Nikolić: Birači će kazniti SPS

Zamenik predsednika SRS-a Tomislav Nikolić izjavio da "sve više liči da će vlada ići na tu stranu" da koalicija okupljena oko SPS formira vladu sa DS.

Izvor: Beta

Sreda, 11.06.2008.

01:26

Default images

Nikolić je kazao da je SRS spremna da bude opozicija, kao i ranije, a zna se "šta je posao opozicije", i poručio da ako SRS i DSS "budu opozicija, DS nema čemu da se raduje".

On je, gostujući na TV Foks, kazao da mu je najzanimljivija politika lidera PUPS-a Jovana Krkobabića, koji traži kontrolni paket da će biti siguran u vladi. "Pa, ako vlada ne ispuni ciljeve, podnesu se ostavke i tu nema garancija", rekao je Nikolić. Nikolić je kazao da je lider SPS Ivica Dačić u razgovorima sa SRS i DSS "tražio da bude jedini potpredsednik vlade", ali da nije bilo moguće da SRS nema ni jednog potpredsednika.

"Lako je izmisliti razloge kada nešto ne želite. Mi smo sve to završili vrlo brzo i trebalo je samo vreme da se ta vlada obelodani. Ali, vreme ističe. Ako neko misli sada da je lako prevariti svoje birače, grdno se vara", kazao je Nikolić.

On je rekao da birači sve "pamte i znaju da vrate".

"Nemoj samo da neko kroz neku godinu kaže 'oteli ste nam vi, radikali, birače i još nam niste vratili'. Mi nikome ništa ne otimamo, ali građani Srbije cene političare ne samo po onome što govore u kampanji, nego i po onome što urade posle kampanje", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli: