Jovanović ipak gurnuo komšiju? VIDEO

V.S. (53) prijavio je policiji da ga je u garaži u Bulevaru Zorana Đinđića, zbog nesuglasica oko parking mesta napao Čedomir Jovanović.

Izvor: B92

Subota, 24.07.2021.

14:04

Jovanović ipak gurnuo komšiju? VIDEO
Foto: Printscreen/TV B92

Sada se pojavio i snimak na kom se navodno vidi sukob Jovanovića i komšije koji ga je prijavio. Nakon ulaska u garažu, na trećem minutu snimka može se videti muškarac koji udara drugog.

Kako se nezvanično saznaje do navodnog sukoba je došlo zbog parking mesta. Naime komšija je zamerio Jovanoviću kao je parkirao automobil. Jovanović je tada navodno odgurnuo komšiju koji je pao na pod i on je prijavio policiji napad.

Jovanović je juče za Tanjug opisao događaj ispred garaže zgrade u kojoj stanuju i on i V.S, navodeći da je stajao u kolima ispred garaže i da nikome nije blokirao put. V.S. se potom, kako je naveo Jovanović, u svom vozilu pojavio iza njegovog automobila i svirao mu bez razloga, nakon čega mu je u više navrata opsovao majku.

On dodaje da je potom izašao iz automobila i zatražio od V.S. da ga ostavi na miru, ali da je on nastavio da ga psuje i da je počeo da pretura po svojoj torbici simulirajući da će da iz nje izvadi neko oružje.

Lider LDP dodaje da je tada odgurnuo V.S. u predelu ramena i da se ovaj zateturao unazad, nakon čega je otišao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli: