Isplivao jeziv snimak na kom Pikeova majka nasrće na Šakiru: Hvatala je za lice, Pike gledao VIDEO

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koja otkriva koliko je loš bio odnos Šakire i Pikeove majke Montserat Bernabeu. Nakon što se saznalo da Šakira na balkonu drži lutku veštice usmerenu prema kući bivše svekrve, mnogi su je napadali govoreći da ne treba da meša Pikeovu majku u svoj ljubavni krah.

Izvor: index.hr

Sreda, 25.01.2023.

08:22

Isplivao jeziv snimak na kom Pikeova majka nasrće na Šakiru: Hvatala je za lice, Pike gledao VIDEO
Foto: Profimedia

Svađa na ulici

Međutim, nakon videa koji je nedavno objavljen po društvenim mrežama mnogi zaključuju kako je Montserat itekako bila umešana u njihov odnos. Na snimku je očigledno da se pevačica i fudbalerova majka svađaju. U jednom trenutku Pikeova majka ljuto hvata Šakiru za lice, a pevačica joj naglo sklanja ruku.

Kako pišu strani mediji, svekrva je Šakiri u tom videu poručila: "Moraš da začepiš usta." Dok se njihova svađa na ulici odvijala, Pike je samo stajao sa strane i promatrao. Snimak incidenta, koji je tek sad završio na mrežama, snimljen je ranije, ali nije poznat tačan datum. Mnogi ljudi na društvenim mrežama su besni zbog ovog videa, a komentari se samo nižu.

"Ne mogu da verujem da je Pike samo stajao tamo dok je njegova mama hvatala Šakiru za lice", "Pogledajte Pikea. Ništa ne radi. Ne zna kako da zaštiti Šakiru od sopstvene majke. To nije muškarac", "Loše mi je od ovoga. Vidi se bes u očima Pikeove majke", neki su od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli: