A pogotovo kada se radi o osobi koja drzi moralne lekcije svim politicarima Crne Gore (Vanji Calovic)

niko nije kriv

pre 9 godina

Moj jedini utisak na ovo izdanje Bebe Popovica je sledece :"Mir, mir, mir.. Niko nije kriv.. Ava, ava, ava.. Niko nije krava"

Icky

pre 9 godina

Emisija je bila zaista ODLIČNA! Stalno je gledam! Bebu treba da je sramota što je napravio lažni video i šerovao ga! Vanja je moralni stub Crne Gore! Super emisija. Interesuje me zašto je nije bilo ove nedelje:6.jula 2014.godine? Da li je gspodja Olja na odmoru, ili je nešto drugo u pitanju? Unapred hvala na odgovoru!

Рада

pre 9 godina

Свака част Оља на емисији, није лако носити се таквом "зверком" као што је Беба, али Ви сте били и изнад висине задатка. Једино ми је жао, мада могу да Вас разумем, ако сте то намерно пропустили, да споменете везу Бебе и Цанета, и на чијој се адреси у Београду налази "Институт за јавну политику". То није мала ствар, можда Вам буде интересантно за неку наредну емисију.

6.oktobar

pre 9 godina

Novinar ne bi trebao da iskazuje ostrašćenost u razgovoru sa gostom.Na veliku žalost,Olja Bećković ima averziju prema Bebi i Crnoj Gori,tj.zvaničnom rukovodstvu,što je legitiman stav za običnog građanina,ma koliko bio uskogrud,ali za novinarku koja spada u vodeće u zemlji,baš kao i njena emisija- tako nešto postaje nedopustiv luksuz.
Bilo je neprijatno slušati njene napade,često neartikulisane u pristrasnom slepilu,čak je Popović često morao da je vraća na postavljena pitanja..Popović je čovek izuzetne inteligencije,brzo misli i još brže povezuje stvari,Olja se nije snašla u tom tempu.
Ne znači da se slažem uvek sa Popovićem,posebno zbog blagonaklonosti prema sadašnjem režimu.S druge strane,bio je mnogo zanimljiviji od Grčke - Kostarika :D.

George Constanza

pre 9 godina

Može Beba da nam bude simpatičan ili ne, ali odgovarao je konkretno i bez foliranja, iznoseći činjenice...a to je danas, čini mi se retkost...

alek

pre 9 godina

Zasto niko od hejtera ne kaze sta je to konkretno Beba uradio/rekao da ga mrze? 99,999% Srba formira stavove bazirano na tabloidnim podmetacinama.

Pedja-Srbobran

pre 9 godina

Olja u poslednje vreme gubi kompas,sama je priznala na kraju emisije da nije bila sposobna da je vodi,ne pridrzava se programske seme,a glas naroda je potpuno iskljucila,koliko je ponesu emocije cak zaboravi na reklame,osecaj demokrate su cudna stvar.

Bata Valjevo

pre 9 godina

Svaki iole angazovan gradjanin Srbije zna ko je Vanja Calovic i skida joj kapu za hrabrost i upornost. Neverovatna je niskost Vladimira Popovica i njegove ekipe, zasluzuju najdublji prezir.

Rade

pre 9 godina

Narode, dignimo glas protiv ovakvog ponizenja nasih sestara, majki ili prijatljica. Gde su grancice ugrozavanja ljudskog digniteta? Danas Vanja Calovic, ko je sledeci sutra? Nadam se da ce Slovenci i gradjani BiH bojkotovati otvaranje Instituta koje vodi ovakav covek.

Cross

pre 9 godina

Dopustiti sugovorniku da završi misao,
prije svega je kulturno a onda i profitabilno,
jer možemo saznati što isti želi poručiti.
Osim toga, da su kojim slučajem pitanja bila kraća,
emisija bi bila duža i gledatelji bi više
čuli i saznali!

Jasna

pre 9 godina

Samo jedno pojašnjenje za ovo što on poredi Vanju Ćalović i slučaj Monike Luinski, odnosno seks skandal bivseg crnogorskog ministra a tadasnjeg sefa Drzavne revizorske institucije.
Takozvani snimak Vanje Calovic je namontiran i izuzetno nejasan. Vide se konture psa dalmatinca kako oralno zadovoljava neku zenu u nekoj sobi nalik na hotelsku. Mozda je u pitanju Vanja, a mozda bilo koja zena na ovom svijetu sa frizurom slicnom njoj. Vanja je aktivista NVO, neudata je i ne finansira se iz budzeta.
S druge strane Klinton je bio OZENJENI PREDSJEDNIK SAD i u KABINETU imao seks sa sekretaricom. G. Ivanisevic je takodje u KABINETU imao seks sa mladom ljubavnicom. Ni gradjani SAD, ni gradjani CG ne placaju Klintona odn. Ivanisevica da varaju zene u kabinetima, nego da rade.
S druge strane, sve i da jeste Vanja na snimku, a nije, ko ima pravo da snima sta neko radi u hotelskoj sobi. Da neko postavi Bebi kameru u spavacu sobu, ko zna kakve bi se sve izopacenosti pronasle.

Mijenja teze, stari manipulator.

Navodni snimak Vanje se pojavio otkako su aktivisti njene NVO poremetili izbornu kradju u PG, pa sad Milova stranka ne moze sama da vlada u gradu. A jos ih vise pece sto Vanju finansiraju stranci, pa joj nista ne mogu sa te strane.

Ovo samo zbog srbijanske javnosti.

"DOMAĆICA"

pre 9 godina

Normalno je da je Olja u ovoj emisiji bila manje nego inače objektivna kada je u pitanju Vanja Calovic, najnormalnije, jer je sigurno više nego ostale struke pogađaju ova dešavanja, ali za sve ostalo, iz emisije u emisiju, lično me zastupa,kao da ja postavljam pitanja, odlično! Zato i trajete, Olja!
Beba, ne bi imao takav nadimak da stvarno i ne misli da je svet oko njega jaslice! Vređaš nas, bebo!

Tea

pre 9 godina

Jedino kada sam ovom coveku verovala je bilo kada je bio konobar na brodu "Sava", na Adi Cignliji. Ako rezervisemo sto za sestoro, sto nas saceka. Nikada nas nije tu izneverio. Sve nakon konobarisanja i ispostovanih rezervacija, bi zahtevalo da budem prosta, ali to necu uciniti. Otkacio ga je Djindjic, ali kasno. Njegova arogancija i spletkarenja su proporcionalno jednaka odsustvu karaktera i "gladi" za uticajem i bogatstvom. Kod nekih materijalno siromastvo ne podrzamuva i moralno, ali on je beskrupulozni manipalator koji nije birao sredstva da postane "ime". Lakirana Bubasvaba, rece pokojni Tijanic.

vera

pre 9 godina

Vucicu jadan si ti kada si spao na saradnju sa ovim likom. Totalno si izigrao poverenje nas biraca koji smo ti verovali. Za mene odlazis u politicku proslost.

Iggy

pre 9 godina

Iskreno, od potencijalno zanimljivog intervjua nismo dobili nista. Nazalost, iako nisam preveliki pristalica imena i dela Vladimira Bebe Popovica, to se desilo najvecom krivicon Olje Beckovic. Nije se mogla uzdrzati od gadjenja i samo je cekala da ga uhvati u najmanjoj gresci da bi ga dezavuisala i prikazala kao smotanog lazova. Na njenu a i nasu zalost rezultat je bilo samo gubljenje dragocenog vremena, jel Beba je ipak jaci "igrac" nego Olja. Naravno da ne bi on tako uspesno plivao u srpskim tranzicionim i post-tranzicionim vodama da nije tako.

Potvrda poraza

pre 9 godina

Koga Beba "šeruje" tome može biti samo "čest i čast"; biti "ocrnjen" od likova kakav je Beba, znači biti njegov antipod, dijametralna suprotnost njegovom ,nadasve, niskom etičkom liku. ( i delu )
Ne mislim ni da je Popović "nokautirao" voditeljku "svojom visokom inteligencijom".Naprotiv. Njegova logoreja je bila prilično isprazna, sračunata da "zaseni prostotu" ,sa idejom da gledalište ubedi kako je "južni pol na severnom, sreda četvrtkom,Beograd u Singapuru..."
Muškarac koji,iole, "drži do sebe" i svog ugleda nikada, ali baš nikada niti jednu ženu , ni mišlju, a kamoli delom, ne stavlja u negativni kontekst ; pogotovo, ne javno.
"Blamiranje" Vanje Ćalović je potvda njegovog poraza.

Nikola

pre 9 godina

Vanja Calovic je moralni stub Crne Gore.Poslednjih 15 godina se bori za casnu i postenu Crnu Goru a protiv mafije ,lopova, i njima slicnih.Ovaj uzasan napad na nju dovoljno govori o tome koliko je zasmetala glibu montenegrinskom.Pozdrav iz Crne Gore.

mina

pre 9 godina

Bolje bi bilo da se nije pojavio. Strasno. Kakva prevara od coveka, a mislila sam da je gospodin sa principijelnim stavovima. Zivkovic je i za Bebu i za Cedu, koji se u medjuvremenu totalno pogubio, bio i ostao covek! Samo da me i on ne razocara. U stvari, kad razmislim, bolje je sto sam ga cula da ne zivim u zabludi. Goran Vesic, Beba, dno morala, isti kos, egal.

Bogdan

pre 9 godina

Najgore vodjena emisija Olje, nije dorasla zadatku. Nije mi jasno zasto ga je zvala u goste, jer coveku nije dala da odgovori na bilo sta vec je stalno nametala svoje misljenje, sto nije njen posao, ako to hoce neka pise blogovoe ili sta vec.
Svojim ponasanjem je dozvolila coveku bez ikakvog integriteta da dobije na znacajnosti, jer narod ne vidi tu sivu zonu vec samo crno-belo, i Beba je sad u beloj zoni jer je branio Vucica.
Sve sto je pokusala je bilo kontraproduktivno, ne sumnjam u dobru nameru ali nazalost pogresno. Ja mislim da ona hoce da diskredituje ljude zbog neukog naroda, ali ne shvata da ce ti neuki da je vide kao opoziciju i prestace da gledaju UN i gledace besmislenog Vucicevica.

nt

pre 9 godina

gostovanje Popovica puno histerije i ispraznih prica je atak na razum svakog iole normalnog coveka.

Povlacenje nekih spornih video snimaka po medijima nezavisno o kome je rec ukazuje na zaista bolesne umove. U ovim odvratnim
prepucavanjima izmedju pojedinaca u CG i u Srbiji izgleda niko nema ni stida ni srama.

Milosh

pre 9 godina

Ovaj covek je, uh, ne znam kako da ga opisem, lik je najblaze receno opasan, pakleno opasan. Ima taj mrezu skrojenu kao pauk, zna tacno sta radi. Jos se dobro drzao tokom emisije.

A sta tek onda da kazem za Olju. Ma svaka cast. Samo sto nije zaplakao kao bebica u toku emisije, oznojio se jadnik, ni deset peskira mu ne bi pomoglo.

Meni je iskreno ova emisija pojasnila neke stvari.

joca

pre 9 godina

Nisam siguran da svi ovde shvataju o cemu Beba prica...on prica o seks snimku na kojem Vanja ima oralni seksualni odnos sa psom (Dalmatincem). To je krivicno delo skoro u svakoj drzavi sveta bez obzira o kojoj se osobi radilo. A pogotovo kada se radi o osobi koja drzi moralne lekcije svim politicarima Crne Gore (Vanji Calovic)

Brane212

pre 9 godina

Dosadna je. Ceo njen "profesionalni" život se vrto oko tračarenja a sad joj je ovo kao odbojno. Zašto ? Pa zato što se radi o "kolegici" za koju se samo po sebi razume, da ne mora da živi po standardima, koje određuje drugima.

mirko

pre 9 godina

Emisiju sam gledao, kao i insajder u kome je pominjao Antin, i Jovicu Stanišića, i njegove mutljavine. Mislim da je u vezi toga bio iskren.
On je dočao da nam ispriča, u kom je kontekstu data Đukanovićeva izjava, o sličnosti sa 2003. Voditeljki je izgleda bio cilj, da ga diskredituje, kao i njegove saradnike, u ovom slučaju Đukanovića i Vučića.
Popović je proizvod sadašnje Srbije, ili bolje reći regiona, i on je onakav, kakav je potreban biti, za poslove kojima se bavi.
Kada je reč o njegovom prijateljstvu sa Đinđićem, moguće je da su sarađivali, ali ga Đinđić ni u jednoj svojoj knjizi nije pomenuo, pogotovo kao nekog do čijeg mišljenja mu je stalo. Ne verujem da je Popović sa bilo kime iskren prijatelj, jer njega u prvom redu interesuje profit. što se tiče policije, odnosno njenih odmetnutih struktura, nema razloga da mu ne verujem, jer to je problem Srbije, a i okruženja, od njenog postanka kao moderne države. Ovdje uvek postoji neka vlast iz senke, koja je često moćnija od oficijelne, ti ljudi čine sve da tako ostane zauvek. Žao mi je što o tome nije više govoreno, jer bi on o tome mogao dosta ispričati.

Modesty

pre 9 godina

Jel si i ti muzicar ?
-Ne,nisam muzicar
-Nisi?
-Jesam
-A jesi?
-Ustvari jesam
-A jesi a ?
-Pa ne kazem nisam,...samo tetki da odnesem lek

Vilogorski

pre 9 godina

Ovo sam sa uživanjem gledao!
Totalno pomračenje dva antipoda!
Ovde ne bi ništa mogao reći ni Minimaks ni Dule Radović!
Ako se ova debilna nacija seća tih velikana!

Zarko

pre 9 godina

Da bi shvatili Popovica, zamislite sebe u toj situaciji, da gledate jedan gnusni i podao video i da ga, kako on kaze salje svima koje zna. Koji to covek sa iole dostojanstava moze da uradi. Salje li on to i svojoj supruzi, deci, roditeljima, rodbini, komsijama ili pak samo svojim prijateljima politicarima. Da je pravde, takvi uzurpatori ljudskog morala bi odgovarali pred sudom. Jer koja je razlika tako nesto siriti mejlim ili u stampanom formatu. Da neko na ulici deli takve letke bio bi priveden.

Icky

pre 9 godina

Emisija je bila zaista ODLIČNA! Stalno je gledam! Bebu treba da je sramota što je napravio lažni video i šerovao ga! Vanja je moralni stub Crne Gore! Super emisija. Interesuje me zašto je nije bilo ove nedelje:6.jula 2014.godine? Da li je gspodja Olja na odmoru, ili je nešto drugo u pitanju? Unapred hvala na odgovoru!

strmoglavac

pre 9 godina

Ne treba uopste uzimati stranu bilo koga. Dolazi vreme kada cemo ponovo imati SVOJ sud o dogadajima. Koliko god ovakve medijske protuve truju nas zivot, toliko je dobro sto smo sve vise i vise zgadjeni. Iz toga ce nastati nesto dobro. Bacaju nam udicu da se izjasnjavamo po pitanju Kurira, Mila,policije, evropskih integracija, tadica... Ko jos veruje da bilo ko od njih radi u nasem interesu? Propala je drzava, prazna je kasa, nemaju vise ideja cak ni Matija ni Kustirica. Trt - mrt. Okrenimo se sebi. Leto je, devojke su lepe, zene jos lepse. Deca rastu, igra se sv. prvenstvo, maline mirisu. Nema tog Bebe koji ce nam zagaditi zivot.

niko nije kriv

pre 9 godina

Moj jedini utisak na ovo izdanje Bebe Popovica je sledece :"Mir, mir, mir.. Niko nije kriv.. Ava, ava, ava.. Niko nije krava"

Рада

pre 9 godina

Свака част Оља на емисији, није лако носити се таквом "зверком" као што је Беба, али Ви сте били и изнад висине задатка. Једино ми је жао, мада могу да Вас разумем, ако сте то намерно пропустили, да споменете везу Бебе и Цанета, и на чијој се адреси у Београду налази "Институт за јавну политику". То није мала ствар, можда Вам буде интересантно за неку наредну емисију.