Nedelja, 11.08.2002.

21:10

"Plavi" cetvrti, Australija prva

Izvor: B92

"Plavi" cetvrti, Australija prva IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

Petar Popovic

pre 22 godine

Ekipa ocigledno ima problem. Mnogi nisu nacisto idu li ili ne na prvenstvo. Divac je prica za sebe. Odgovor na pitanje da li je trebao ili ne, znacemo nazalost tek kad prvenstvo pocne. Pitanje je takodje da li doprinosi potrebnoj celicnoj disciplini u ekipi ili suprotno neozbiljnosti. U svakom slucaju podrzavam trenera Pesica. Nasa ekipa je prosle godine igrala najlepsu kosarku od raspada SFRJ. Svaka cast Obradovicu ali u njegovo vreme igrali smo "tesku" kosarku (moje misljenje) sa malo leprsavosti-na rezultat. Smatram da ima vremena za konsolidaciju, spustanje na zemlju i dolazak u formu Stojakovica. Bitno je da je zdrav, sut ce se vratiti. Tim se mora uskoro znati, resiti Rakocevica - sta je on poluplej ili bek suter (to verovatno nezna ni on) Radmanovic nije sporan kao ni Gurovic (samo da ozdravi).Nepravdu sa Stanojevicem nadam se da necemo osetiti. Drobnjak nije ni 10% onog brzog i laganog krilnog centra sutera!!! sa proslog prvenstva.Scepanovic se ubi od asistiranja a treba da sutne. U svakom slucaju jednom dnevno, do kraja priprema, treba da gledaju retrospektivu odabranih poteza, svaki ima sta da vidi (cast izuzecima) sa proteklog turnira. Na kraju o TV komentatoru Sarencu. Tokom prenosa na momente sam se osecao kao prosecni Bugarin koji sanja o NBA. Davati nasem Radmanovicu nadimak "Vins" je u najmanju ruku bez veze. Nas mladic je originalan igrac, nikog ne imitira i izvanredan je. Pre svega uopste ne lici na "Vinsa" - beo je, igra na drugom mestu itd, itd. Plavi srecno, verujem da cete se srediti i uraditi najbolje sto mozete. Unapred hvala.

CIKA NIKOLAE

pre 22 godine

Dobro je poznato da nasi vole da teraju inat, a kako je nasih navijaca bilo najvise, onda su njima hteli da kidaju zivce.

Natasa

pre 22 godine

SACEKAJTE KRAJ SVETSKOG PRVENSTVA, PA ONDA KOMENTARISITE. PUSTITE IH DA SE NA MIRU SPREME, NISU
IM POTREBNI VASI, BLAGO RECENO, OGAVNI KOMENTARI!!!

Mladen-Niksic

pre 22 godine

Sve isto se desavalo i Francuzima pred svjetsko prvenstvo u fudbalu,izigravaju zvijezde,pricaju o protivniku u finalu,snimaju reklame...
Divac trenira kad mu se ćefne,srlja iz greške u grešku i opet će svi novinari da trče oko njega i da ga hvale na sva zvona,a svako dobro zna sta je on doprinosio uspjesima reprezentacije-nikad nista korisno,nego naprotiv samo je kvario ono sto drugi sagrade.

sinisa j.

pre 22 godine

Jugoslavija ce biti peta-sesta na sledecem prvenstvu u Indijanapolisu - iz dva razloga
PRVO nemamo ni ime ni himnu
DRUGO igraci misle da su bogovi

Danny

pre 22 godine

Stvarno "navijaci" o'ladite malo!
Ovo je samo pripremni turnir!
Sacuvaj Boze, kad bi sada sve pobedjivali sa dvocifrenom razlikom!
Svi su oni sjajni pojedinci i prosle godine su pokazali da umeju da igraju kao tim.Dakle, sve je u tempiranju forme (prisetite se samo Spanaca na EP i SP u vaterpolu prosle godine). Kad bi sad sutirali bez promasaja, strah me je da pomislim kakav bi ocajan sut imali na SP. Ovako moze samo biti bolje u svakom pogledu.

dusan aka punisher

pre 22 godine

Vidi se da ekipa bukvalo "kipti" od snage, definitivno su problemi vidljivi svima, losa odbrana,skok, sut za 3. Stojakovic van forme, ne trazi loptu, bez agresivnosti, uzaludni pokusaji probijanja i napada na kos. Treba primetiti da Turci i Australijanci nisu mnogo eksperimentisali u ovim utakmicama, dok je Pesic isprobao pa bar desetak petorki. Mala zamerka Pesicu na komentare preko medija, moje je misljenje da se sve te stvari moraju odraditi u svlacionici a pred novinarima biti krajnje obazriv. Treba imati vere u nase momke i pruziti im podrsku, apsolutno se ne slazem sa zvizdanjem u Pioniru, ljude koji su mnogo zaduzili nasu zemlju reprezentaciju treba uvek postovati.

Aleksandar Vukovic

pre 22 godine

Pre jedno 4 godine bili su Turci u pioniru pred svetsko prvenstvo u Grckoj i odose kuci sa 30 razlike, odosmo i mi u Grcku i postasmo svetski prvaci.
Poraz od turske mi deluje kao los predznak, no neka to bude izuzetak koji potvrdjuje pravilo, tad nam niko nije davao sanse za osvajanje prvenstva jer smo dosli bez 5 glavnih igraca, sad nam je tim vise nego kompletan razbicemo ih gde treba i kad treba, samo nek se oni primaju na pobede po turnirima a mi da se spremimo za pravu stvar.
Vidimo se na doceku za jedno mesec dana

Aca Faca

milan

pre 22 godine

Zaboravljate sta su kosarkasi uradili za ovu zemlju i narod?!Ovo su pripreme,treba vremena da se nasteluje sut.Ne mozete da imate dobru koncentrasciju i preciznost kada vas sve zivo boli!!!
Videcete-za mesec dana cekamo svetske sampione!!!

Bojan

pre 22 godine

Meni se cini da su nasi jos uvek u teretani! Nemaju svezine ni koncentracije, a ni sut ih ne ide. To mi deluje kao jedino objasnjenje za to sto toliko dobrih igraca toliko ne ide! Ne treba praviti dramu od rezultata u pripremama, nije Pesic dete. Znam da smo svi ocekivali da mi sve na ovom turniru ispratimo sa po 40 razlike, ali mislim da je bitnija forma za svetsko prvenstvo od jednog revijalnog turnira.

duki

pre 22 godine

Ljudi,nemojte jos paniciti.
Znam da nije prijatno izgubiti 3 tekme pred domacom publikom,ali mora biti bolje.
Dace Bog i da bude!Vidimo se u finalu sa Amerima!!!!!

Rej Alen

pre 22 godine

Stvarno ne razumem sve ove "navijace" kojima nije jasno da Pesic nije prikazao ni 20% nasih mogucnosti, a da igraci zbog prevelike zelje da se pokazu pred nasom publikom nisu uspeli da urade nista previse "pametno".
Ako neko toga treba da se plasi onda su to protivnici na SP koji tek sada nemaju predstavu kakvo cudo mi tamo mozemo da uradimo. Kao sto rece Pedja, vidimo se kod skupstine.

LUtalica

pre 22 godine

Sto bi mi u Vojvodini rekli,
samo POOOOOOOOOOlako...
nasa reprezentacija je trenutno skup 12 sjajnih profesionalaca (ne zelim da kazem ZVEZDA), koje samo treba da se uklope. To naravno svi znaju da je zadatak gospodina Pesica.
nadam se da ce krenuti sve kako treba jer se vide jos teske noge, neuigranost a i dosta igraca nije u formi (cak i glavni igrac po meni, Stojakovic).
Ostalo je jos 20-tak dana i ostaje im samo da krenu da igraju...
Zelim im svima SKUPSTINU...

Djenka

pre 22 godine

Mene su najvise iznenadile izjave Pesica koji pljuje ekipu pred kamerama. Pitam se ko ce da ih motivise kada ih glavni covek proziva u sred Beograda.

P.S. Kada ekipa gubi nisu krivi igraci, nego trener.

Ivan

pre 22 godine

Sad mozete 'ladno i prvaci sveta da postanete, dzaba je kad ste nam ovo priredili u Beogradu. A koliko smo cekali...
Najdobronamerniji savet: ne igrajte vise turnire u Beogradu, jer ako cete nam ovako nesto prirediti i na evropskom prvenstvu 2005, bolje i da ne dolazite!

Ivan

pre 22 godine

Ej Pesicu Pesicu. Ne znam sta drugo da kazem. Mnogi nasi prethodni treneri vodili su ekipu a ne "globtroterse" kako ti kazes. Jedini pravi krivac za ova sva tri poraza si ti! To je moje kako neki kazu "pljuvacko" misljenje, isto kao i pre neki dan.
Samo neka nam je srecno. Kad se setim Dude, Zeljka, ...
i ovo malo kose mi se najezi. Ne mogu da verujem da smo izgubili tri utakmice zaredom u Beogradu. Svaka cast Pesicu! Uradio si nesto vise od Dude i Zeljka...

mr

pre 22 godine

balkan boy
mislim sbe je u redu sto ti pricas...ali sta si video dobro na turniru? tacno, AMA BAS NISTA. Sve njegove ekipe vidis sa igraju posle 3 minuta, a sada...pa ne vidi se puno
a sto se tice pljuvaca-ja ih pljujem i sad i juce i sutra...ali se slazem sa tobom da ce razni sada svasta reci o njima, a onda ( daj boze ) pred skupstinu...
ja ne...zato ti i pisem sve ovo
brate, da ne valja, ne valja
ne znam samo da li te je zadovoljila i motivacija, borbenost, zalaganje, pamet?

roki

pre 22 godine

Izgleda da se nesto dogadja u reprezentaciji, sto utice na ove ocajne igre. Stojakovica kao da je neko ukleo, mislim da je dao samo jednu trojku na tri utakmice. Valjda ce biti sve u redu do Indi-a.

Balkanboy

pre 22 godine

Uopste ne zelim da se bavim kosarkom,nego neverovatnom osobinom nasih ljudi da dojucerasnje heroje "sahrane" za 2 minuta zbog nekog relatino ne bitnog kiksa.I pre evropskog u Turskoj smo imali osrednji ucinak na pripremnim utakmicama-jer one tome i sluze.Evo krenuo sam na diskusiju o kosarci,ali opet ponavljam da me najvise sokira kratko pamcenje i neverovatni kriterijumi nasih ljudi.
Ispljuvati na ovaj nacin nase kosarkase posle svega sto su postigli i to samo zato sto su izgubili 3 utakmice u okviru priprema(hajde da su barem eliminisani na prvenstvu ili slicno).....sramota!
Najcrnje je sto ce svi trenutni pljuvaci da se kunu u njih i kuju ih u zvezda ako se vrate iz amerike sa medaljom,kao da veceras nisu nista ovako ni napisali.
Ako nekoga iskreno volis i postujes moras ga voleti i u dobru i u zlu.
Zbog nase osobine da hvalimo i volimo samo one koji su na vrhu(ili vlasti) smo morali da cekamo 10 godina da ode Sloba.

Uzaludni Navijac

pre 22 godine

Ovo je sramota i bruka svih "zvezda" i "majstora" Yu kosarke.

Gdje im je obraz da pred onoliko publike dozvole da ih brishu kao pocetnike.

Neka se stide sto bar jednu utakmicu nisu dobili.

Ja ih sigurno necu cekati pred skupstinom a ni vi, vjerujte.

markovic rade

pre 22 godine

e pa ja ne znam sta vise treba da se dogodi...neka se lepo svi zagrle pa nek snime nesto za JUZNI VETAR records...
moze obrada DOTAKAO SAM DNO ZIVOTA
ili hit nasih "playmakera" ( upucen lopti, kao predmetu najviseg interesovanja ) STA CE MI ZIVOT BEZ TEBE DRAGA
ali...
DA LI NEKO UME DA SE IGRA BOLJE OD NAS?
E pa Kari, stvarno nema nikog...a uvek se nadje neko veci, neko jaci...
jel ima neko da im objasni...svima njima tamo...da kosarka ne pocinje ( i ne zavrsava ) sa njima...bilo je titula i pre, bice i posle...valjda
i svi su u fazonu, kao doci ce sut...pa kako je ovima vec dosao? 21 su u Chicagu ( a igra se u Indijani...koga zanima, neka uporedi klime...svaka cast ko se toga setio ) ljudi, prvenstvo samo sto nije pocelo...nema tu polako...
nisu mi jasne neke stvari....krije se, i to je ok...
i mesaju se karte, izmene i tako to...i to je ok
ali odakle toliko nepostovanje publike i onih kojima mnogo znaci sta oni rade na terenu?
3 porazu u beogradu...pa puno je...bas previse
a kao pobedice se spanci sami...i kanada
nema mi spavanja nocas...ubi nervoza

rider

pre 22 godine

Zanimljivo kako su sve tri akipe bile i brze i skocnije i preciznije od nase !? Sta ste radili tamo u Nemackoj, brali ljubicice ?
i drugo konecee da se bori za drzavni dres ili je nespreman ne treba ni da igra. Svaka cast Gurovicu Bodirogi Radmanovicu i Vujanicu , ostali na popravni ....svetski prvaci 0-3 !!!

Nebojsa

pre 22 godine

Pesicu dobar si momak i znas svoj posao, ali zasti nijesi poveo Koturovica sa sobom u Barselonyu nego ga zoves u reprezentaciju?
Ako oces da udjes u istoriju molim te nemoj da mnogo filozofiras nego razmisli o taktici.
Vladas trenutno njajacom silom na svijetu i nemoj da si strasljiv, nego igraj muski.
Za utjehu pogledaj snimak meca finala iz Argentine(davno je to bilo) i bice ti sve jasno.

Sloba

pre 22 godine

Pa nije ovo neuspeh. Ej pa to je krem svetske košarke. Našima mora da je jasno da niko nepada na to kad na parket dvorane izađu igrači koji igraju u NBA ligi što znači da bih se neko pobedio mora se i oznojiti dres jer imena ne igraju veliku ulogu.

rider

pre 22 godine

Zanimljivo kako su sve tri akipe bile i brze i skocnije i preciznije od nase !? Sta ste radili tamo u Nemackoj, brali ljubicice ?
i drugo konecee da se bori za drzavni dres ili je nespreman ne treba ni da igra. Svaka cast Gurovicu Bodirogi Radmanovicu i Vujanicu , ostali na popravni ....svetski prvaci 0-3 !!!

Nebojsa

pre 22 godine

Pesicu dobar si momak i znas svoj posao, ali zasti nijesi poveo Koturovica sa sobom u Barselonyu nego ga zoves u reprezentaciju?
Ako oces da udjes u istoriju molim te nemoj da mnogo filozofiras nego razmisli o taktici.
Vladas trenutno njajacom silom na svijetu i nemoj da si strasljiv, nego igraj muski.
Za utjehu pogledaj snimak meca finala iz Argentine(davno je to bilo) i bice ti sve jasno.

Sloba

pre 22 godine

Pa nije ovo neuspeh. Ej pa to je krem svetske košarke. Našima mora da je jasno da niko nepada na to kad na parket dvorane izađu igrači koji igraju u NBA ligi što znači da bih se neko pobedio mora se i oznojiti dres jer imena ne igraju veliku ulogu.

markovic rade

pre 22 godine

e pa ja ne znam sta vise treba da se dogodi...neka se lepo svi zagrle pa nek snime nesto za JUZNI VETAR records...
moze obrada DOTAKAO SAM DNO ZIVOTA
ili hit nasih "playmakera" ( upucen lopti, kao predmetu najviseg interesovanja ) STA CE MI ZIVOT BEZ TEBE DRAGA
ali...
DA LI NEKO UME DA SE IGRA BOLJE OD NAS?
E pa Kari, stvarno nema nikog...a uvek se nadje neko veci, neko jaci...
jel ima neko da im objasni...svima njima tamo...da kosarka ne pocinje ( i ne zavrsava ) sa njima...bilo je titula i pre, bice i posle...valjda
i svi su u fazonu, kao doci ce sut...pa kako je ovima vec dosao? 21 su u Chicagu ( a igra se u Indijani...koga zanima, neka uporedi klime...svaka cast ko se toga setio ) ljudi, prvenstvo samo sto nije pocelo...nema tu polako...
nisu mi jasne neke stvari....krije se, i to je ok...
i mesaju se karte, izmene i tako to...i to je ok
ali odakle toliko nepostovanje publike i onih kojima mnogo znaci sta oni rade na terenu?
3 porazu u beogradu...pa puno je...bas previse
a kao pobedice se spanci sami...i kanada
nema mi spavanja nocas...ubi nervoza

Uzaludni Navijac

pre 22 godine

Ovo je sramota i bruka svih "zvezda" i "majstora" Yu kosarke.

Gdje im je obraz da pred onoliko publike dozvole da ih brishu kao pocetnike.

Neka se stide sto bar jednu utakmicu nisu dobili.

Ja ih sigurno necu cekati pred skupstinom a ni vi, vjerujte.

roki

pre 22 godine

Izgleda da se nesto dogadja u reprezentaciji, sto utice na ove ocajne igre. Stojakovica kao da je neko ukleo, mislim da je dao samo jednu trojku na tri utakmice. Valjda ce biti sve u redu do Indi-a.

Balkanboy

pre 22 godine

Uopste ne zelim da se bavim kosarkom,nego neverovatnom osobinom nasih ljudi da dojucerasnje heroje "sahrane" za 2 minuta zbog nekog relatino ne bitnog kiksa.I pre evropskog u Turskoj smo imali osrednji ucinak na pripremnim utakmicama-jer one tome i sluze.Evo krenuo sam na diskusiju o kosarci,ali opet ponavljam da me najvise sokira kratko pamcenje i neverovatni kriterijumi nasih ljudi.
Ispljuvati na ovaj nacin nase kosarkase posle svega sto su postigli i to samo zato sto su izgubili 3 utakmice u okviru priprema(hajde da su barem eliminisani na prvenstvu ili slicno).....sramota!
Najcrnje je sto ce svi trenutni pljuvaci da se kunu u njih i kuju ih u zvezda ako se vrate iz amerike sa medaljom,kao da veceras nisu nista ovako ni napisali.
Ako nekoga iskreno volis i postujes moras ga voleti i u dobru i u zlu.
Zbog nase osobine da hvalimo i volimo samo one koji su na vrhu(ili vlasti) smo morali da cekamo 10 godina da ode Sloba.

mr

pre 22 godine

balkan boy
mislim sbe je u redu sto ti pricas...ali sta si video dobro na turniru? tacno, AMA BAS NISTA. Sve njegove ekipe vidis sa igraju posle 3 minuta, a sada...pa ne vidi se puno
a sto se tice pljuvaca-ja ih pljujem i sad i juce i sutra...ali se slazem sa tobom da ce razni sada svasta reci o njima, a onda ( daj boze ) pred skupstinu...
ja ne...zato ti i pisem sve ovo
brate, da ne valja, ne valja
ne znam samo da li te je zadovoljila i motivacija, borbenost, zalaganje, pamet?

Ivan

pre 22 godine

Sad mozete 'ladno i prvaci sveta da postanete, dzaba je kad ste nam ovo priredili u Beogradu. A koliko smo cekali...
Najdobronamerniji savet: ne igrajte vise turnire u Beogradu, jer ako cete nam ovako nesto prirediti i na evropskom prvenstvu 2005, bolje i da ne dolazite!

Ivan

pre 22 godine

Ej Pesicu Pesicu. Ne znam sta drugo da kazem. Mnogi nasi prethodni treneri vodili su ekipu a ne "globtroterse" kako ti kazes. Jedini pravi krivac za ova sva tri poraza si ti! To je moje kako neki kazu "pljuvacko" misljenje, isto kao i pre neki dan.
Samo neka nam je srecno. Kad se setim Dude, Zeljka, ...
i ovo malo kose mi se najezi. Ne mogu da verujem da smo izgubili tri utakmice zaredom u Beogradu. Svaka cast Pesicu! Uradio si nesto vise od Dude i Zeljka...

duki

pre 22 godine

Ljudi,nemojte jos paniciti.
Znam da nije prijatno izgubiti 3 tekme pred domacom publikom,ali mora biti bolje.
Dace Bog i da bude!Vidimo se u finalu sa Amerima!!!!!

Rej Alen

pre 22 godine

Stvarno ne razumem sve ove "navijace" kojima nije jasno da Pesic nije prikazao ni 20% nasih mogucnosti, a da igraci zbog prevelike zelje da se pokazu pred nasom publikom nisu uspeli da urade nista previse "pametno".
Ako neko toga treba da se plasi onda su to protivnici na SP koji tek sada nemaju predstavu kakvo cudo mi tamo mozemo da uradimo. Kao sto rece Pedja, vidimo se kod skupstine.

Djenka

pre 22 godine

Mene su najvise iznenadile izjave Pesica koji pljuje ekipu pred kamerama. Pitam se ko ce da ih motivise kada ih glavni covek proziva u sred Beograda.

P.S. Kada ekipa gubi nisu krivi igraci, nego trener.

LUtalica

pre 22 godine

Sto bi mi u Vojvodini rekli,
samo POOOOOOOOOOlako...
nasa reprezentacija je trenutno skup 12 sjajnih profesionalaca (ne zelim da kazem ZVEZDA), koje samo treba da se uklope. To naravno svi znaju da je zadatak gospodina Pesica.
nadam se da ce krenuti sve kako treba jer se vide jos teske noge, neuigranost a i dosta igraca nije u formi (cak i glavni igrac po meni, Stojakovic).
Ostalo je jos 20-tak dana i ostaje im samo da krenu da igraju...
Zelim im svima SKUPSTINU...

Bojan

pre 22 godine

Meni se cini da su nasi jos uvek u teretani! Nemaju svezine ni koncentracije, a ni sut ih ne ide. To mi deluje kao jedino objasnjenje za to sto toliko dobrih igraca toliko ne ide! Ne treba praviti dramu od rezultata u pripremama, nije Pesic dete. Znam da smo svi ocekivali da mi sve na ovom turniru ispratimo sa po 40 razlike, ali mislim da je bitnija forma za svetsko prvenstvo od jednog revijalnog turnira.

milan

pre 22 godine

Zaboravljate sta su kosarkasi uradili za ovu zemlju i narod?!Ovo su pripreme,treba vremena da se nasteluje sut.Ne mozete da imate dobru koncentrasciju i preciznost kada vas sve zivo boli!!!
Videcete-za mesec dana cekamo svetske sampione!!!

Aleksandar Vukovic

pre 22 godine

Pre jedno 4 godine bili su Turci u pioniru pred svetsko prvenstvo u Grckoj i odose kuci sa 30 razlike, odosmo i mi u Grcku i postasmo svetski prvaci.
Poraz od turske mi deluje kao los predznak, no neka to bude izuzetak koji potvrdjuje pravilo, tad nam niko nije davao sanse za osvajanje prvenstva jer smo dosli bez 5 glavnih igraca, sad nam je tim vise nego kompletan razbicemo ih gde treba i kad treba, samo nek se oni primaju na pobede po turnirima a mi da se spremimo za pravu stvar.
Vidimo se na doceku za jedno mesec dana

Aca Faca

dusan aka punisher

pre 22 godine

Vidi se da ekipa bukvalo "kipti" od snage, definitivno su problemi vidljivi svima, losa odbrana,skok, sut za 3. Stojakovic van forme, ne trazi loptu, bez agresivnosti, uzaludni pokusaji probijanja i napada na kos. Treba primetiti da Turci i Australijanci nisu mnogo eksperimentisali u ovim utakmicama, dok je Pesic isprobao pa bar desetak petorki. Mala zamerka Pesicu na komentare preko medija, moje je misljenje da se sve te stvari moraju odraditi u svlacionici a pred novinarima biti krajnje obazriv. Treba imati vere u nase momke i pruziti im podrsku, apsolutno se ne slazem sa zvizdanjem u Pioniru, ljude koji su mnogo zaduzili nasu zemlju reprezentaciju treba uvek postovati.

Danny

pre 22 godine

Stvarno "navijaci" o'ladite malo!
Ovo je samo pripremni turnir!
Sacuvaj Boze, kad bi sada sve pobedjivali sa dvocifrenom razlikom!
Svi su oni sjajni pojedinci i prosle godine su pokazali da umeju da igraju kao tim.Dakle, sve je u tempiranju forme (prisetite se samo Spanaca na EP i SP u vaterpolu prosle godine). Kad bi sad sutirali bez promasaja, strah me je da pomislim kakav bi ocajan sut imali na SP. Ovako moze samo biti bolje u svakom pogledu.

sinisa j.

pre 22 godine

Jugoslavija ce biti peta-sesta na sledecem prvenstvu u Indijanapolisu - iz dva razloga
PRVO nemamo ni ime ni himnu
DRUGO igraci misle da su bogovi

Mladen-Niksic

pre 22 godine

Sve isto se desavalo i Francuzima pred svjetsko prvenstvo u fudbalu,izigravaju zvijezde,pricaju o protivniku u finalu,snimaju reklame...
Divac trenira kad mu se ćefne,srlja iz greške u grešku i opet će svi novinari da trče oko njega i da ga hvale na sva zvona,a svako dobro zna sta je on doprinosio uspjesima reprezentacije-nikad nista korisno,nego naprotiv samo je kvario ono sto drugi sagrade.

Natasa

pre 22 godine

SACEKAJTE KRAJ SVETSKOG PRVENSTVA, PA ONDA KOMENTARISITE. PUSTITE IH DA SE NA MIRU SPREME, NISU
IM POTREBNI VASI, BLAGO RECENO, OGAVNI KOMENTARI!!!

CIKA NIKOLAE

pre 22 godine

Dobro je poznato da nasi vole da teraju inat, a kako je nasih navijaca bilo najvise, onda su njima hteli da kidaju zivce.

Petar Popovic

pre 22 godine

Ekipa ocigledno ima problem. Mnogi nisu nacisto idu li ili ne na prvenstvo. Divac je prica za sebe. Odgovor na pitanje da li je trebao ili ne, znacemo nazalost tek kad prvenstvo pocne. Pitanje je takodje da li doprinosi potrebnoj celicnoj disciplini u ekipi ili suprotno neozbiljnosti. U svakom slucaju podrzavam trenera Pesica. Nasa ekipa je prosle godine igrala najlepsu kosarku od raspada SFRJ. Svaka cast Obradovicu ali u njegovo vreme igrali smo "tesku" kosarku (moje misljenje) sa malo leprsavosti-na rezultat. Smatram da ima vremena za konsolidaciju, spustanje na zemlju i dolazak u formu Stojakovica. Bitno je da je zdrav, sut ce se vratiti. Tim se mora uskoro znati, resiti Rakocevica - sta je on poluplej ili bek suter (to verovatno nezna ni on) Radmanovic nije sporan kao ni Gurovic (samo da ozdravi).Nepravdu sa Stanojevicem nadam se da necemo osetiti. Drobnjak nije ni 10% onog brzog i laganog krilnog centra sutera!!! sa proslog prvenstva.Scepanovic se ubi od asistiranja a treba da sutne. U svakom slucaju jednom dnevno, do kraja priprema, treba da gledaju retrospektivu odabranih poteza, svaki ima sta da vidi (cast izuzecima) sa proteklog turnira. Na kraju o TV komentatoru Sarencu. Tokom prenosa na momente sam se osecao kao prosecni Bugarin koji sanja o NBA. Davati nasem Radmanovicu nadimak "Vins" je u najmanju ruku bez veze. Nas mladic je originalan igrac, nikog ne imitira i izvanredan je. Pre svega uopste ne lici na "Vinsa" - beo je, igra na drugom mestu itd, itd. Plavi srecno, verujem da cete se srediti i uraditi najbolje sto mozete. Unapred hvala.

rider

pre 22 godine

Zanimljivo kako su sve tri akipe bile i brze i skocnije i preciznije od nase !? Sta ste radili tamo u Nemackoj, brali ljubicice ?
i drugo konecee da se bori za drzavni dres ili je nespreman ne treba ni da igra. Svaka cast Gurovicu Bodirogi Radmanovicu i Vujanicu , ostali na popravni ....svetski prvaci 0-3 !!!

Nebojsa

pre 22 godine

Pesicu dobar si momak i znas svoj posao, ali zasti nijesi poveo Koturovica sa sobom u Barselonyu nego ga zoves u reprezentaciju?
Ako oces da udjes u istoriju molim te nemoj da mnogo filozofiras nego razmisli o taktici.
Vladas trenutno njajacom silom na svijetu i nemoj da si strasljiv, nego igraj muski.
Za utjehu pogledaj snimak meca finala iz Argentine(davno je to bilo) i bice ti sve jasno.

Sloba

pre 22 godine

Pa nije ovo neuspeh. Ej pa to je krem svetske košarke. Našima mora da je jasno da niko nepada na to kad na parket dvorane izađu igrači koji igraju u NBA ligi što znači da bih se neko pobedio mora se i oznojiti dres jer imena ne igraju veliku ulogu.

markovic rade

pre 22 godine

e pa ja ne znam sta vise treba da se dogodi...neka se lepo svi zagrle pa nek snime nesto za JUZNI VETAR records...
moze obrada DOTAKAO SAM DNO ZIVOTA
ili hit nasih "playmakera" ( upucen lopti, kao predmetu najviseg interesovanja ) STA CE MI ZIVOT BEZ TEBE DRAGA
ali...
DA LI NEKO UME DA SE IGRA BOLJE OD NAS?
E pa Kari, stvarno nema nikog...a uvek se nadje neko veci, neko jaci...
jel ima neko da im objasni...svima njima tamo...da kosarka ne pocinje ( i ne zavrsava ) sa njima...bilo je titula i pre, bice i posle...valjda
i svi su u fazonu, kao doci ce sut...pa kako je ovima vec dosao? 21 su u Chicagu ( a igra se u Indijani...koga zanima, neka uporedi klime...svaka cast ko se toga setio ) ljudi, prvenstvo samo sto nije pocelo...nema tu polako...
nisu mi jasne neke stvari....krije se, i to je ok...
i mesaju se karte, izmene i tako to...i to je ok
ali odakle toliko nepostovanje publike i onih kojima mnogo znaci sta oni rade na terenu?
3 porazu u beogradu...pa puno je...bas previse
a kao pobedice se spanci sami...i kanada
nema mi spavanja nocas...ubi nervoza

Uzaludni Navijac

pre 22 godine

Ovo je sramota i bruka svih "zvezda" i "majstora" Yu kosarke.

Gdje im je obraz da pred onoliko publike dozvole da ih brishu kao pocetnike.

Neka se stide sto bar jednu utakmicu nisu dobili.

Ja ih sigurno necu cekati pred skupstinom a ni vi, vjerujte.

roki

pre 22 godine

Izgleda da se nesto dogadja u reprezentaciji, sto utice na ove ocajne igre. Stojakovica kao da je neko ukleo, mislim da je dao samo jednu trojku na tri utakmice. Valjda ce biti sve u redu do Indi-a.

Balkanboy

pre 22 godine

Uopste ne zelim da se bavim kosarkom,nego neverovatnom osobinom nasih ljudi da dojucerasnje heroje "sahrane" za 2 minuta zbog nekog relatino ne bitnog kiksa.I pre evropskog u Turskoj smo imali osrednji ucinak na pripremnim utakmicama-jer one tome i sluze.Evo krenuo sam na diskusiju o kosarci,ali opet ponavljam da me najvise sokira kratko pamcenje i neverovatni kriterijumi nasih ljudi.
Ispljuvati na ovaj nacin nase kosarkase posle svega sto su postigli i to samo zato sto su izgubili 3 utakmice u okviru priprema(hajde da su barem eliminisani na prvenstvu ili slicno).....sramota!
Najcrnje je sto ce svi trenutni pljuvaci da se kunu u njih i kuju ih u zvezda ako se vrate iz amerike sa medaljom,kao da veceras nisu nista ovako ni napisali.
Ako nekoga iskreno volis i postujes moras ga voleti i u dobru i u zlu.
Zbog nase osobine da hvalimo i volimo samo one koji su na vrhu(ili vlasti) smo morali da cekamo 10 godina da ode Sloba.

mr

pre 22 godine

balkan boy
mislim sbe je u redu sto ti pricas...ali sta si video dobro na turniru? tacno, AMA BAS NISTA. Sve njegove ekipe vidis sa igraju posle 3 minuta, a sada...pa ne vidi se puno
a sto se tice pljuvaca-ja ih pljujem i sad i juce i sutra...ali se slazem sa tobom da ce razni sada svasta reci o njima, a onda ( daj boze ) pred skupstinu...
ja ne...zato ti i pisem sve ovo
brate, da ne valja, ne valja
ne znam samo da li te je zadovoljila i motivacija, borbenost, zalaganje, pamet?

Ivan

pre 22 godine

Sad mozete 'ladno i prvaci sveta da postanete, dzaba je kad ste nam ovo priredili u Beogradu. A koliko smo cekali...
Najdobronamerniji savet: ne igrajte vise turnire u Beogradu, jer ako cete nam ovako nesto prirediti i na evropskom prvenstvu 2005, bolje i da ne dolazite!

Ivan

pre 22 godine

Ej Pesicu Pesicu. Ne znam sta drugo da kazem. Mnogi nasi prethodni treneri vodili su ekipu a ne "globtroterse" kako ti kazes. Jedini pravi krivac za ova sva tri poraza si ti! To je moje kako neki kazu "pljuvacko" misljenje, isto kao i pre neki dan.
Samo neka nam je srecno. Kad se setim Dude, Zeljka, ...
i ovo malo kose mi se najezi. Ne mogu da verujem da smo izgubili tri utakmice zaredom u Beogradu. Svaka cast Pesicu! Uradio si nesto vise od Dude i Zeljka...

duki

pre 22 godine

Ljudi,nemojte jos paniciti.
Znam da nije prijatno izgubiti 3 tekme pred domacom publikom,ali mora biti bolje.
Dace Bog i da bude!Vidimo se u finalu sa Amerima!!!!!

Rej Alen

pre 22 godine

Stvarno ne razumem sve ove "navijace" kojima nije jasno da Pesic nije prikazao ni 20% nasih mogucnosti, a da igraci zbog prevelike zelje da se pokazu pred nasom publikom nisu uspeli da urade nista previse "pametno".
Ako neko toga treba da se plasi onda su to protivnici na SP koji tek sada nemaju predstavu kakvo cudo mi tamo mozemo da uradimo. Kao sto rece Pedja, vidimo se kod skupstine.

Djenka

pre 22 godine

Mene su najvise iznenadile izjave Pesica koji pljuje ekipu pred kamerama. Pitam se ko ce da ih motivise kada ih glavni covek proziva u sred Beograda.

P.S. Kada ekipa gubi nisu krivi igraci, nego trener.

LUtalica

pre 22 godine

Sto bi mi u Vojvodini rekli,
samo POOOOOOOOOOlako...
nasa reprezentacija je trenutno skup 12 sjajnih profesionalaca (ne zelim da kazem ZVEZDA), koje samo treba da se uklope. To naravno svi znaju da je zadatak gospodina Pesica.
nadam se da ce krenuti sve kako treba jer se vide jos teske noge, neuigranost a i dosta igraca nije u formi (cak i glavni igrac po meni, Stojakovic).
Ostalo je jos 20-tak dana i ostaje im samo da krenu da igraju...
Zelim im svima SKUPSTINU...

Bojan

pre 22 godine

Meni se cini da su nasi jos uvek u teretani! Nemaju svezine ni koncentracije, a ni sut ih ne ide. To mi deluje kao jedino objasnjenje za to sto toliko dobrih igraca toliko ne ide! Ne treba praviti dramu od rezultata u pripremama, nije Pesic dete. Znam da smo svi ocekivali da mi sve na ovom turniru ispratimo sa po 40 razlike, ali mislim da je bitnija forma za svetsko prvenstvo od jednog revijalnog turnira.

milan

pre 22 godine

Zaboravljate sta su kosarkasi uradili za ovu zemlju i narod?!Ovo su pripreme,treba vremena da se nasteluje sut.Ne mozete da imate dobru koncentrasciju i preciznost kada vas sve zivo boli!!!
Videcete-za mesec dana cekamo svetske sampione!!!

Aleksandar Vukovic

pre 22 godine

Pre jedno 4 godine bili su Turci u pioniru pred svetsko prvenstvo u Grckoj i odose kuci sa 30 razlike, odosmo i mi u Grcku i postasmo svetski prvaci.
Poraz od turske mi deluje kao los predznak, no neka to bude izuzetak koji potvrdjuje pravilo, tad nam niko nije davao sanse za osvajanje prvenstva jer smo dosli bez 5 glavnih igraca, sad nam je tim vise nego kompletan razbicemo ih gde treba i kad treba, samo nek se oni primaju na pobede po turnirima a mi da se spremimo za pravu stvar.
Vidimo se na doceku za jedno mesec dana

Aca Faca

dusan aka punisher

pre 22 godine

Vidi se da ekipa bukvalo "kipti" od snage, definitivno su problemi vidljivi svima, losa odbrana,skok, sut za 3. Stojakovic van forme, ne trazi loptu, bez agresivnosti, uzaludni pokusaji probijanja i napada na kos. Treba primetiti da Turci i Australijanci nisu mnogo eksperimentisali u ovim utakmicama, dok je Pesic isprobao pa bar desetak petorki. Mala zamerka Pesicu na komentare preko medija, moje je misljenje da se sve te stvari moraju odraditi u svlacionici a pred novinarima biti krajnje obazriv. Treba imati vere u nase momke i pruziti im podrsku, apsolutno se ne slazem sa zvizdanjem u Pioniru, ljude koji su mnogo zaduzili nasu zemlju reprezentaciju treba uvek postovati.

Danny

pre 22 godine

Stvarno "navijaci" o'ladite malo!
Ovo je samo pripremni turnir!
Sacuvaj Boze, kad bi sada sve pobedjivali sa dvocifrenom razlikom!
Svi su oni sjajni pojedinci i prosle godine su pokazali da umeju da igraju kao tim.Dakle, sve je u tempiranju forme (prisetite se samo Spanaca na EP i SP u vaterpolu prosle godine). Kad bi sad sutirali bez promasaja, strah me je da pomislim kakav bi ocajan sut imali na SP. Ovako moze samo biti bolje u svakom pogledu.

sinisa j.

pre 22 godine

Jugoslavija ce biti peta-sesta na sledecem prvenstvu u Indijanapolisu - iz dva razloga
PRVO nemamo ni ime ni himnu
DRUGO igraci misle da su bogovi

Mladen-Niksic

pre 22 godine

Sve isto se desavalo i Francuzima pred svjetsko prvenstvo u fudbalu,izigravaju zvijezde,pricaju o protivniku u finalu,snimaju reklame...
Divac trenira kad mu se ćefne,srlja iz greške u grešku i opet će svi novinari da trče oko njega i da ga hvale na sva zvona,a svako dobro zna sta je on doprinosio uspjesima reprezentacije-nikad nista korisno,nego naprotiv samo je kvario ono sto drugi sagrade.

Natasa

pre 22 godine

SACEKAJTE KRAJ SVETSKOG PRVENSTVA, PA ONDA KOMENTARISITE. PUSTITE IH DA SE NA MIRU SPREME, NISU
IM POTREBNI VASI, BLAGO RECENO, OGAVNI KOMENTARI!!!

CIKA NIKOLAE

pre 22 godine

Dobro je poznato da nasi vole da teraju inat, a kako je nasih navijaca bilo najvise, onda su njima hteli da kidaju zivce.

Petar Popovic

pre 22 godine

Ekipa ocigledno ima problem. Mnogi nisu nacisto idu li ili ne na prvenstvo. Divac je prica za sebe. Odgovor na pitanje da li je trebao ili ne, znacemo nazalost tek kad prvenstvo pocne. Pitanje je takodje da li doprinosi potrebnoj celicnoj disciplini u ekipi ili suprotno neozbiljnosti. U svakom slucaju podrzavam trenera Pesica. Nasa ekipa je prosle godine igrala najlepsu kosarku od raspada SFRJ. Svaka cast Obradovicu ali u njegovo vreme igrali smo "tesku" kosarku (moje misljenje) sa malo leprsavosti-na rezultat. Smatram da ima vremena za konsolidaciju, spustanje na zemlju i dolazak u formu Stojakovica. Bitno je da je zdrav, sut ce se vratiti. Tim se mora uskoro znati, resiti Rakocevica - sta je on poluplej ili bek suter (to verovatno nezna ni on) Radmanovic nije sporan kao ni Gurovic (samo da ozdravi).Nepravdu sa Stanojevicem nadam se da necemo osetiti. Drobnjak nije ni 10% onog brzog i laganog krilnog centra sutera!!! sa proslog prvenstva.Scepanovic se ubi od asistiranja a treba da sutne. U svakom slucaju jednom dnevno, do kraja priprema, treba da gledaju retrospektivu odabranih poteza, svaki ima sta da vidi (cast izuzecima) sa proteklog turnira. Na kraju o TV komentatoru Sarencu. Tokom prenosa na momente sam se osecao kao prosecni Bugarin koji sanja o NBA. Davati nasem Radmanovicu nadimak "Vins" je u najmanju ruku bez veze. Nas mladic je originalan igrac, nikog ne imitira i izvanredan je. Pre svega uopste ne lici na "Vinsa" - beo je, igra na drugom mestu itd, itd. Plavi srecno, verujem da cete se srediti i uraditi najbolje sto mozete. Unapred hvala.