Peskov: "Rusiju je nemoguće negirati"

Mnoge zemlje prelaze granice razumnog , ali Rusiju se ne sme negirati, to je nemoguće, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Izvor: Sputnjik
Pošaljite komentar
 1. Koliko vidim ipak se može.
  (Demokrata u nastanku, 11. avgust 2022 08:33)

  # Link komentara

 2. Rusija - umjesto da bude stožer Slavenstva - divljački napada i razara drugu slavensku zemlju, ničim izazvana. Rat i razaranja u Ukrajini će dugo biti osnovna slika Rusa i Rusije, a dugo će na žalost proći vremena dok asocijacija na Rusiju opet bude književnist, balet, muzika..
  (eustahije, 11. avgust 2022 08:09)

  # Link komentara

 3. Najverovatnije je najbolje da se ispritiskaju svi ti dugmici i pokrene treci svetski nuklearni rat. Mi kao vrsta ne zasluzujemo da zivimo nego da se potamanimo i da na kraju prezive samo bubasvabe (sto ce i biti jer nisu osetljive na radijaciju kao mi).
  (Miki, 11. avgust 2022 02:36)

  # Link komentara

 4. Ne znam zašto je to nemoguće? Rusiji, i svemu što je povezano sa tom zemljom, ili njenim građanima, treba uskratiti sve i svašta iz slobodnog sveta. Ne razumem zašto bi bilo koji Rus uopšte više želeo da putuje u bilo koju zapadnu zemlju, ili da želi nešto da se tamo napravljeno. Rusija ih je proglasila svojim neprijateljem, i što bi želeli da putuju kod neprijatelja? Namestili ste svoj krevet, sad spavajte u njemu.
  (Netgazda, 11. avgust 2022 02:34)

  # Link komentara

 5. Sami ste sebe itekako negirali. I to za narednih par decenija minimum - makar dok ne pomre sadašnja politička elita, a mladji se u dovoljnoj meri ne pokaju.
  (Los Angeles, 11. avgust 2022 01:02)

  # Link komentara