Četvrtak, 16.11.2023.

19:53

Vučević: "Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane" je pobednička lista FOTO

Miloš Vučević izjavio je da je ubeđen da će izborna lista "Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane" biti pobednička lista na pokrajinskim izborima.

Izvor: Tanjug

Vučević:
FOTO TANJUG/ Srpska napredna stranka/ bg

On je naglasio da to smatra iako, kako je rekao, mnogi to potcenjuju.

Nakon što je u opštinskom odboru SNS u Staroj Pazovi stavio svoj potpis za kandidaturu liste "Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane" za pokrajinske izbore 17. decembra, Vučević je pozdravio veliki broj ljudi koji su čekali da daju svoj potpis za tu listu i poručio im da iz Stare Pazove kreće njihova kampanja za pokrajinske izbore.

“Iz Stare Pazove krećemo u kampanju i za pokrajinsku skupštinu, odnosno, za Skupštinu Vojvodine, apsolutno sam siguran da će lista koju kandidujmo, a koja nosi naziv Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane, iako je mnogi potcenjuju, iako nas prikazuju kao autsadere, biti pobednička lista. Lista koja garantuje siguran i ravnomerni razvoj cele Vojvodine, neotuđivog dela Republike Srbije, lista koja garantuje dobar program, lista koja kandiduje odlične ljude, lista koja kandiduje, pre svega, veru u sigurniju i izvesniju budućnost za ovaj deo Srbije, za našu Vojvodinu.”, naglasio je Vučević i dodao “Građane pre svega interesuje šta je ono što nudimo u narednom periodu. To jeste dalje snaženje ekonomije i Vojvodine, očuvanje njene kulturne baštine, očuvanje na ponos svih naših raznolikosti.
Pozivam sve građane u celoj Republici Srbiji da izađu na birališta 17. decembra i glasaju za pokrajinsku listu Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane i republičku listu Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane!" rekao je Vučević ovom prilikom.

Dodao je da zna da je SNS u poslednjih osam godina postigla odlične rezultate, ali da građane zanima budućnost.
FOTO TANJUG/ Srpska napredna stranka/ bg
FOTO TANJUG/ Srpska napredna stranka/ bg
FOTO TANJUG/ Srpska napredna stranka/ bg
FOTO TANJUG/ Srpska napredna stranka/ bg
FOTO TANJUG/ Srpska napredna stranka/ bg

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Podeli: