Na društvenim mrežama objavljen snimak iz Skupštine: Imamo "po*no poslanika"; Podneta ostavka

Poslanik jedne parlamentarne partije gledao je na svom mobilnom telefonu filmove za odrasle u trenutku dok je u Skupštini trajala rasprava o KiM, pišu mediji.

Izvor: B92

Utorak, 07.02.2023.

08:43

Na društvenim mrežama objavljen snimak iz Skupštine: Imamo
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIÆ

Nakon kritika, on je danas podneo ostavku.

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, vidi se kako taj poslanik, sedeći u skupštinskoj klupi, više od minut i po posmatra po*no snimak na svom mobilnom telefonu, dok za govornicom traje žučna rasprava o Kosovu i metohiji, piše Blic.

Na snimku koji je objavljen na Tviteru vidi se i eksplicitan sadržaj "filma za odrasle", a napravljen je odozgo, odnosno poslanika je snimao neko ko se nalazio iznad njega.

Iako se na snimku ne vidi lice tog poslanika, pa se samim tim ne može sa sigurnošću tvrditi ko je on, korisnici Tvitera koji su objavili snimak naveli su i poslanikovo ime, kao i to da je iz Socijalističke partije Srbije.

U međuvremenu se oglasio i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić koji je medijima izjavio da bi pomenuti poslanik trebalo da podnese ostavku i da očekuje da on to učini danas.

Mediji su potom preneli i da je pomenuti poslanik, nedugo zatim, podneo ostavku.

Podsetimo, rasprava o Kosovu u Narodnoj skupštini održana je u četvrtak i petak, 3. i 4. februara.

*Zbog eksplicitnog sadržaja na mobilnom telefonu poslanika, B92.net neće objaviti pomenuti snimak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Podeli: