Sreda, 23.06.2021.

13:30

"Đoković ne bi želeo Kirjosa na startu Vimbldona"

Nekadašnji prvi teniser sveta Džon Njukomb smatra da Novaku Đokoviću kao rival u prvom kolu Vimbldona nikako ne bi odgovarao Nik Kirjos.

Izvor: MT

"Ðokoviæ ne bi želeo Kirjosa na startu Vimbldona" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Sir Oliver

pre 2 godine

@ Napo Leon

Namestice ko? Imas neke dokaze? Kako se to namesta uopste, ko su ti ljudi i zasto se niko od tenisera, sadasnjih/bivsih ne oglasi po tom pitanju onda? Ako se namesta, onda su i oni saucesnici. Zasto ce se najboljem riterneru ikada namestiti serveri, a dedi Federeru igraci koji igraju duge poene? Valjda obrnuto?
Mislis da bi turnir sa tolikom tradicijom dozvolio sebi takve skandale zbog nekih tenisera, ko god oni bili?
To sto mi kao narod volimo da muljamo, ne znaci da bas svi to rade

Dragan

pre 2 godine

Aauuuu,koja smejurija.. Hahaha. Pa Novaka ne moze dobiti Nadal na njegovoj podlozi,kamoli neki Kirjos koji nije osvojio ama bas nista. Sou program. Hahahaha. Pobedio Novaka kada se adaptirao nakon povrede. Ubedjen sam 100% da Novak osvaja Wimbledon,a za US ne mogu da garantujem. Pozz svima.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Neumorni su i stalno prognoziraju kako ce Nole izgubiti. Pa evo pogledajte prva dva GS. Bilo je u februaru "pobedice Medvedev" a u junu "pobedice Nadal".

Odlicno i samo tako nastavite.

Mića

pre 2 godine

Ne bi me čudilo da Englezi montiraju žreb tako da Novak igra baš protiv Kirjosa, jer to bi bio meč koji privlači pažnju publike a ujedno i dobra prilika da Novak izgubi u startu, jer Kirjos kolko je neozbiljan tolko je i nezgodan jer igra strašan tenis a protiv Novaka bi bio motivisan da pobedi zbog svih gluposti koje je izjavljivao.

Гиле

pre 2 godine

Њукоб је у праву, али не због два пораза Новака од њега, већ штро у првим колима најбољи тенисери још нису руку наместили. И онда вам дође неко ко одлично сервира и игра напаљено против највећих. Ка д би се већ састали у другој недељи Новак је апсолутни фаворит. Шансе да Кириос дође до друге недеље су скоро никакве. Сличну изјаву је дао Рубљов, наравно за себе. Наравно да је боље на Вимблдону да у првим колима играш са специјалистом за шљаку, а не за траву.

Dragan Babić-Čarapan

pre 2 godine

Mislim da bi se Novak iskreno radovao.
I prestanite da Kirjosa smatrate za ozbiljnog tenisera.
Ono što će biti zanimljivo je koliko "bombardera" će sada biti u Novakom žrebu,u odnosu na "šljakaše" na Garosu.
Mada u ovom trenutku,kada Novak ima ovaj nivo igre,ni to nije važno.

Mare

pre 2 godine

Ja bi bas voleo njega. On je dobio Noleta kada je Nole imao problema za povredama. Sad bi ga Novak zgromio i vratio na fabricka podesavanja.

Nenad47

pre 2 godine

To kao da kazes da ne bi voleo recimo Svarcmana ili Cekinata u prvom kolu.Kod Novaka nista ne menja ,a ishod ce biti isti ko god bio i koliko god puta bio.

Valtiel

pre 2 godine

Nadamo se ne. Kirjos nije disciplinovan, ali ima nevidjen talenat i naviku da brise patos Djokovicem. Njega Novak ne zeli videti, ne bi me cudilo da se iznenada povuce s turnira ako mu se Kirjos zadesi. Bio bi nekakav pocepan misic ili alergija na hranu, sve samo ne Kirjos
(Splavar, 23. jun 2021 15:40)

Čovek je nakon pobede nad Nadalom osvojio dupli Zlatni Slem.
Svaki argument protiv njega više nije validan.
Tačka.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

To ste vi rekli gospodine Njukomb,verujem da Noletu apsolutno moze da padne i taj kvazi teniser,ili sto se tice ovih servera bombardera takodje Nole i sa njima je izlazio uvek kao pobednik,iskreno nekad teze nekad lakse,da zakljucimo kada je Nole 100% fit i fokusiran na igru tj.nekom GS on je nepobediv a plasite ga tamo sa nekim teniskim sarlatanom,smesni ste gospodine Njukomb!.

E, vala svašta

pre 2 godine

Kirjos nije odigrao takmičarski meč,nekoliko meseci,i sad će za bilo kog nosioca da bude problem.Mislim da je Njukomb preležao koronu,što je ostavilo traga na mozgu.

Basileus

pre 2 godine

Ne znam sto se Kirijos pominje kao neka velika opasnost za Djokovica. Sto je 2017 2 put redom pobedio nikad goreg i povredjenog Djokovica? Pa Novaka je tad Denis Istomin izbacio sa AUS Opena sto je dosta vece dostignuce, pa se ovaj nikad ne pominje kao neki ozbiljni faktor, sto realno i nije, kao ni Kirijos.

ny

pre 2 godine

Na startu Djoković ne može da dobije Kirijosa. Kirijosa je 65 na ATP listi. Možda drugo kolo ako Kirijos prodje jer će mu protivnik biti neko oko 35 mesta. Možda igra sa Kecmanovićem

shomika

pre 2 godine

Kirjos ce jedina uteha za neuspelu tenisku karijeru (shodno velikim ocrkivanjima) biti to sto je dva puta pobedio Djokovica. Mocice svima da prica kako je mogao i sta je sve mogao ali ga eto to nije interesovalo.
Kao oni likovi sto pricaju uz pivo ispred prodavnice kako su mogli da zavrse doktorske studije a nisu jer eto nisu hteli, i zavrsili samo srednju skolu.
Kirjos se moli bogu da ga zreb ne spoji sa Djokovicem, da mu ne bi izbio glavni argument za njegovu karijeru profesionalnog twiterasa.

Fabricko resetovanje

pre 2 godine

Kirjos je oba puta izdobijao Djokovica 2017. godine u periodu kada on nije bio bas potpuno svoj. Da vas podsetim da je 2017. pao do 12 mesta na ATP listi. Znaci, slobodno neka nameste Kirjosa ovakvom Novaku vec u prvom kolu, ima Nole sa njim da obrise patos.

Djida Mova

pre 2 godine

Сада вам је јасно због чега вређа Нолета.
Само по томе ће бити упамћен.
Кијрос је ријалити тенисер и ништа више!!!

ja

pre 2 godine

Novak, bog tenisa. Uozbiljimo se, gospodine Nekadašnji Teniser, ne budimo smešni.
Pitam se zašto ljudima nije stalo do integriteta...?

Bl

pre 2 godine

Takva teniska veličina, a očekuje se da u prvom kolu igra sa najboljima s ATP liste. Kakav vic! Kllikk mi je poznato, NIK Kirios nije bio na turniru od AO, a ni tu se nije baš proslavio.
Pravo pitanje je koga Nik Kirios ne bi želio u prvom kolu. Prvi bi bio Federer, jer ga, zbog udvoričkog i sluganskog stava, nikakone bi smik pobjediti, čak ni smoriti.
Drugi bi bio Đoković. Razlog- to je Vimbldon. Englezi ne dozvoljavaju budalesanje na svom gospodskom turniru, pa bi Nik, zbog stalnog opreza da ne napravi kakvu glupost, zaboravio zašto je tu. O tome da bi pokvario jedaan od rijetkih uspjeha, kojima se taj šarlatan može pohvaliti ( 2:0 protiv Đokovića)da i ne govorimo. Ne vjerujem da bi se osjećao neprijatno zbog toga što je svašta nalupetao o Đokoviću, jer on nema stida (đon obraz).
Treći bi bio njegov drugar Cicipas. Ni njemu ne bi mogao praviti zvrčke, a bez toga on ne može privesti meč kraju.
Ne znam šta po pitanju žrijebanja podrazumjeva vajld karta za Mareja, tj. kakva je šansa da njega dobije u prvom kolu. Kako god, morao bi biti prilično oprezan i fin.
Novak Đoković je broj 1. Trenutno najuspješniji teniser u sezoni, branilac titule i izuzetno spreman. Ne vjerujem da ćd bilo kome biti drago da se s njim sastane na Vimbldonu, a pogotovo ne u prvom kolu.

a

pre 2 godine

@Topnik Ovaj(Njukomb) pokušava da vrati u život Kirgijosa pa ga potura(reklamira).
Realno on je van stroja.Čak i da je u top formi Novak bi ga dobio u 3-4 seta.Zašto ?
Novak napreduje dok pojedinci stagniraju,ili kao ovaj Kirgijos samo pričaju.Cicipas,
Medvedev,Zverev,Beretini,....će eventualno biti problem.Najveći novakov problem je
igranje na podnevnom suncu u julu.Ako stave krov, Vimbldon je njegov.

The Unforgiven

pre 2 godine

Nadamo se ne. Kirjos nije disciplinovan, ali ima nevidjen talenat i naviku da brise patos Djokovicem. Njega Novak ne zeli videti, ne bi me cudilo da se iznenada povuce s turnira ako mu se Kirjos zadesi. Bio bi nekakav pocepan misic ili alergija na hranu, sve samo ne Kirjos
(Splavar, 23. jun 2021 15:40)
-----------------

1. April je bio pre skoro 3 meseca druze. ;)

Priče iz Nepričave

pre 2 godine

Kako Jugovic promasi penal protiv Holandije, sad bi bili u cetvrtfinalu
(Klikloklik, 23. jun 2021 14:51)

Ko prvi devojci sam u nju upada!!!

got

pre 2 godine

Bilo bi 6:4, 6:2, 6:2 za Novaka.
Kirjos bi od nasih tenisera mozda mogao da pobedi Lajovica, jer Duci ove sezone nije unekoj formi.
Protiv Kecmanovica, Krajinovica, pa i sljakasa Djerea nema sta da trazi.
Talentovan je Kirjos za tenis, ali kad neko ima 27 godina, to je nebitno.

sbc

pre 2 godine

ahahah kao da je Nolu bitno, zna se ko je najbolji teniser na svetu tako da ako i bude Kira mali njemu ce se tresti gace a ne najboljem, Nole se igra sa takvima kao sa decom, tako da Kira je i pozeljan da bude a ne neki tezak kao sto je prosecni teniser, Kira je ispod prosecni teniser...

petar markovic

pre 2 godine

Nadamo se ne. Kirjos nije disciplinovan, ali ima nevidjen talenat i naviku da brise patos Djokovicem. Njega Novak ne zeli videti, ne bi me cudilo da se iznenada povuce s turnira ako mu se Kirjos zadesi. Bio bi nekakav pocepan misic ili alergija na hranu, sve samo ne Kirjos
(Splavar, 23. jun 2021 15:40)

stvarno ima nevidjen talenat i jos uvek ga vesto krije

No name

pre 2 godine

Lako je napalite vas kroz naslov.

Čovek dao izjavu normalnu gde stvarno iako nije igrao tenis puno po pravilu ne boji se vodeće trojke a to je pokazao kad je igrao protiv njih. Pa ima pobede njega baš takvi motivišu ne solidni teniseri iako po pravilu velik gubitnik u tenisu na duže staze.

Bojsa

pre 2 godine

Evo opet nezvani komentator iz Australije ubacuje izjave i zakljucke glavnim nosiocima, radeci na auto-promociji. A pecaju se strucnjaci na sve strane dajuci mu za pravo…

Vladislav

pre 2 godine

Meni i dalje nije jasno ko gura Kyrgiosa? Covjek ima samo jedno cetvrt finale Wimbledona i to prije 7 godina. Ajde da pricamo o nekom mladom talentu, ima 26 godina i nista nije napravio. Za njega bi kao kuca bilo da poslije toliko godina ponovi to cetvrt finale, iskreno ne vidim ga dalje od drugog kola, nevezano da li ce igrati sa Djokovicem.

I sada je on prijetnja svjetskom broju jedan? Da Novak se bas plasi...

Napo Leon

pre 2 godine

100%Kirjos na Noleta u prvom Kolu
kasnije i Kveri i Izner i svi dobri serveri
Federer će dobiti ove koji vole sporu podlogu
Ide se na to, da se Roger penzioniše sa Velikom titulom
Međutim njegov je problem što se i Novak pita tu ponešto

Papilon

pre 2 godine

Ovaj sto pise nema blage veze sa zivotom, Kirjos nikada vise nece izici na megdan Djokovicu, ako se i poklopi da igraju negde u prvom kolu Kirjos ce odustati a ako bi trebali da se sastanu u drugom ili trecem kolu na nekom turniru Kirjos ce namerno izgubiti mec pre toga.

Locky

pre 2 godine

Velika nepravda je načinjena na tom meču. Sudija je morao da isključi Bergkampa i kada bi to uradio ceo meč bi otišao u drugom pravcu. Ja smatram da je to najveća sudijska greška na štetu naše fudbalske reprezentacije, a znamo da je bilo puno takvih grešaka da ne kažem krađa. Dovoljno je samo da se setimo meča sa švajcarcima i za nedosuđeni penal nad Mitrovićem. Ipak mislim da su izbacili Bergkampa onda bi sigurno osvojili medalju. Ta generacija 1998 u francuskoj je bila ubedljivo najbolja nasa selekcija sa vrhovnim majstorima. Velika šteta i žal što je sudija pogrešio na tom meču

Splavar

pre 2 godine

Nadamo se ne. Kirjos nije disciplinovan, ali ima nevidjen talenat i naviku da brise patos Djokovicem. Njega Novak ne zeli videti, ne bi me cudilo da se iznenada povuce s turnira ako mu se Kirjos zadesi. Bio bi nekakav pocepan misic ili alergija na hranu, sve samo ne Kirjos

Glisa

pre 2 godine

Mislim da je u ovom slucaju Djokovicu sve jedno. Onaj ko dobije Djokovica u prvom kolu, taj nema srece. Kirjos osim dugog jezika, nema momentalno sta da ponudi. Dugo je van takmicarskog ritma.

Cole

pre 2 godine

Njukomb - Đoković ne bi želeo Kirjosa na startu Vimbldona.

Ja - Đoković bi želeo Kirjosa na startu Vimbldona.

P.S.
Ume da bude nezgodan ali napraviste
od njega Vavrinku iz najboljih dana
i to u najmanju ruku.

Black George

pre 2 godine

Znači pakuju mu Kirgiosa 200%, možda već u prvom kolu.

A Nole? E pa jedva će dočekati da mu za sve one gluposti odgovori primoravanjem na povratak u Australiju prvim seljobusom.

Da ne kažem nešto prostije!

Ivan

pre 2 godine

Ja bih bas zeleo, taman da ga Novak vrati na fabricko podesavanje.Da li neko zaista misli da Novaka moze da ugrozi teniser koji nije igrao vise od 16 meseci.

Topnik

pre 2 godine

Slažem se, Kyrgios voli mečeve protiv velikih igrača, jedino mu se to i da igrati. Nikad nije lako igrati protiv nekoga tko ti može zabit 30 aseva, a Kyrgios uz to ima i igru.

U-bo-de-li-ga-mi-haj-lov?

pre 2 godine

Ja bi isto cviko od ove spodobe, spreman je on da bude izvršilac za bog zna šta, meni samo Monika Seleš pada na pamet onomad kad je izgledalo da se pojavio ženski goat.

Kralj mača

pre 2 godine

Ево већ су почели са коментарисањем жреба унапред. Хоће Новаку да спакују Кириоса у првом колу, а онда Федерера у четвртфиналу (пошто су променили систем одређивања носилаца ове године због короне), само да би му отежали поход на титулу. Не би ме зачудило да му дође и Циципас у полуфиналу, да све искомбинују против њега, као на Ролан Гаросу недавно. Овако је и Џуди Мареј 2016. унапред коментарисала жреб, како би волела да Ђоковићу у раним колима дођу јаки сервери, јер је то шанса за њеног сина да освоји турнир, ако Ђоковић рано испадне, па се управо то и десило. Испао је од Кверија у трећем колу, при чему Ноле није био на свом нивоу у том мечу. Надам се да ће сада барем бити на топ нивоу!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

A nikako ne bi valjalo da naleti i na Evansa, Karatseva, Istomina, a naročito ne na moćnog Sema Kverija ovde na Vimbldonu..

Mikii

pre 2 godine

Kume,ajde u 100 marke da će Kirjos biti u Novakovom delu žreba?
(Steva Signal, 23. jun 2021 14:47)

I evo ga, nije se dugo cekalo da prosecni Srbenda krene sa teorijama zavere. Kako vam vise ne dosadi, pobogu...

Ivan

pre 2 godine

Ja bih bas zeleo, taman da ga Novak vrati na fabricko podesavanje.Da li neko zaista misli da Novaka moze da ugrozi teniser koji nije igrao vise od 16 meseci.

Glisa

pre 2 godine

Mislim da je u ovom slucaju Djokovicu sve jedno. Onaj ko dobije Djokovica u prvom kolu, taj nema srece. Kirjos osim dugog jezika, nema momentalno sta da ponudi. Dugo je van takmicarskog ritma.

Vladislav

pre 2 godine

Meni i dalje nije jasno ko gura Kyrgiosa? Covjek ima samo jedno cetvrt finale Wimbledona i to prije 7 godina. Ajde da pricamo o nekom mladom talentu, ima 26 godina i nista nije napravio. Za njega bi kao kuca bilo da poslije toliko godina ponovi to cetvrt finale, iskreno ne vidim ga dalje od drugog kola, nevezano da li ce igrati sa Djokovicem.

I sada je on prijetnja svjetskom broju jedan? Da Novak se bas plasi...

Cole

pre 2 godine

Njukomb - Đoković ne bi želeo Kirjosa na startu Vimbldona.

Ja - Đoković bi želeo Kirjosa na startu Vimbldona.

P.S.
Ume da bude nezgodan ali napraviste
od njega Vavrinku iz najboljih dana
i to u najmanju ruku.

petar markovic

pre 2 godine

Nadamo se ne. Kirjos nije disciplinovan, ali ima nevidjen talenat i naviku da brise patos Djokovicem. Njega Novak ne zeli videti, ne bi me cudilo da se iznenada povuce s turnira ako mu se Kirjos zadesi. Bio bi nekakav pocepan misic ili alergija na hranu, sve samo ne Kirjos
(Splavar, 23. jun 2021 15:40)

stvarno ima nevidjen talenat i jos uvek ga vesto krije

Kralj mača

pre 2 godine

Ево већ су почели са коментарисањем жреба унапред. Хоће Новаку да спакују Кириоса у првом колу, а онда Федерера у четвртфиналу (пошто су променили систем одређивања носилаца ове године због короне), само да би му отежали поход на титулу. Не би ме зачудило да му дође и Циципас у полуфиналу, да све искомбинују против њега, као на Ролан Гаросу недавно. Овако је и Џуди Мареј 2016. унапред коментарисала жреб, како би волела да Ђоковићу у раним колима дођу јаки сервери, јер је то шанса за њеног сина да освоји турнир, ако Ђоковић рано испадне, па се управо то и десило. Испао је од Кверија у трећем колу, при чему Ноле није био на свом нивоу у том мечу. Надам се да ће сада барем бити на топ нивоу!

The Unforgiven

pre 2 godine

Nadamo se ne. Kirjos nije disciplinovan, ali ima nevidjen talenat i naviku da brise patos Djokovicem. Njega Novak ne zeli videti, ne bi me cudilo da se iznenada povuce s turnira ako mu se Kirjos zadesi. Bio bi nekakav pocepan misic ili alergija na hranu, sve samo ne Kirjos
(Splavar, 23. jun 2021 15:40)
-----------------

1. April je bio pre skoro 3 meseca druze. ;)

Black George

pre 2 godine

Znači pakuju mu Kirgiosa 200%, možda već u prvom kolu.

A Nole? E pa jedva će dočekati da mu za sve one gluposti odgovori primoravanjem na povratak u Australiju prvim seljobusom.

Da ne kažem nešto prostije!

Napo Leon

pre 2 godine

100%Kirjos na Noleta u prvom Kolu
kasnije i Kveri i Izner i svi dobri serveri
Federer će dobiti ove koji vole sporu podlogu
Ide se na to, da se Roger penzioniše sa Velikom titulom
Međutim njegov je problem što se i Novak pita tu ponešto

shomika

pre 2 godine

Kirjos ce jedina uteha za neuspelu tenisku karijeru (shodno velikim ocrkivanjima) biti to sto je dva puta pobedio Djokovica. Mocice svima da prica kako je mogao i sta je sve mogao ali ga eto to nije interesovalo.
Kao oni likovi sto pricaju uz pivo ispred prodavnice kako su mogli da zavrse doktorske studije a nisu jer eto nisu hteli, i zavrsili samo srednju skolu.
Kirjos se moli bogu da ga zreb ne spoji sa Djokovicem, da mu ne bi izbio glavni argument za njegovu karijeru profesionalnog twiterasa.

Papilon

pre 2 godine

Ovaj sto pise nema blage veze sa zivotom, Kirjos nikada vise nece izici na megdan Djokovicu, ako se i poklopi da igraju negde u prvom kolu Kirjos ce odustati a ako bi trebali da se sastanu u drugom ili trecem kolu na nekom turniru Kirjos ce namerno izgubiti mec pre toga.

Basileus

pre 2 godine

Ne znam sto se Kirijos pominje kao neka velika opasnost za Djokovica. Sto je 2017 2 put redom pobedio nikad goreg i povredjenog Djokovica? Pa Novaka je tad Denis Istomin izbacio sa AUS Opena sto je dosta vece dostignuce, pa se ovaj nikad ne pominje kao neki ozbiljni faktor, sto realno i nije, kao ni Kirijos.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Neumorni su i stalno prognoziraju kako ce Nole izgubiti. Pa evo pogledajte prva dva GS. Bilo je u februaru "pobedice Medvedev" a u junu "pobedice Nadal".

Odlicno i samo tako nastavite.

Mare

pre 2 godine

Ja bi bas voleo njega. On je dobio Noleta kada je Nole imao problema za povredama. Sad bi ga Novak zgromio i vratio na fabricka podesavanja.

Topnik

pre 2 godine

Slažem se, Kyrgios voli mečeve protiv velikih igrača, jedino mu se to i da igrati. Nikad nije lako igrati protiv nekoga tko ti može zabit 30 aseva, a Kyrgios uz to ima i igru.

Fabricko resetovanje

pre 2 godine

Kirjos je oba puta izdobijao Djokovica 2017. godine u periodu kada on nije bio bas potpuno svoj. Da vas podsetim da je 2017. pao do 12 mesta na ATP listi. Znaci, slobodno neka nameste Kirjosa ovakvom Novaku vec u prvom kolu, ima Nole sa njim da obrise patos.

Djida Mova

pre 2 godine

Сада вам је јасно због чега вређа Нолета.
Само по томе ће бити упамћен.
Кијрос је ријалити тенисер и ништа више!!!

Bl

pre 2 godine

Takva teniska veličina, a očekuje se da u prvom kolu igra sa najboljima s ATP liste. Kakav vic! Kllikk mi je poznato, NIK Kirios nije bio na turniru od AO, a ni tu se nije baš proslavio.
Pravo pitanje je koga Nik Kirios ne bi želio u prvom kolu. Prvi bi bio Federer, jer ga, zbog udvoričkog i sluganskog stava, nikakone bi smik pobjediti, čak ni smoriti.
Drugi bi bio Đoković. Razlog- to je Vimbldon. Englezi ne dozvoljavaju budalesanje na svom gospodskom turniru, pa bi Nik, zbog stalnog opreza da ne napravi kakvu glupost, zaboravio zašto je tu. O tome da bi pokvario jedaan od rijetkih uspjeha, kojima se taj šarlatan može pohvaliti ( 2:0 protiv Đokovića)da i ne govorimo. Ne vjerujem da bi se osjećao neprijatno zbog toga što je svašta nalupetao o Đokoviću, jer on nema stida (đon obraz).
Treći bi bio njegov drugar Cicipas. Ni njemu ne bi mogao praviti zvrčke, a bez toga on ne može privesti meč kraju.
Ne znam šta po pitanju žrijebanja podrazumjeva vajld karta za Mareja, tj. kakva je šansa da njega dobije u prvom kolu. Kako god, morao bi biti prilično oprezan i fin.
Novak Đoković je broj 1. Trenutno najuspješniji teniser u sezoni, branilac titule i izuzetno spreman. Ne vjerujem da ćd bilo kome biti drago da se s njim sastane na Vimbldonu, a pogotovo ne u prvom kolu.

U-bo-de-li-ga-mi-haj-lov?

pre 2 godine

Ja bi isto cviko od ove spodobe, spreman je on da bude izvršilac za bog zna šta, meni samo Monika Seleš pada na pamet onomad kad je izgledalo da se pojavio ženski goat.

got

pre 2 godine

Bilo bi 6:4, 6:2, 6:2 za Novaka.
Kirjos bi od nasih tenisera mozda mogao da pobedi Lajovica, jer Duci ove sezone nije unekoj formi.
Protiv Kecmanovica, Krajinovica, pa i sljakasa Djerea nema sta da trazi.
Talentovan je Kirjos za tenis, ali kad neko ima 27 godina, to je nebitno.

Dragan Babić-Čarapan

pre 2 godine

Mislim da bi se Novak iskreno radovao.
I prestanite da Kirjosa smatrate za ozbiljnog tenisera.
Ono što će biti zanimljivo je koliko "bombardera" će sada biti u Novakom žrebu,u odnosu na "šljakaše" na Garosu.
Mada u ovom trenutku,kada Novak ima ovaj nivo igre,ni to nije važno.

Bojsa

pre 2 godine

Evo opet nezvani komentator iz Australije ubacuje izjave i zakljucke glavnim nosiocima, radeci na auto-promociji. A pecaju se strucnjaci na sve strane dajuci mu za pravo…

Valtiel

pre 2 godine

Nadamo se ne. Kirjos nije disciplinovan, ali ima nevidjen talenat i naviku da brise patos Djokovicem. Njega Novak ne zeli videti, ne bi me cudilo da se iznenada povuce s turnira ako mu se Kirjos zadesi. Bio bi nekakav pocepan misic ili alergija na hranu, sve samo ne Kirjos
(Splavar, 23. jun 2021 15:40)

Čovek je nakon pobede nad Nadalom osvojio dupli Zlatni Slem.
Svaki argument protiv njega više nije validan.
Tačka.

E, vala svašta

pre 2 godine

Kirjos nije odigrao takmičarski meč,nekoliko meseci,i sad će za bilo kog nosioca da bude problem.Mislim da je Njukomb preležao koronu,što je ostavilo traga na mozgu.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

To ste vi rekli gospodine Njukomb,verujem da Noletu apsolutno moze da padne i taj kvazi teniser,ili sto se tice ovih servera bombardera takodje Nole i sa njima je izlazio uvek kao pobednik,iskreno nekad teze nekad lakse,da zakljucimo kada je Nole 100% fit i fokusiran na igru tj.nekom GS on je nepobediv a plasite ga tamo sa nekim teniskim sarlatanom,smesni ste gospodine Njukomb!.

a

pre 2 godine

@Topnik Ovaj(Njukomb) pokušava da vrati u život Kirgijosa pa ga potura(reklamira).
Realno on je van stroja.Čak i da je u top formi Novak bi ga dobio u 3-4 seta.Zašto ?
Novak napreduje dok pojedinci stagniraju,ili kao ovaj Kirgijos samo pričaju.Cicipas,
Medvedev,Zverev,Beretini,....će eventualno biti problem.Najveći novakov problem je
igranje na podnevnom suncu u julu.Ako stave krov, Vimbldon je njegov.

Nenad47

pre 2 godine

To kao da kazes da ne bi voleo recimo Svarcmana ili Cekinata u prvom kolu.Kod Novaka nista ne menja ,a ishod ce biti isti ko god bio i koliko god puta bio.

sbc

pre 2 godine

ahahah kao da je Nolu bitno, zna se ko je najbolji teniser na svetu tako da ako i bude Kira mali njemu ce se tresti gace a ne najboljem, Nole se igra sa takvima kao sa decom, tako da Kira je i pozeljan da bude a ne neki tezak kao sto je prosecni teniser, Kira je ispod prosecni teniser...

Mića

pre 2 godine

Ne bi me čudilo da Englezi montiraju žreb tako da Novak igra baš protiv Kirjosa, jer to bi bio meč koji privlači pažnju publike a ujedno i dobra prilika da Novak izgubi u startu, jer Kirjos kolko je neozbiljan tolko je i nezgodan jer igra strašan tenis a protiv Novaka bi bio motivisan da pobedi zbog svih gluposti koje je izjavljivao.

Locky

pre 2 godine

Velika nepravda je načinjena na tom meču. Sudija je morao da isključi Bergkampa i kada bi to uradio ceo meč bi otišao u drugom pravcu. Ja smatram da je to najveća sudijska greška na štetu naše fudbalske reprezentacije, a znamo da je bilo puno takvih grešaka da ne kažem krađa. Dovoljno je samo da se setimo meča sa švajcarcima i za nedosuđeni penal nad Mitrovićem. Ipak mislim da su izbacili Bergkampa onda bi sigurno osvojili medalju. Ta generacija 1998 u francuskoj je bila ubedljivo najbolja nasa selekcija sa vrhovnim majstorima. Velika šteta i žal što je sudija pogrešio na tom meču

ny

pre 2 godine

Na startu Djoković ne može da dobije Kirijosa. Kirijosa je 65 na ATP listi. Možda drugo kolo ako Kirijos prodje jer će mu protivnik biti neko oko 35 mesta. Možda igra sa Kecmanovićem

Dragan

pre 2 godine

Aauuuu,koja smejurija.. Hahaha. Pa Novaka ne moze dobiti Nadal na njegovoj podlozi,kamoli neki Kirjos koji nije osvojio ama bas nista. Sou program. Hahahaha. Pobedio Novaka kada se adaptirao nakon povrede. Ubedjen sam 100% da Novak osvaja Wimbledon,a za US ne mogu da garantujem. Pozz svima.

Mikii

pre 2 godine

Kume,ajde u 100 marke da će Kirjos biti u Novakovom delu žreba?
(Steva Signal, 23. jun 2021 14:47)

I evo ga, nije se dugo cekalo da prosecni Srbenda krene sa teorijama zavere. Kako vam vise ne dosadi, pobogu...

Гиле

pre 2 godine

Њукоб је у праву, али не због два пораза Новака од њега, већ штро у првим колима најбољи тенисери још нису руку наместили. И онда вам дође неко ко одлично сервира и игра напаљено против највећих. Ка д би се већ састали у другој недељи Новак је апсолутни фаворит. Шансе да Кириос дође до друге недеље су скоро никакве. Сличну изјаву је дао Рубљов, наравно за себе. Наравно да је боље на Вимблдону да у првим колима играш са специјалистом за шљаку, а не за траву.

Priče iz Nepričave

pre 2 godine

Kako Jugovic promasi penal protiv Holandije, sad bi bili u cetvrtfinalu
(Klikloklik, 23. jun 2021 14:51)

Ko prvi devojci sam u nju upada!!!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

A nikako ne bi valjalo da naleti i na Evansa, Karatseva, Istomina, a naročito ne na moćnog Sema Kverija ovde na Vimbldonu..

ja

pre 2 godine

Novak, bog tenisa. Uozbiljimo se, gospodine Nekadašnji Teniser, ne budimo smešni.
Pitam se zašto ljudima nije stalo do integriteta...?

No name

pre 2 godine

Lako je napalite vas kroz naslov.

Čovek dao izjavu normalnu gde stvarno iako nije igrao tenis puno po pravilu ne boji se vodeće trojke a to je pokazao kad je igrao protiv njih. Pa ima pobede njega baš takvi motivišu ne solidni teniseri iako po pravilu velik gubitnik u tenisu na duže staze.

Sir Oliver

pre 2 godine

@ Napo Leon

Namestice ko? Imas neke dokaze? Kako se to namesta uopste, ko su ti ljudi i zasto se niko od tenisera, sadasnjih/bivsih ne oglasi po tom pitanju onda? Ako se namesta, onda su i oni saucesnici. Zasto ce se najboljem riterneru ikada namestiti serveri, a dedi Federeru igraci koji igraju duge poene? Valjda obrnuto?
Mislis da bi turnir sa tolikom tradicijom dozvolio sebi takve skandale zbog nekih tenisera, ko god oni bili?
To sto mi kao narod volimo da muljamo, ne znaci da bas svi to rade

Splavar

pre 2 godine

Nadamo se ne. Kirjos nije disciplinovan, ali ima nevidjen talenat i naviku da brise patos Djokovicem. Njega Novak ne zeli videti, ne bi me cudilo da se iznenada povuce s turnira ako mu se Kirjos zadesi. Bio bi nekakav pocepan misic ili alergija na hranu, sve samo ne Kirjos

Splavar

pre 2 godine

Nadamo se ne. Kirjos nije disciplinovan, ali ima nevidjen talenat i naviku da brise patos Djokovicem. Njega Novak ne zeli videti, ne bi me cudilo da se iznenada povuce s turnira ako mu se Kirjos zadesi. Bio bi nekakav pocepan misic ili alergija na hranu, sve samo ne Kirjos

Mikii

pre 2 godine

Kume,ajde u 100 marke da će Kirjos biti u Novakovom delu žreba?
(Steva Signal, 23. jun 2021 14:47)

I evo ga, nije se dugo cekalo da prosecni Srbenda krene sa teorijama zavere. Kako vam vise ne dosadi, pobogu...

Topnik

pre 2 godine

Slažem se, Kyrgios voli mečeve protiv velikih igrača, jedino mu se to i da igrati. Nikad nije lako igrati protiv nekoga tko ti može zabit 30 aseva, a Kyrgios uz to ima i igru.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

A nikako ne bi valjalo da naleti i na Evansa, Karatseva, Istomina, a naročito ne na moćnog Sema Kverija ovde na Vimbldonu..

Sir Oliver

pre 2 godine

@ Napo Leon

Namestice ko? Imas neke dokaze? Kako se to namesta uopste, ko su ti ljudi i zasto se niko od tenisera, sadasnjih/bivsih ne oglasi po tom pitanju onda? Ako se namesta, onda su i oni saucesnici. Zasto ce se najboljem riterneru ikada namestiti serveri, a dedi Federeru igraci koji igraju duge poene? Valjda obrnuto?
Mislis da bi turnir sa tolikom tradicijom dozvolio sebi takve skandale zbog nekih tenisera, ko god oni bili?
To sto mi kao narod volimo da muljamo, ne znaci da bas svi to rade

Napo Leon

pre 2 godine

100%Kirjos na Noleta u prvom Kolu
kasnije i Kveri i Izner i svi dobri serveri
Federer će dobiti ove koji vole sporu podlogu
Ide se na to, da se Roger penzioniše sa Velikom titulom
Međutim njegov je problem što se i Novak pita tu ponešto

Kralj mača

pre 2 godine

Ево већ су почели са коментарисањем жреба унапред. Хоће Новаку да спакују Кириоса у првом колу, а онда Федерера у четвртфиналу (пошто су променили систем одређивања носилаца ове године због короне), само да би му отежали поход на титулу. Не би ме зачудило да му дође и Циципас у полуфиналу, да све искомбинују против њега, као на Ролан Гаросу недавно. Овако је и Џуди Мареј 2016. унапред коментарисала жреб, како би волела да Ђоковићу у раним колима дођу јаки сервери, јер је то шанса за њеног сина да освоји турнир, ако Ђоковић рано испадне, па се управо то и десило. Испао је од Кверија у трећем колу, при чему Ноле није био на свом нивоу у том мечу. Надам се да ће сада барем бити на топ нивоу!

Mića

pre 2 godine

Ne bi me čudilo da Englezi montiraju žreb tako da Novak igra baš protiv Kirjosa, jer to bi bio meč koji privlači pažnju publike a ujedno i dobra prilika da Novak izgubi u startu, jer Kirjos kolko je neozbiljan tolko je i nezgodan jer igra strašan tenis a protiv Novaka bi bio motivisan da pobedi zbog svih gluposti koje je izjavljivao.

Ivan

pre 2 godine

Ja bih bas zeleo, taman da ga Novak vrati na fabricko podesavanje.Da li neko zaista misli da Novaka moze da ugrozi teniser koji nije igrao vise od 16 meseci.

Locky

pre 2 godine

Velika nepravda je načinjena na tom meču. Sudija je morao da isključi Bergkampa i kada bi to uradio ceo meč bi otišao u drugom pravcu. Ja smatram da je to najveća sudijska greška na štetu naše fudbalske reprezentacije, a znamo da je bilo puno takvih grešaka da ne kažem krađa. Dovoljno je samo da se setimo meča sa švajcarcima i za nedosuđeni penal nad Mitrovićem. Ipak mislim da su izbacili Bergkampa onda bi sigurno osvojili medalju. Ta generacija 1998 u francuskoj je bila ubedljivo najbolja nasa selekcija sa vrhovnim majstorima. Velika šteta i žal što je sudija pogrešio na tom meču

The Unforgiven

pre 2 godine

Nadamo se ne. Kirjos nije disciplinovan, ali ima nevidjen talenat i naviku da brise patos Djokovicem. Njega Novak ne zeli videti, ne bi me cudilo da se iznenada povuce s turnira ako mu se Kirjos zadesi. Bio bi nekakav pocepan misic ili alergija na hranu, sve samo ne Kirjos
(Splavar, 23. jun 2021 15:40)
-----------------

1. April je bio pre skoro 3 meseca druze. ;)

Glisa

pre 2 godine

Mislim da je u ovom slucaju Djokovicu sve jedno. Onaj ko dobije Djokovica u prvom kolu, taj nema srece. Kirjos osim dugog jezika, nema momentalno sta da ponudi. Dugo je van takmicarskog ritma.

U-bo-de-li-ga-mi-haj-lov?

pre 2 godine

Ja bi isto cviko od ove spodobe, spreman je on da bude izvršilac za bog zna šta, meni samo Monika Seleš pada na pamet onomad kad je izgledalo da se pojavio ženski goat.

Cole

pre 2 godine

Njukomb - Đoković ne bi želeo Kirjosa na startu Vimbldona.

Ja - Đoković bi želeo Kirjosa na startu Vimbldona.

P.S.
Ume da bude nezgodan ali napraviste
od njega Vavrinku iz najboljih dana
i to u najmanju ruku.

petar markovic

pre 2 godine

Nadamo se ne. Kirjos nije disciplinovan, ali ima nevidjen talenat i naviku da brise patos Djokovicem. Njega Novak ne zeli videti, ne bi me cudilo da se iznenada povuce s turnira ako mu se Kirjos zadesi. Bio bi nekakav pocepan misic ili alergija na hranu, sve samo ne Kirjos
(Splavar, 23. jun 2021 15:40)

stvarno ima nevidjen talenat i jos uvek ga vesto krije

Valtiel

pre 2 godine

Nadamo se ne. Kirjos nije disciplinovan, ali ima nevidjen talenat i naviku da brise patos Djokovicem. Njega Novak ne zeli videti, ne bi me cudilo da se iznenada povuce s turnira ako mu se Kirjos zadesi. Bio bi nekakav pocepan misic ili alergija na hranu, sve samo ne Kirjos
(Splavar, 23. jun 2021 15:40)

Čovek je nakon pobede nad Nadalom osvojio dupli Zlatni Slem.
Svaki argument protiv njega više nije validan.
Tačka.

sbc

pre 2 godine

ahahah kao da je Nolu bitno, zna se ko je najbolji teniser na svetu tako da ako i bude Kira mali njemu ce se tresti gace a ne najboljem, Nole se igra sa takvima kao sa decom, tako da Kira je i pozeljan da bude a ne neki tezak kao sto je prosecni teniser, Kira je ispod prosecni teniser...

ja

pre 2 godine

Novak, bog tenisa. Uozbiljimo se, gospodine Nekadašnji Teniser, ne budimo smešni.
Pitam se zašto ljudima nije stalo do integriteta...?

Djida Mova

pre 2 godine

Сада вам је јасно због чега вређа Нолета.
Само по томе ће бити упамћен.
Кијрос је ријалити тенисер и ништа више!!!

Fabricko resetovanje

pre 2 godine

Kirjos je oba puta izdobijao Djokovica 2017. godine u periodu kada on nije bio bas potpuno svoj. Da vas podsetim da je 2017. pao do 12 mesta na ATP listi. Znaci, slobodno neka nameste Kirjosa ovakvom Novaku vec u prvom kolu, ima Nole sa njim da obrise patos.

Basileus

pre 2 godine

Ne znam sto se Kirijos pominje kao neka velika opasnost za Djokovica. Sto je 2017 2 put redom pobedio nikad goreg i povredjenog Djokovica? Pa Novaka je tad Denis Istomin izbacio sa AUS Opena sto je dosta vece dostignuce, pa se ovaj nikad ne pominje kao neki ozbiljni faktor, sto realno i nije, kao ni Kirijos.

Dragan Babić-Čarapan

pre 2 godine

Mislim da bi se Novak iskreno radovao.
I prestanite da Kirjosa smatrate za ozbiljnog tenisera.
Ono što će biti zanimljivo je koliko "bombardera" će sada biti u Novakom žrebu,u odnosu na "šljakaše" na Garosu.
Mada u ovom trenutku,kada Novak ima ovaj nivo igre,ni to nije važno.

Nenad47

pre 2 godine

To kao da kazes da ne bi voleo recimo Svarcmana ili Cekinata u prvom kolu.Kod Novaka nista ne menja ,a ishod ce biti isti ko god bio i koliko god puta bio.

Black George

pre 2 godine

Znači pakuju mu Kirgiosa 200%, možda već u prvom kolu.

A Nole? E pa jedva će dočekati da mu za sve one gluposti odgovori primoravanjem na povratak u Australiju prvim seljobusom.

Da ne kažem nešto prostije!

Vladislav

pre 2 godine

Meni i dalje nije jasno ko gura Kyrgiosa? Covjek ima samo jedno cetvrt finale Wimbledona i to prije 7 godina. Ajde da pricamo o nekom mladom talentu, ima 26 godina i nista nije napravio. Za njega bi kao kuca bilo da poslije toliko godina ponovi to cetvrt finale, iskreno ne vidim ga dalje od drugog kola, nevezano da li ce igrati sa Djokovicem.

I sada je on prijetnja svjetskom broju jedan? Da Novak se bas plasi...

Bl

pre 2 godine

Takva teniska veličina, a očekuje se da u prvom kolu igra sa najboljima s ATP liste. Kakav vic! Kllikk mi je poznato, NIK Kirios nije bio na turniru od AO, a ni tu se nije baš proslavio.
Pravo pitanje je koga Nik Kirios ne bi želio u prvom kolu. Prvi bi bio Federer, jer ga, zbog udvoričkog i sluganskog stava, nikakone bi smik pobjediti, čak ni smoriti.
Drugi bi bio Đoković. Razlog- to je Vimbldon. Englezi ne dozvoljavaju budalesanje na svom gospodskom turniru, pa bi Nik, zbog stalnog opreza da ne napravi kakvu glupost, zaboravio zašto je tu. O tome da bi pokvario jedaan od rijetkih uspjeha, kojima se taj šarlatan može pohvaliti ( 2:0 protiv Đokovića)da i ne govorimo. Ne vjerujem da bi se osjećao neprijatno zbog toga što je svašta nalupetao o Đokoviću, jer on nema stida (đon obraz).
Treći bi bio njegov drugar Cicipas. Ni njemu ne bi mogao praviti zvrčke, a bez toga on ne može privesti meč kraju.
Ne znam šta po pitanju žrijebanja podrazumjeva vajld karta za Mareja, tj. kakva je šansa da njega dobije u prvom kolu. Kako god, morao bi biti prilično oprezan i fin.
Novak Đoković je broj 1. Trenutno najuspješniji teniser u sezoni, branilac titule i izuzetno spreman. Ne vjerujem da ćd bilo kome biti drago da se s njim sastane na Vimbldonu, a pogotovo ne u prvom kolu.

got

pre 2 godine

Bilo bi 6:4, 6:2, 6:2 za Novaka.
Kirjos bi od nasih tenisera mozda mogao da pobedi Lajovica, jer Duci ove sezone nije unekoj formi.
Protiv Kecmanovica, Krajinovica, pa i sljakasa Djerea nema sta da trazi.
Talentovan je Kirjos za tenis, ali kad neko ima 27 godina, to je nebitno.

shomika

pre 2 godine

Kirjos ce jedina uteha za neuspelu tenisku karijeru (shodno velikim ocrkivanjima) biti to sto je dva puta pobedio Djokovica. Mocice svima da prica kako je mogao i sta je sve mogao ali ga eto to nije interesovalo.
Kao oni likovi sto pricaju uz pivo ispred prodavnice kako su mogli da zavrse doktorske studije a nisu jer eto nisu hteli, i zavrsili samo srednju skolu.
Kirjos se moli bogu da ga zreb ne spoji sa Djokovicem, da mu ne bi izbio glavni argument za njegovu karijeru profesionalnog twiterasa.

Papilon

pre 2 godine

Ovaj sto pise nema blage veze sa zivotom, Kirjos nikada vise nece izici na megdan Djokovicu, ako se i poklopi da igraju negde u prvom kolu Kirjos ce odustati a ako bi trebali da se sastanu u drugom ili trecem kolu na nekom turniru Kirjos ce namerno izgubiti mec pre toga.

Bojsa

pre 2 godine

Evo opet nezvani komentator iz Australije ubacuje izjave i zakljucke glavnim nosiocima, radeci na auto-promociji. A pecaju se strucnjaci na sve strane dajuci mu za pravo…

ny

pre 2 godine

Na startu Djoković ne može da dobije Kirijosa. Kirijosa je 65 na ATP listi. Možda drugo kolo ako Kirijos prodje jer će mu protivnik biti neko oko 35 mesta. Možda igra sa Kecmanovićem

E, vala svašta

pre 2 godine

Kirjos nije odigrao takmičarski meč,nekoliko meseci,i sad će za bilo kog nosioca da bude problem.Mislim da je Njukomb preležao koronu,što je ostavilo traga na mozgu.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

To ste vi rekli gospodine Njukomb,verujem da Noletu apsolutno moze da padne i taj kvazi teniser,ili sto se tice ovih servera bombardera takodje Nole i sa njima je izlazio uvek kao pobednik,iskreno nekad teze nekad lakse,da zakljucimo kada je Nole 100% fit i fokusiran na igru tj.nekom GS on je nepobediv a plasite ga tamo sa nekim teniskim sarlatanom,smesni ste gospodine Njukomb!.

Mare

pre 2 godine

Ja bi bas voleo njega. On je dobio Noleta kada je Nole imao problema za povredama. Sad bi ga Novak zgromio i vratio na fabricka podesavanja.

a

pre 2 godine

@Topnik Ovaj(Njukomb) pokušava da vrati u život Kirgijosa pa ga potura(reklamira).
Realno on je van stroja.Čak i da je u top formi Novak bi ga dobio u 3-4 seta.Zašto ?
Novak napreduje dok pojedinci stagniraju,ili kao ovaj Kirgijos samo pričaju.Cicipas,
Medvedev,Zverev,Beretini,....će eventualno biti problem.Najveći novakov problem je
igranje na podnevnom suncu u julu.Ako stave krov, Vimbldon je njegov.

No name

pre 2 godine

Lako je napalite vas kroz naslov.

Čovek dao izjavu normalnu gde stvarno iako nije igrao tenis puno po pravilu ne boji se vodeće trojke a to je pokazao kad je igrao protiv njih. Pa ima pobede njega baš takvi motivišu ne solidni teniseri iako po pravilu velik gubitnik u tenisu na duže staze.

Priče iz Nepričave

pre 2 godine

Kako Jugovic promasi penal protiv Holandije, sad bi bili u cetvrtfinalu
(Klikloklik, 23. jun 2021 14:51)

Ko prvi devojci sam u nju upada!!!

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Neumorni su i stalno prognoziraju kako ce Nole izgubiti. Pa evo pogledajte prva dva GS. Bilo je u februaru "pobedice Medvedev" a u junu "pobedice Nadal".

Odlicno i samo tako nastavite.

Гиле

pre 2 godine

Њукоб је у праву, али не због два пораза Новака од њега, већ штро у првим колима најбољи тенисери још нису руку наместили. И онда вам дође неко ко одлично сервира и игра напаљено против највећих. Ка д би се већ састали у другој недељи Новак је апсолутни фаворит. Шансе да Кириос дође до друге недеље су скоро никакве. Сличну изјаву је дао Рубљов, наравно за себе. Наравно да је боље на Вимблдону да у првим колима играш са специјалистом за шљаку, а не за траву.

Dragan

pre 2 godine

Aauuuu,koja smejurija.. Hahaha. Pa Novaka ne moze dobiti Nadal na njegovoj podlozi,kamoli neki Kirjos koji nije osvojio ama bas nista. Sou program. Hahahaha. Pobedio Novaka kada se adaptirao nakon povrede. Ubedjen sam 100% da Novak osvaja Wimbledon,a za US ne mogu da garantujem. Pozz svima.