Katastrofalne posledice: Ima nastradalih VIDEO

U jakim olujama koje su zahvatile središnji Tenesi poginulo je šestero ljudi, a najmanje tridesetak je povređeno i završilo je u lokalnim bolnicama.

Izvor: index.hr

Nedelja, 10.12.2023.

09:50

Katastrofalne posledice: Ima nastradalih VIDEO
Foto: Tanjug/Andrew Nelles/The Tennessean via AP

Oluje su oštetile i kuće te automobile.

Troje ljudi, uključujući dete, poginulo je nakon što je tornado pogodio okrug Montgomeri severno od Našvila u blizini državne granice s Kentakijem, rekli su lokalni zvaničnici dodajući da su 23 osobe povređene.

Operativni centar za hitne slučajeve u Našvilu objavio je da su i na njihovom području poginule tri osobe. Tamo se urušila i crkva pri čemu je povređeno 13 osoba. Svi su stabilno, piše ABC News. Iz kancelarije šerifa okruga Montgomeri rekli su da su "još u fazi potrage i spašavanja nakon ove katastrofe".

"Jako nas je pogodio tornado ovde u Klarksvilu i okrugu Montgomeri", rekao je gradonačelnik okruga Montgomeri Ves Golden.

Fotografije koje je vatrogasna služba Klarksvila objavila na društvenim mrežama prikazuju oštećene kuće s delovima kuće razbacanim po travnjacima, traktorsku prikolicu prevrnutu na auto-putu i izolaciju iščupanu sa zidova zgrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: