Utorak, 20.02.2024.

14:36

Država "češlja" i Partizan

Državna inspekcija proverava poslovanje Košarkaškog kluba Partizan, baš kao što se to čini i na Malom Kalemegdanu, <a href="https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2024&mm=02&dd=20&nav_id=2484847" class="text-link" target= "_blank">u slučaju Crvene zvezde</a>.

Izvor: B92

Država "èešlja" i Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Hans Mueller

pre 5 meseci

Bitka trenera, jedan je Sferopulos a drugi je od drzave dobio da ne robija 10 godina za ubistvo motornim vozilom i 10 godina za prevaru radi izbegavanja sluzenja vojnog roka

Darko Vujić

pre 5 meseci

Bravo za državu i da se napokon vidi koliko narodnih para odlazi u nepovrat. Prodati zvezdu i partizan, ukinuti profi takmičenja u većini sportova ite pare uložiti u bazene, atletiku, gimnastiku(bazični sportovi) i stoni tenis....kralj motorke, oko-ruka fizike, stava u sportovima, indivindualnosti....
Deca a i populacija čitava bi za 3-5 godina bila i tako dalje. Inače sam prestao da navijam za bilo koji klub. Decu sms lečimo a navijamo za bogataše.

Dzoni-1970-

pre 5 meseci

Ne kontam sto traze da imaju veci budzet? nisu igrali evroligi godinama,iliti 10 god tako nesto? Da nisu rusi suspendovani ne bi tad igrali,e sa 7.mesta ti igras...ccc
Onda bi i Megi dati veci budzet,Borcu iz Cacka..
(Gospodin, 20. februar 2024 17:12)

Neko sa 7. mesta, a neko ispadne iz lige, pa je onda igra sledece godine, plus i EK igra cini mi se, kako to? Sta mislis? Jel neki klub promenio ime ili sta je tu bilo?

ccc

pre 5 meseci

I sve to slucajno nakon izjave Obradovica? Odmah skocio AV da objasnjava, cudi me da nije pisao na tabli sa kredom, evo sada inspekcija poslovanja KK?? Cudno. I da..slucajno prvo otisli u CZ??

Boki Maradona

pre 5 meseci

Sve je očigledno.Obradoviću je jasno da posle izgubljenog Kupa šanse da uzme jedan trofej u ovoj sezoni su mizerne.Traži odstupnicu.Nikako ne bi želeo da ode na kraju sezone bez ijednog trofeja totalno osramoćen.Idealno za njega je da ode sada,a da stvori lažnu sliku da je oteran u opštoj hajci države protiv Partizana.O košarci da se priča i analizira,to nikako.Jedini izlaz mu je ovo.

Drakce

pre 5 meseci

dovoljna su 3 pitanja...

1. Kako je rečenih 25% veci budzet okruglo 20.000.000 u odnosu na proslogodisnji 18.176.894?
(i to planirani budžet pred pocetak sezone, bez naknadnih troškova kao sto su Kaboklo i Smit)

2. Kako to prolazi i pravda se, prema rečima trenera, da se Panter i njegova plata od 2,6 miliona uopšte ni ne plaća preko budzeta?!

3. Kako se tretira prikupljanje novca navijača za plaćanje poreza u onda izjava da je uplaceno 3,5 miliona, a da se u nedelju saznalo da je ustvari od toga uplaćeno 0?

doviđenja, prijatno.
(G, 20. februar 2024 15:03)

Sta se saznalo u nedelju? Verujes nekome ko slaze cim zine?

mare

pre 5 meseci

Ne zaboravite da cesljate i KK Ofy gde su pojedini igraci kao i trener prijavljeni na minimalac kako bi prevarili drzavu za porez.
(Dejan Zemun, 20. februar 2024 15:36)

Mislis da si rekao nesto novo?! To rade i jedni i drugi, uostalom prijave na “minimalac” su normalna stvar u srbiji vec godinama. Ako ce za to da kazne KK blizance, trebalo bi kazniti sve firme u Srbiji.

sve je relativno

pre 5 meseci

. Kako je rečenih 25% veci budzet okruglo 20.000.000 u odnosu na proslogodisnji 18.176.894?
(i to planirani budžet pred pocetak sezone, bez naknadnih troškova kao sto su Kaboklo i Smit)


doviđenja, prijatno.
(G, 20. februar 2024 15:03)

A ti si video račune, budžet, ugovore pred početak sezone pa znaš? Verovatno i ti tako kad budžetiraš rashode, odmah potrošiš platu čim je primiš, ništa ne trošiš tokom meseca i ne planiraš vanredne rashode?

Doviđenja i tebi, ni osnove postule ekonomije ne poznaješ a raspisao se kao da daješ revizorski izveštaj.

Gospodin

pre 5 meseci

Ne kontam sto traze da imaju veci budzet? nisu igrali evroligi godinama,iliti 10 god tako nesto? Da nisu rusi suspendovani ne bi tad igrali,e sa 7.mesta ti igras...ccc
Onda bi i Megi dati veci budzet,Borcu iz Cacka..

Srdjan

pre 5 meseci

Pogledajte budžete Partizana pre 6, 7 godina i uporedite sa Zvezdinim od pre 20. To će vam sve reči.
Partizan ostvaruje višestruko veće sopstvene prihode od CZV iako im de podseća noge na svakom koraku.
Zašto brojite otišle i došle igrače Partizanu a ne i CZV? Pa.kod njih već deceniju ode pola rastera posle 4 meseca i dolaze novi. Imate desetine primera.
Kako je moguće da se raspravljamo ko ima veću podršku državnih kompanija? Pa FKCZV je dobila od Beograda nekoliko mio eura pre par godina, na ime promocije .... i to je bio vanredni transfer.
FK Partizan je unižen i svi smo krivi što smo to dopustili. Umesto da nas je policija oslobodila postojećih kriminalac sa tribine, dovela nam je nove, još veće.
Nekima se organizuju firme i dodeljuju poslovi vredni milijarde sa državom, iako imaju po 2 zaposlena, a nekima se dovode narko dileri na tribinu.
Ovo je sve rasprava iz perspektive navijača 2 najveća kluba, a možete misliti kako to izgleda onima koji ne navijaju za jedan od ova dva. Ako takvu i postoje, na žalost sredina iz kojih potiču.

marko

pre 5 meseci

Kako se iskusno skrenula tema sa KRK-a, na finansije! Niko vise ne spominje, treci poraz u nizu od Zvezde. Jedan osvojeni trofej u poslednje 2,5 sezone, a nikada vise ulozenih sredstava! Pisite malo o tim stvarima! Ili nekome nije u interesu da se pise o neuspesima!?

Objektivno!

pre 5 meseci

Iskusan je Obradovic i zna sta i kako ovde funkcionise. Bolje polrenuti ovu temu i resiti sve u Februaru, nego u Aprilu, kada je realno da Partizan dobije Licencu i igranje Evrolige na 5 godina. Istine radi, Bodiroga se pita u El, jedan od najboljih kosarkasa Evrope ikada, najbolji trener Evrope ikada, jasno je 1+1=2! Gledajuci i sudjenje Zvezde i Partizana u El , Partizan mnogo bolje stoji, i to su cinjenice! Da ne pricamo o navijacima koji u Kk Partizan ne talasaju, ne prvaju Ruske pesme i ne nose Ruske zastave! Sve je ovde jasno, pametan potez Zeljka, a finasijska uvek moze naci neki problem, pitanje je dal zeli, a bolje sada nego za 2 meseca! Za sada Zeljko je nadmudrio protivnike, iako ne izgleda tako!

Freak on a Leash

pre 5 meseci

Kako se iskusno skrenula tema sa KRK-a, na finansije! Niko vise ne spominje, treci poraz u nizu od Zvezde. Jedan osvojeni trofej u poslednje 2,5 sezone, a nikada vise ulozenih sredstava! Pisite malo o tim stvarima! Ili nekome nije u interesu da se pise o neuspesima!?
(marko, 20. februar 2024 17:05)

Obradovic je iskusno skrenuo sa teme posle poraza u finalu Kupa.

Realnost

pre 5 meseci

Samo se vi svi pravite ludi i blesavi. Ima tamo negde i nezavisni centar za istraživačko novinarstvo Srbije. Da vidimo šta se tamo pisalo, pošto inače sve ide pod tepih. https://www.cins.rs/slucaj-crvena-zvezda-i-agrobanka-otpis-duga-je-bankarska-tajna/

Vp

pre 5 meseci

Poredjenje ukupnih prihoda od grada i drzave :
KKCZ 30.064.718 evra
KKP 15.422.127 evra

Izvor: RTS
(Epson, 20. februar 2024 15:14)


A sad verujemo rts-u?

Šomi

pre 5 meseci

Kad jedan covek ima ovoliku moc a okoreli je navijac Crvene zvezde to ovako bude.. Aleksandre,udario si na Željka,na kk Partizan,to jest na Grobare,ne znam koliko ti je to pametno,covece,ostavi vise sd Partizan na miru..

Timur

pre 5 meseci

Grobari/navijaci Partizana su likovi iz stripa/crtanog filma.

Bodiroga potvrdio da nije bilo razgovora o licencama (naravno da je sastanak bio oko Dubaija) ali oni su ubedjeni da su vec dobili licencu ali ih predsednik drzave sabotira.

Paranoja sa manijom gonjenja!

Rumble

pre 5 meseci

Inače specijalnost svih trenera Partizana je da pričaju gluposti nevezano za trenerski posao.
Pa vi opet pustite da se tako priča...znaš.

Freak on a Leash

pre 5 meseci

Sportsko društvo Partizan i Zvezda su uvek bili državni projekti jer zavise samo od države.
@Freak on a Leash

Partizan i Zvezda su firme koje mnogo i lako zarađuju, ali ih u praksi uprave pljačkaju, a država pokriva gubitke.
(Parni valjak, 20. februar 2024 15:47)

Ne zaradjuju oni ništa vec se finansiraju od države.

Da im država ne trpa pare bili ono što je danas Cibona.

Hrvatska nece više sa ih finasira jer su to bukvakno bacene pare i Kk Cibona je sada tu de jeste.

Bukvalno isto bi tako prošli i Zvezda i Partizan.

Kakve crne pare od ulaznica i ostale fore,

Toliko stranaca ces da placas od ulaznica,moze to samo u snovima.

kralj

pre 5 meseci

Samo se nadam da su profesionalci,da ce da urade posao kako valja,da izadju sa podacima i za jedne i za druge i to pravim,sigurno svi mislite da sam odlepio.

SrbEUin

pre 5 meseci

Kako je Obradović skrenuo pažnju sa svog trećeg uzastopnog poraza u Kupu od Zvezde i rasprave o njegovoj odgovornosti.(ŽD, 20. februar 2024 15:43)

Posle svakog neuspeha ista taktika. Umesto da odgovara na pitanja o utamici, taktii, igračima vekpre svakog pitanja nametne neku bočnu temu, nevezano za meč:
"Skandiraju Bogiju a on..."
"Budi ti Srbin tamo gde sam..."
"Navijači pokvarili utakmicu..."
"Zašto neiskusne sudije..."
"Ko je državni projekat..."

Još od neviđenog debakla na EP u BG sa našim najboljim timom ikada, nikada nije objasnio svoju ulogu. Da nepominjem OI u Gre. Kad pobedi njegov tim, onda susvezasluge njegove. A kad izgubi od Frutele, FMP-a, Mege, Zadra, Splita, Cedoli, Studenta... Onda se menjaju teme ili krive igrači jer su nespremni i nemotivisani.
Pa ko treba da ih spremi i motiviše????

Sad će svi da palamude ko ima veći b samo nikako neće dozoliti priču o još jednom izguljenom trofeju. Od mogućih 10 uzeo je taj 1 samo zahvaljujući porazu Zvezde u ZG.
Odnos trofeja Zvezda - KKP 7:1. A svaki Grobar zna da KKP ima bolje i skuplje igrače. Mora se naći krivac u FIFI, UEFI, CIa, KGB, i naravno AV.

Ali, to je već tema za sponzore i Grobare, zašto mu sve tolerišu. Radi kako želi i sa kim želi, a ono ćorak. Kao bio bi prvak sa Mirotom. A to bi bila i moja baba.
I eto, Mirota se povredio. Ko bi onda bio kriv???

Freak on a Leash

pre 5 meseci

Željko se posle poraza izlajao bez ikakvog razloga.

Sportsko društvo Partizan i Zvezda su uvek bili državni projekti jer zavise samo od države.

Marko

pre 5 meseci

Opa Djurdja, hoće da prodju kao Vujosevic kada je mahao nekim novinama, a ispostavilo se da je mnogo više novca dobijao, pa se posle uhvatio i fudbala ... Neka izdje Rumeni posle da obrazloži koliko novca mu je još potrebno za bolje rezultate ...

Petar P

pre 5 meseci

Partizan česljaju, a kod Zvezde na ručak.
(Aleksa, 20. februar 2024 15:18)
Pa koliko dugujete za porez, a još vam nisu blokirali račun, pre bi se reklo da su kod vas samo u prolazu.
Ovo je jedinstvena prilika da se ta dva izveštaja koja su objavili i Zvezda i Partizan do tančina provere, ali i dopune izveštajem o platama svih igrača i članova stručnog štaba obe ekipe i da konačno prestanu besmislene polemike koliko je ko plaćen. Ako se to ne desi smatraću ove kontrole besmislenim i nepotpunim i da su organizovane samo da se skrene pažnja sa važnijih tema.

Parni valjak

pre 5 meseci

Sportsko društvo Partizan i Zvezda su uvek bili državni projekti jer zavise samo od države.
@Freak on a Leash

Partizan i Zvezda su firme koje mnogo i lako zarađuju, ali ih u praksi uprave pljačkaju, a država pokriva gubitke.

Sta reci

pre 5 meseci

I posle neka svrate u Zeleznik da vidimo koliko dobija fmp i koliko prosledjuje drzavnih para zvezdi.Zadnji objavljen podatak javno iz 21 godine kaze da je fmp dobio oko 2 miliona a 1,5 prosledio u cz dok je Partizan te sezone dobio 1,6 miliona od drzave

Realnost

pre 5 meseci

U Partizanu će da češljaju a u Crvenoj zvezdi će da sednu, popiju kaficu negde ispred i napišu u izveštaju da su ,,proverili papire". Ko ih ne zna skupo bi ih platio. Po izašlim zveničnim izveštajima oba kluba tamo stoji da je Crvena zvezda prošle godine dobila 11 miliona evra prihoda od države a Partizan 5,5 miliona. Zvanični izveštaji klubova. I to niko da spomene, pojeo vuk magarca. Crvena zvezda ne da je državni projekat, oni jesu država.

pedja

pre 5 meseci

I posle neka svrate u Zeleznik da vidimo koliko dobija fmp i koliko prosledjuje drzavnih para zvezdi.Zadnji objavljen podatak javno iz 21 godine kaze da je fmp dobio oko 2 miliona a 1,5 prosledio u cz dok je Partizan te sezone dobio 1,6 miliona od drzave
(Sta reci, 20. februar 2024 15:40)

Pa naravno da ce otac dati detetu,ništa sporno.Pa stvorio ga je a kamoli drugo.

Samo pošteno molim

pre 5 meseci

U slučaju poštene kontrole zna se ko nikada nije pošten i igra na kvarno a dokaz jer su ga nezavisne kontrole već kažnjavale...Euroleague

G

pre 5 meseci

dovoljna su 3 pitanja...

1. Kako je rečenih 25% veci budzet okruglo 20.000.000 u odnosu na proslogodisnji 18.176.894?
(i to planirani budžet pred pocetak sezone, bez naknadnih troškova kao sto su Kaboklo i Smit)

2. Kako to prolazi i pravda se, prema rečima trenera, da se Panter i njegova plata od 2,6 miliona uopšte ni ne plaća preko budzeta?!

3. Kako se tretira prikupljanje novca navijača za plaćanje poreza u onda izjava da je uplaceno 3,5 miliona, a da se u nedelju saznalo da je ustvari od toga uplaćeno 0?

doviđenja, prijatno.

ŽD

pre 5 meseci

Kako je Obradović skrenuo pažnju sa svog trećeg uzastopnog poraza u Kupu od Zvezde i rasprave o njegovoj odgovornosti. Spin majstor!
Ovako je i Dule spinovao o aparthejdu, a ovamo kućni prijatelj, a kasnije i Tadićev kandidat na izborima. Sve je to politika i pare, a sport je u drugom planu.

Dzoni

pre 5 meseci

U Partizanu će da češljaju a u Crvenoj zvezdi će da sednu, popiju kaficu negde ispred i napišu u izveštaju da su ,,proverili papire". Ko ih ne zna skupo bi ih platio. Po izašlim zveničnim izveštajima oba kluba tamo stoji da je Crvena zvezda prošle godine dobila 11 miliona evra prihoda od države a Partizan 5,5 miliona. Zvanični izveštaji klubova. I to niko da spomene, pojeo vuk magarca. Crvena zvezda ne da je državni projekat, oni jesu država.
(Realnost, 20. februar 2024 15:38)

A jasno je da igokea2 ima skuplje igrace koga vi folirate

Milan

pre 5 meseci

I u fudbalske klubove isto, pa da vidimo kako se ne vraća kredit od Agrobanke od 16 miliona, kako firma koja postoji godinu dana pozajmljuje 10 miliona, pa da vidimo i kako isto tako Partizan prodaje igrače za milione a nema za licencu. Pa lepo sve na robiju i iz jednog i iz drugog kluba, ali naravno od toga nema ništa.

Milan

pre 5 meseci

I u fudbalske klubove isto, pa da vidimo kako se ne vraća kredit od Agrobanke od 16 miliona, kako firma koja postoji godinu dana pozajmljuje 10 miliona, pa da vidimo i kako isto tako Partizan prodaje igrače za milione a nema za licencu. Pa lepo sve na robiju i iz jednog i iz drugog kluba, ali naravno od toga nema ništa.

Freak on a Leash

pre 5 meseci

Željko se posle poraza izlajao bez ikakvog razloga.

Sportsko društvo Partizan i Zvezda su uvek bili državni projekti jer zavise samo od države.

G

pre 5 meseci

dovoljna su 3 pitanja...

1. Kako je rečenih 25% veci budzet okruglo 20.000.000 u odnosu na proslogodisnji 18.176.894?
(i to planirani budžet pred pocetak sezone, bez naknadnih troškova kao sto su Kaboklo i Smit)

2. Kako to prolazi i pravda se, prema rečima trenera, da se Panter i njegova plata od 2,6 miliona uopšte ni ne plaća preko budzeta?!

3. Kako se tretira prikupljanje novca navijača za plaćanje poreza u onda izjava da je uplaceno 3,5 miliona, a da se u nedelju saznalo da je ustvari od toga uplaćeno 0?

doviđenja, prijatno.

Realnost

pre 5 meseci

U Partizanu će da češljaju a u Crvenoj zvezdi će da sednu, popiju kaficu negde ispred i napišu u izveštaju da su ,,proverili papire". Ko ih ne zna skupo bi ih platio. Po izašlim zveničnim izveštajima oba kluba tamo stoji da je Crvena zvezda prošle godine dobila 11 miliona evra prihoda od države a Partizan 5,5 miliona. Zvanični izveštaji klubova. I to niko da spomene, pojeo vuk magarca. Crvena zvezda ne da je državni projekat, oni jesu država.

ŽD

pre 5 meseci

Kako je Obradović skrenuo pažnju sa svog trećeg uzastopnog poraza u Kupu od Zvezde i rasprave o njegovoj odgovornosti. Spin majstor!
Ovako je i Dule spinovao o aparthejdu, a ovamo kućni prijatelj, a kasnije i Tadićev kandidat na izborima. Sve je to politika i pare, a sport je u drugom planu.

Samo pošteno molim

pre 5 meseci

U slučaju poštene kontrole zna se ko nikada nije pošten i igra na kvarno a dokaz jer su ga nezavisne kontrole već kažnjavale...Euroleague

Marko

pre 5 meseci

Opa Djurdja, hoće da prodju kao Vujosevic kada je mahao nekim novinama, a ispostavilo se da je mnogo više novca dobijao, pa se posle uhvatio i fudbala ... Neka izdje Rumeni posle da obrazloži koliko novca mu je još potrebno za bolje rezultate ...

Dzoni

pre 5 meseci

U Partizanu će da češljaju a u Crvenoj zvezdi će da sednu, popiju kaficu negde ispred i napišu u izveštaju da su ,,proverili papire". Ko ih ne zna skupo bi ih platio. Po izašlim zveničnim izveštajima oba kluba tamo stoji da je Crvena zvezda prošle godine dobila 11 miliona evra prihoda od države a Partizan 5,5 miliona. Zvanični izveštaji klubova. I to niko da spomene, pojeo vuk magarca. Crvena zvezda ne da je državni projekat, oni jesu država.
(Realnost, 20. februar 2024 15:38)

A jasno je da igokea2 ima skuplje igrace koga vi folirate

SrbEUin

pre 5 meseci

Kako je Obradović skrenuo pažnju sa svog trećeg uzastopnog poraza u Kupu od Zvezde i rasprave o njegovoj odgovornosti.(ŽD, 20. februar 2024 15:43)

Posle svakog neuspeha ista taktika. Umesto da odgovara na pitanja o utamici, taktii, igračima vekpre svakog pitanja nametne neku bočnu temu, nevezano za meč:
"Skandiraju Bogiju a on..."
"Budi ti Srbin tamo gde sam..."
"Navijači pokvarili utakmicu..."
"Zašto neiskusne sudije..."
"Ko je državni projekat..."

Još od neviđenog debakla na EP u BG sa našim najboljim timom ikada, nikada nije objasnio svoju ulogu. Da nepominjem OI u Gre. Kad pobedi njegov tim, onda susvezasluge njegove. A kad izgubi od Frutele, FMP-a, Mege, Zadra, Splita, Cedoli, Studenta... Onda se menjaju teme ili krive igrači jer su nespremni i nemotivisani.
Pa ko treba da ih spremi i motiviše????

Sad će svi da palamude ko ima veći b samo nikako neće dozoliti priču o još jednom izguljenom trofeju. Od mogućih 10 uzeo je taj 1 samo zahvaljujući porazu Zvezde u ZG.
Odnos trofeja Zvezda - KKP 7:1. A svaki Grobar zna da KKP ima bolje i skuplje igrače. Mora se naći krivac u FIFI, UEFI, CIa, KGB, i naravno AV.

Ali, to je već tema za sponzore i Grobare, zašto mu sve tolerišu. Radi kako želi i sa kim želi, a ono ćorak. Kao bio bi prvak sa Mirotom. A to bi bila i moja baba.
I eto, Mirota se povredio. Ko bi onda bio kriv???

Šomi

pre 5 meseci

Kad jedan covek ima ovoliku moc a okoreli je navijac Crvene zvezde to ovako bude.. Aleksandre,udario si na Željka,na kk Partizan,to jest na Grobare,ne znam koliko ti je to pametno,covece,ostavi vise sd Partizan na miru..

pedja

pre 5 meseci

I posle neka svrate u Zeleznik da vidimo koliko dobija fmp i koliko prosledjuje drzavnih para zvezdi.Zadnji objavljen podatak javno iz 21 godine kaze da je fmp dobio oko 2 miliona a 1,5 prosledio u cz dok je Partizan te sezone dobio 1,6 miliona od drzave
(Sta reci, 20. februar 2024 15:40)

Pa naravno da ce otac dati detetu,ništa sporno.Pa stvorio ga je a kamoli drugo.

Petar P

pre 5 meseci

Partizan česljaju, a kod Zvezde na ručak.
(Aleksa, 20. februar 2024 15:18)
Pa koliko dugujete za porez, a još vam nisu blokirali račun, pre bi se reklo da su kod vas samo u prolazu.
Ovo je jedinstvena prilika da se ta dva izveštaja koja su objavili i Zvezda i Partizan do tančina provere, ali i dopune izveštajem o platama svih igrača i članova stručnog štaba obe ekipe i da konačno prestanu besmislene polemike koliko je ko plaćen. Ako se to ne desi smatraću ove kontrole besmislenim i nepotpunim i da su organizovane samo da se skrene pažnja sa važnijih tema.

Freak on a Leash

pre 5 meseci

Sportsko društvo Partizan i Zvezda su uvek bili državni projekti jer zavise samo od države.
@Freak on a Leash

Partizan i Zvezda su firme koje mnogo i lako zarađuju, ali ih u praksi uprave pljačkaju, a država pokriva gubitke.
(Parni valjak, 20. februar 2024 15:47)

Ne zaradjuju oni ništa vec se finansiraju od države.

Da im država ne trpa pare bili ono što je danas Cibona.

Hrvatska nece više sa ih finasira jer su to bukvakno bacene pare i Kk Cibona je sada tu de jeste.

Bukvalno isto bi tako prošli i Zvezda i Partizan.

Kakve crne pare od ulaznica i ostale fore,

Toliko stranaca ces da placas od ulaznica,moze to samo u snovima.

Vp

pre 5 meseci

Poredjenje ukupnih prihoda od grada i drzave :
KKCZ 30.064.718 evra
KKP 15.422.127 evra

Izvor: RTS
(Epson, 20. februar 2024 15:14)


A sad verujemo rts-u?

Sta reci

pre 5 meseci

I posle neka svrate u Zeleznik da vidimo koliko dobija fmp i koliko prosledjuje drzavnih para zvezdi.Zadnji objavljen podatak javno iz 21 godine kaze da je fmp dobio oko 2 miliona a 1,5 prosledio u cz dok je Partizan te sezone dobio 1,6 miliona od drzave

Parni valjak

pre 5 meseci

Sportsko društvo Partizan i Zvezda su uvek bili državni projekti jer zavise samo od države.
@Freak on a Leash

Partizan i Zvezda su firme koje mnogo i lako zarađuju, ali ih u praksi uprave pljačkaju, a država pokriva gubitke.

marko

pre 5 meseci

Kako se iskusno skrenula tema sa KRK-a, na finansije! Niko vise ne spominje, treci poraz u nizu od Zvezde. Jedan osvojeni trofej u poslednje 2,5 sezone, a nikada vise ulozenih sredstava! Pisite malo o tim stvarima! Ili nekome nije u interesu da se pise o neuspesima!?

Freak on a Leash

pre 5 meseci

Kako se iskusno skrenula tema sa KRK-a, na finansije! Niko vise ne spominje, treci poraz u nizu od Zvezde. Jedan osvojeni trofej u poslednje 2,5 sezone, a nikada vise ulozenih sredstava! Pisite malo o tim stvarima! Ili nekome nije u interesu da se pise o neuspesima!?
(marko, 20. februar 2024 17:05)

Obradovic je iskusno skrenuo sa teme posle poraza u finalu Kupa.

Drakce

pre 5 meseci

dovoljna su 3 pitanja...

1. Kako je rečenih 25% veci budzet okruglo 20.000.000 u odnosu na proslogodisnji 18.176.894?
(i to planirani budžet pred pocetak sezone, bez naknadnih troškova kao sto su Kaboklo i Smit)

2. Kako to prolazi i pravda se, prema rečima trenera, da se Panter i njegova plata od 2,6 miliona uopšte ni ne plaća preko budzeta?!

3. Kako se tretira prikupljanje novca navijača za plaćanje poreza u onda izjava da je uplaceno 3,5 miliona, a da se u nedelju saznalo da je ustvari od toga uplaćeno 0?

doviđenja, prijatno.
(G, 20. februar 2024 15:03)

Sta se saznalo u nedelju? Verujes nekome ko slaze cim zine?

Timur

pre 5 meseci

Grobari/navijaci Partizana su likovi iz stripa/crtanog filma.

Bodiroga potvrdio da nije bilo razgovora o licencama (naravno da je sastanak bio oko Dubaija) ali oni su ubedjeni da su vec dobili licencu ali ih predsednik drzave sabotira.

Paranoja sa manijom gonjenja!

Rumble

pre 5 meseci

Inače specijalnost svih trenera Partizana je da pričaju gluposti nevezano za trenerski posao.
Pa vi opet pustite da se tako priča...znaš.

Realnost

pre 5 meseci

Samo se vi svi pravite ludi i blesavi. Ima tamo negde i nezavisni centar za istraživačko novinarstvo Srbije. Da vidimo šta se tamo pisalo, pošto inače sve ide pod tepih. https://www.cins.rs/slucaj-crvena-zvezda-i-agrobanka-otpis-duga-je-bankarska-tajna/

ccc

pre 5 meseci

I sve to slucajno nakon izjave Obradovica? Odmah skocio AV da objasnjava, cudi me da nije pisao na tabli sa kredom, evo sada inspekcija poslovanja KK?? Cudno. I da..slucajno prvo otisli u CZ??

kralj

pre 5 meseci

Samo se nadam da su profesionalci,da ce da urade posao kako valja,da izadju sa podacima i za jedne i za druge i to pravim,sigurno svi mislite da sam odlepio.

Srdjan

pre 5 meseci

Pogledajte budžete Partizana pre 6, 7 godina i uporedite sa Zvezdinim od pre 20. To će vam sve reči.
Partizan ostvaruje višestruko veće sopstvene prihode od CZV iako im de podseća noge na svakom koraku.
Zašto brojite otišle i došle igrače Partizanu a ne i CZV? Pa.kod njih već deceniju ode pola rastera posle 4 meseca i dolaze novi. Imate desetine primera.
Kako je moguće da se raspravljamo ko ima veću podršku državnih kompanija? Pa FKCZV je dobila od Beograda nekoliko mio eura pre par godina, na ime promocije .... i to je bio vanredni transfer.
FK Partizan je unižen i svi smo krivi što smo to dopustili. Umesto da nas je policija oslobodila postojećih kriminalac sa tribine, dovela nam je nove, još veće.
Nekima se organizuju firme i dodeljuju poslovi vredni milijarde sa državom, iako imaju po 2 zaposlena, a nekima se dovode narko dileri na tribinu.
Ovo je sve rasprava iz perspektive navijača 2 najveća kluba, a možete misliti kako to izgleda onima koji ne navijaju za jedan od ova dva. Ako takvu i postoje, na žalost sredina iz kojih potiču.

Boki Maradona

pre 5 meseci

Sve je očigledno.Obradoviću je jasno da posle izgubljenog Kupa šanse da uzme jedan trofej u ovoj sezoni su mizerne.Traži odstupnicu.Nikako ne bi želeo da ode na kraju sezone bez ijednog trofeja totalno osramoćen.Idealno za njega je da ode sada,a da stvori lažnu sliku da je oteran u opštoj hajci države protiv Partizana.O košarci da se priča i analizira,to nikako.Jedini izlaz mu je ovo.

sve je relativno

pre 5 meseci

. Kako je rečenih 25% veci budzet okruglo 20.000.000 u odnosu na proslogodisnji 18.176.894?
(i to planirani budžet pred pocetak sezone, bez naknadnih troškova kao sto su Kaboklo i Smit)


doviđenja, prijatno.
(G, 20. februar 2024 15:03)

A ti si video račune, budžet, ugovore pred početak sezone pa znaš? Verovatno i ti tako kad budžetiraš rashode, odmah potrošiš platu čim je primiš, ništa ne trošiš tokom meseca i ne planiraš vanredne rashode?

Doviđenja i tebi, ni osnove postule ekonomije ne poznaješ a raspisao se kao da daješ revizorski izveštaj.

Gospodin

pre 5 meseci

Ne kontam sto traze da imaju veci budzet? nisu igrali evroligi godinama,iliti 10 god tako nesto? Da nisu rusi suspendovani ne bi tad igrali,e sa 7.mesta ti igras...ccc
Onda bi i Megi dati veci budzet,Borcu iz Cacka..

Objektivno!

pre 5 meseci

Iskusan je Obradovic i zna sta i kako ovde funkcionise. Bolje polrenuti ovu temu i resiti sve u Februaru, nego u Aprilu, kada je realno da Partizan dobije Licencu i igranje Evrolige na 5 godina. Istine radi, Bodiroga se pita u El, jedan od najboljih kosarkasa Evrope ikada, najbolji trener Evrope ikada, jasno je 1+1=2! Gledajuci i sudjenje Zvezde i Partizana u El , Partizan mnogo bolje stoji, i to su cinjenice! Da ne pricamo o navijacima koji u Kk Partizan ne talasaju, ne prvaju Ruske pesme i ne nose Ruske zastave! Sve je ovde jasno, pametan potez Zeljka, a finasijska uvek moze naci neki problem, pitanje je dal zeli, a bolje sada nego za 2 meseca! Za sada Zeljko je nadmudrio protivnike, iako ne izgleda tako!

mare

pre 5 meseci

Ne zaboravite da cesljate i KK Ofy gde su pojedini igraci kao i trener prijavljeni na minimalac kako bi prevarili drzavu za porez.
(Dejan Zemun, 20. februar 2024 15:36)

Mislis da si rekao nesto novo?! To rade i jedni i drugi, uostalom prijave na “minimalac” su normalna stvar u srbiji vec godinama. Ako ce za to da kazne KK blizance, trebalo bi kazniti sve firme u Srbiji.

Dzoni-1970-

pre 5 meseci

Ne kontam sto traze da imaju veci budzet? nisu igrali evroligi godinama,iliti 10 god tako nesto? Da nisu rusi suspendovani ne bi tad igrali,e sa 7.mesta ti igras...ccc
Onda bi i Megi dati veci budzet,Borcu iz Cacka..
(Gospodin, 20. februar 2024 17:12)

Neko sa 7. mesta, a neko ispadne iz lige, pa je onda igra sledece godine, plus i EK igra cini mi se, kako to? Sta mislis? Jel neki klub promenio ime ili sta je tu bilo?

Darko Vujić

pre 5 meseci

Bravo za državu i da se napokon vidi koliko narodnih para odlazi u nepovrat. Prodati zvezdu i partizan, ukinuti profi takmičenja u većini sportova ite pare uložiti u bazene, atletiku, gimnastiku(bazični sportovi) i stoni tenis....kralj motorke, oko-ruka fizike, stava u sportovima, indivindualnosti....
Deca a i populacija čitava bi za 3-5 godina bila i tako dalje. Inače sam prestao da navijam za bilo koji klub. Decu sms lečimo a navijamo za bogataše.

Hans Mueller

pre 5 meseci

Bitka trenera, jedan je Sferopulos a drugi je od drzave dobio da ne robija 10 godina za ubistvo motornim vozilom i 10 godina za prevaru radi izbegavanja sluzenja vojnog roka

G

pre 5 meseci

dovoljna su 3 pitanja...

1. Kako je rečenih 25% veci budzet okruglo 20.000.000 u odnosu na proslogodisnji 18.176.894?
(i to planirani budžet pred pocetak sezone, bez naknadnih troškova kao sto su Kaboklo i Smit)

2. Kako to prolazi i pravda se, prema rečima trenera, da se Panter i njegova plata od 2,6 miliona uopšte ni ne plaća preko budzeta?!

3. Kako se tretira prikupljanje novca navijača za plaćanje poreza u onda izjava da je uplaceno 3,5 miliona, a da se u nedelju saznalo da je ustvari od toga uplaćeno 0?

doviđenja, prijatno.

Marko

pre 5 meseci

Opa Djurdja, hoće da prodju kao Vujosevic kada je mahao nekim novinama, a ispostavilo se da je mnogo više novca dobijao, pa se posle uhvatio i fudbala ... Neka izdje Rumeni posle da obrazloži koliko novca mu je još potrebno za bolje rezultate ...

Dzoni

pre 5 meseci

U Partizanu će da češljaju a u Crvenoj zvezdi će da sednu, popiju kaficu negde ispred i napišu u izveštaju da su ,,proverili papire". Ko ih ne zna skupo bi ih platio. Po izašlim zveničnim izveštajima oba kluba tamo stoji da je Crvena zvezda prošle godine dobila 11 miliona evra prihoda od države a Partizan 5,5 miliona. Zvanični izveštaji klubova. I to niko da spomene, pojeo vuk magarca. Crvena zvezda ne da je državni projekat, oni jesu država.
(Realnost, 20. februar 2024 15:38)

A jasno je da igokea2 ima skuplje igrace koga vi folirate

ŽD

pre 5 meseci

Kako je Obradović skrenuo pažnju sa svog trećeg uzastopnog poraza u Kupu od Zvezde i rasprave o njegovoj odgovornosti. Spin majstor!
Ovako je i Dule spinovao o aparthejdu, a ovamo kućni prijatelj, a kasnije i Tadićev kandidat na izborima. Sve je to politika i pare, a sport je u drugom planu.

Realnost

pre 5 meseci

U Partizanu će da češljaju a u Crvenoj zvezdi će da sednu, popiju kaficu negde ispred i napišu u izveštaju da su ,,proverili papire". Ko ih ne zna skupo bi ih platio. Po izašlim zveničnim izveštajima oba kluba tamo stoji da je Crvena zvezda prošle godine dobila 11 miliona evra prihoda od države a Partizan 5,5 miliona. Zvanični izveštaji klubova. I to niko da spomene, pojeo vuk magarca. Crvena zvezda ne da je državni projekat, oni jesu država.

Freak on a Leash

pre 5 meseci

Željko se posle poraza izlajao bez ikakvog razloga.

Sportsko društvo Partizan i Zvezda su uvek bili državni projekti jer zavise samo od države.

Objektivno!

pre 5 meseci

Iskusan je Obradovic i zna sta i kako ovde funkcionise. Bolje polrenuti ovu temu i resiti sve u Februaru, nego u Aprilu, kada je realno da Partizan dobije Licencu i igranje Evrolige na 5 godina. Istine radi, Bodiroga se pita u El, jedan od najboljih kosarkasa Evrope ikada, najbolji trener Evrope ikada, jasno je 1+1=2! Gledajuci i sudjenje Zvezde i Partizana u El , Partizan mnogo bolje stoji, i to su cinjenice! Da ne pricamo o navijacima koji u Kk Partizan ne talasaju, ne prvaju Ruske pesme i ne nose Ruske zastave! Sve je ovde jasno, pametan potez Zeljka, a finasijska uvek moze naci neki problem, pitanje je dal zeli, a bolje sada nego za 2 meseca! Za sada Zeljko je nadmudrio protivnike, iako ne izgleda tako!

SrbEUin

pre 5 meseci

Kako je Obradović skrenuo pažnju sa svog trećeg uzastopnog poraza u Kupu od Zvezde i rasprave o njegovoj odgovornosti.(ŽD, 20. februar 2024 15:43)

Posle svakog neuspeha ista taktika. Umesto da odgovara na pitanja o utamici, taktii, igračima vekpre svakog pitanja nametne neku bočnu temu, nevezano za meč:
"Skandiraju Bogiju a on..."
"Budi ti Srbin tamo gde sam..."
"Navijači pokvarili utakmicu..."
"Zašto neiskusne sudije..."
"Ko je državni projekat..."

Još od neviđenog debakla na EP u BG sa našim najboljim timom ikada, nikada nije objasnio svoju ulogu. Da nepominjem OI u Gre. Kad pobedi njegov tim, onda susvezasluge njegove. A kad izgubi od Frutele, FMP-a, Mege, Zadra, Splita, Cedoli, Studenta... Onda se menjaju teme ili krive igrači jer su nespremni i nemotivisani.
Pa ko treba da ih spremi i motiviše????

Sad će svi da palamude ko ima veći b samo nikako neće dozoliti priču o još jednom izguljenom trofeju. Od mogućih 10 uzeo je taj 1 samo zahvaljujući porazu Zvezde u ZG.
Odnos trofeja Zvezda - KKP 7:1. A svaki Grobar zna da KKP ima bolje i skuplje igrače. Mora se naći krivac u FIFI, UEFI, CIa, KGB, i naravno AV.

Ali, to je već tema za sponzore i Grobare, zašto mu sve tolerišu. Radi kako želi i sa kim želi, a ono ćorak. Kao bio bi prvak sa Mirotom. A to bi bila i moja baba.
I eto, Mirota se povredio. Ko bi onda bio kriv???

Sta reci

pre 5 meseci

I posle neka svrate u Zeleznik da vidimo koliko dobija fmp i koliko prosledjuje drzavnih para zvezdi.Zadnji objavljen podatak javno iz 21 godine kaze da je fmp dobio oko 2 miliona a 1,5 prosledio u cz dok je Partizan te sezone dobio 1,6 miliona od drzave

Rumble

pre 5 meseci

Inače specijalnost svih trenera Partizana je da pričaju gluposti nevezano za trenerski posao.
Pa vi opet pustite da se tako priča...znaš.

Timur

pre 5 meseci

Grobari/navijaci Partizana su likovi iz stripa/crtanog filma.

Bodiroga potvrdio da nije bilo razgovora o licencama (naravno da je sastanak bio oko Dubaija) ali oni su ubedjeni da su vec dobili licencu ali ih predsednik drzave sabotira.

Paranoja sa manijom gonjenja!

Šomi

pre 5 meseci

Kad jedan covek ima ovoliku moc a okoreli je navijac Crvene zvezde to ovako bude.. Aleksandre,udario si na Željka,na kk Partizan,to jest na Grobare,ne znam koliko ti je to pametno,covece,ostavi vise sd Partizan na miru..

Samo pošteno molim

pre 5 meseci

U slučaju poštene kontrole zna se ko nikada nije pošten i igra na kvarno a dokaz jer su ga nezavisne kontrole već kažnjavale...Euroleague

Srdjan

pre 5 meseci

Pogledajte budžete Partizana pre 6, 7 godina i uporedite sa Zvezdinim od pre 20. To će vam sve reči.
Partizan ostvaruje višestruko veće sopstvene prihode od CZV iako im de podseća noge na svakom koraku.
Zašto brojite otišle i došle igrače Partizanu a ne i CZV? Pa.kod njih već deceniju ode pola rastera posle 4 meseca i dolaze novi. Imate desetine primera.
Kako je moguće da se raspravljamo ko ima veću podršku državnih kompanija? Pa FKCZV je dobila od Beograda nekoliko mio eura pre par godina, na ime promocije .... i to je bio vanredni transfer.
FK Partizan je unižen i svi smo krivi što smo to dopustili. Umesto da nas je policija oslobodila postojećih kriminalac sa tribine, dovela nam je nove, još veće.
Nekima se organizuju firme i dodeljuju poslovi vredni milijarde sa državom, iako imaju po 2 zaposlena, a nekima se dovode narko dileri na tribinu.
Ovo je sve rasprava iz perspektive navijača 2 najveća kluba, a možete misliti kako to izgleda onima koji ne navijaju za jedan od ova dva. Ako takvu i postoje, na žalost sredina iz kojih potiču.

marko

pre 5 meseci

Kako se iskusno skrenula tema sa KRK-a, na finansije! Niko vise ne spominje, treci poraz u nizu od Zvezde. Jedan osvojeni trofej u poslednje 2,5 sezone, a nikada vise ulozenih sredstava! Pisite malo o tim stvarima! Ili nekome nije u interesu da se pise o neuspesima!?

Boki Maradona

pre 5 meseci

Sve je očigledno.Obradoviću je jasno da posle izgubljenog Kupa šanse da uzme jedan trofej u ovoj sezoni su mizerne.Traži odstupnicu.Nikako ne bi želeo da ode na kraju sezone bez ijednog trofeja totalno osramoćen.Idealno za njega je da ode sada,a da stvori lažnu sliku da je oteran u opštoj hajci države protiv Partizana.O košarci da se priča i analizira,to nikako.Jedini izlaz mu je ovo.

Gospodin

pre 5 meseci

Ne kontam sto traze da imaju veci budzet? nisu igrali evroligi godinama,iliti 10 god tako nesto? Da nisu rusi suspendovani ne bi tad igrali,e sa 7.mesta ti igras...ccc
Onda bi i Megi dati veci budzet,Borcu iz Cacka..

Freak on a Leash

pre 5 meseci

Kako se iskusno skrenula tema sa KRK-a, na finansije! Niko vise ne spominje, treci poraz u nizu od Zvezde. Jedan osvojeni trofej u poslednje 2,5 sezone, a nikada vise ulozenih sredstava! Pisite malo o tim stvarima! Ili nekome nije u interesu da se pise o neuspesima!?
(marko, 20. februar 2024 17:05)

Obradovic je iskusno skrenuo sa teme posle poraza u finalu Kupa.

Vp

pre 5 meseci

Poredjenje ukupnih prihoda od grada i drzave :
KKCZ 30.064.718 evra
KKP 15.422.127 evra

Izvor: RTS
(Epson, 20. februar 2024 15:14)


A sad verujemo rts-u?

Petar P

pre 5 meseci

Partizan česljaju, a kod Zvezde na ručak.
(Aleksa, 20. februar 2024 15:18)
Pa koliko dugujete za porez, a još vam nisu blokirali račun, pre bi se reklo da su kod vas samo u prolazu.
Ovo je jedinstvena prilika da se ta dva izveštaja koja su objavili i Zvezda i Partizan do tančina provere, ali i dopune izveštajem o platama svih igrača i članova stručnog štaba obe ekipe i da konačno prestanu besmislene polemike koliko je ko plaćen. Ako se to ne desi smatraću ove kontrole besmislenim i nepotpunim i da su organizovane samo da se skrene pažnja sa važnijih tema.

sve je relativno

pre 5 meseci

. Kako je rečenih 25% veci budzet okruglo 20.000.000 u odnosu na proslogodisnji 18.176.894?
(i to planirani budžet pred pocetak sezone, bez naknadnih troškova kao sto su Kaboklo i Smit)


doviđenja, prijatno.
(G, 20. februar 2024 15:03)

A ti si video račune, budžet, ugovore pred početak sezone pa znaš? Verovatno i ti tako kad budžetiraš rashode, odmah potrošiš platu čim je primiš, ništa ne trošiš tokom meseca i ne planiraš vanredne rashode?

Doviđenja i tebi, ni osnove postule ekonomije ne poznaješ a raspisao se kao da daješ revizorski izveštaj.

pedja

pre 5 meseci

I posle neka svrate u Zeleznik da vidimo koliko dobija fmp i koliko prosledjuje drzavnih para zvezdi.Zadnji objavljen podatak javno iz 21 godine kaze da je fmp dobio oko 2 miliona a 1,5 prosledio u cz dok je Partizan te sezone dobio 1,6 miliona od drzave
(Sta reci, 20. februar 2024 15:40)

Pa naravno da ce otac dati detetu,ništa sporno.Pa stvorio ga je a kamoli drugo.

Drakce

pre 5 meseci

dovoljna su 3 pitanja...

1. Kako je rečenih 25% veci budzet okruglo 20.000.000 u odnosu na proslogodisnji 18.176.894?
(i to planirani budžet pred pocetak sezone, bez naknadnih troškova kao sto su Kaboklo i Smit)

2. Kako to prolazi i pravda se, prema rečima trenera, da se Panter i njegova plata od 2,6 miliona uopšte ni ne plaća preko budzeta?!

3. Kako se tretira prikupljanje novca navijača za plaćanje poreza u onda izjava da je uplaceno 3,5 miliona, a da se u nedelju saznalo da je ustvari od toga uplaćeno 0?

doviđenja, prijatno.
(G, 20. februar 2024 15:03)

Sta se saznalo u nedelju? Verujes nekome ko slaze cim zine?

Dzoni-1970-

pre 5 meseci

Ne kontam sto traze da imaju veci budzet? nisu igrali evroligi godinama,iliti 10 god tako nesto? Da nisu rusi suspendovani ne bi tad igrali,e sa 7.mesta ti igras...ccc
Onda bi i Megi dati veci budzet,Borcu iz Cacka..
(Gospodin, 20. februar 2024 17:12)

Neko sa 7. mesta, a neko ispadne iz lige, pa je onda igra sledece godine, plus i EK igra cini mi se, kako to? Sta mislis? Jel neki klub promenio ime ili sta je tu bilo?

Freak on a Leash

pre 5 meseci

Sportsko društvo Partizan i Zvezda su uvek bili državni projekti jer zavise samo od države.
@Freak on a Leash

Partizan i Zvezda su firme koje mnogo i lako zarađuju, ali ih u praksi uprave pljačkaju, a država pokriva gubitke.
(Parni valjak, 20. februar 2024 15:47)

Ne zaradjuju oni ništa vec se finansiraju od države.

Da im država ne trpa pare bili ono što je danas Cibona.

Hrvatska nece više sa ih finasira jer su to bukvakno bacene pare i Kk Cibona je sada tu de jeste.

Bukvalno isto bi tako prošli i Zvezda i Partizan.

Kakve crne pare od ulaznica i ostale fore,

Toliko stranaca ces da placas od ulaznica,moze to samo u snovima.

ccc

pre 5 meseci

I sve to slucajno nakon izjave Obradovica? Odmah skocio AV da objasnjava, cudi me da nije pisao na tabli sa kredom, evo sada inspekcija poslovanja KK?? Cudno. I da..slucajno prvo otisli u CZ??

Realnost

pre 5 meseci

Samo se vi svi pravite ludi i blesavi. Ima tamo negde i nezavisni centar za istraživačko novinarstvo Srbije. Da vidimo šta se tamo pisalo, pošto inače sve ide pod tepih. https://www.cins.rs/slucaj-crvena-zvezda-i-agrobanka-otpis-duga-je-bankarska-tajna/

Milan

pre 5 meseci

I u fudbalske klubove isto, pa da vidimo kako se ne vraća kredit od Agrobanke od 16 miliona, kako firma koja postoji godinu dana pozajmljuje 10 miliona, pa da vidimo i kako isto tako Partizan prodaje igrače za milione a nema za licencu. Pa lepo sve na robiju i iz jednog i iz drugog kluba, ali naravno od toga nema ništa.

mare

pre 5 meseci

Ne zaboravite da cesljate i KK Ofy gde su pojedini igraci kao i trener prijavljeni na minimalac kako bi prevarili drzavu za porez.
(Dejan Zemun, 20. februar 2024 15:36)

Mislis da si rekao nesto novo?! To rade i jedni i drugi, uostalom prijave na “minimalac” su normalna stvar u srbiji vec godinama. Ako ce za to da kazne KK blizance, trebalo bi kazniti sve firme u Srbiji.

Parni valjak

pre 5 meseci

Sportsko društvo Partizan i Zvezda su uvek bili državni projekti jer zavise samo od države.
@Freak on a Leash

Partizan i Zvezda su firme koje mnogo i lako zarađuju, ali ih u praksi uprave pljačkaju, a država pokriva gubitke.

Darko Vujić

pre 5 meseci

Bravo za državu i da se napokon vidi koliko narodnih para odlazi u nepovrat. Prodati zvezdu i partizan, ukinuti profi takmičenja u većini sportova ite pare uložiti u bazene, atletiku, gimnastiku(bazični sportovi) i stoni tenis....kralj motorke, oko-ruka fizike, stava u sportovima, indivindualnosti....
Deca a i populacija čitava bi za 3-5 godina bila i tako dalje. Inače sam prestao da navijam za bilo koji klub. Decu sms lečimo a navijamo za bogataše.

kralj

pre 5 meseci

Samo se nadam da su profesionalci,da ce da urade posao kako valja,da izadju sa podacima i za jedne i za druge i to pravim,sigurno svi mislite da sam odlepio.

Hans Mueller

pre 5 meseci

Bitka trenera, jedan je Sferopulos a drugi je od drzave dobio da ne robija 10 godina za ubistvo motornim vozilom i 10 godina za prevaru radi izbegavanja sluzenja vojnog roka