Bera Grilsa i kolegu jurio medved na Staroj planini, spasla ih srpska policija VIDEO

Čuveni britanski avanturista Ber Grils zahvalio je pripadnicima našeg MUP u epizodi emisije "Ranvir Sing protiv divljine - uz Bera Grilsa" objavljenoj na "Netfliksu".

Izvor: Telegraf

Sreda, 10.08.2022.

15:01

Bera Grilsa i kolegu jurio medved na Staroj planini, spasla ih srpska policija VIDEO
Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Epizoda u kojoj čuveni britanski avanturista Ber Grils preživljava na Staroj planini u Srbiji počela je da se prikazuje. Od svih njegovih opasnih putešestvija baš ova snimljena u našoj zemlji ima ubedljivo najbolji uvod, a ništa manje atraktivan i kraj.

Naime, Ravir Sing, poznata indijska filmska zvezda, na početku snimanja epizode na Staroj planini, našao se na meti medveda. Nakon što je Sing stigao do provalije u pokušaju da pobegne, na nebu se ukazala najsavremenija letelica H-145M Helikopterske jedinice MUP Srbije iz koje je izašao Ber Grils, koji ga je izvukao iz opasne situacije.

Kada su se našli u letelici, Grils i Sing su se zahvalili svojim spasiocima, koji su im poželeli dobrodošlicu.

"Budimo zahvalni srpskoj policiji što nas je spasla", rekao je Grils.

Potom su Grils i Sing na Staroj planini tragali za Natalijinom ramondom, cvetom feniksom koji je srpski simbol Dana primirja u Prvom svetskom ratu, i golgote kroz koju su prošli naš narod i vojska. Kada su je pronašli, Grils poziva Singa da krenu, rečima:

"Požuri, srpska vojska nikada ne kasni."

U kadru se tada pojavljuje najmoderniji transporter Vojske Srbije, koji ih odvozi.

Mediji su ranije objavili da je Grils oduševljen Srbijom, Starom planinom i našom kuhinjom.

Goran Karadžić, direktor JP "Stara planina", otkrio je prošlog meseca i da Grils ima ogromnu želju da upozna najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, javljaju Novosti, prenosi Telegraf.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli: