Misteriozna Splićanka ekskluzivno na TV Prva o nestanku Mateja Periša: Žao mi je što nisam... VIDEO

Maja S., sa kojom je Matej Periš ostvario poslednji kontakt kada je kobne večeri pozvao iz kluba "Gotik", kaže da joj je najžalije što se Perišu nije javila na poziv koji je imala u 22.39 časova.

Izvor: B92

Sreda, 19.01.2022.

12:40

Misteriozna Splićanka ekskluzivno na TV Prva o nestanku Mateja Periša: Žao mi je što nisam... VIDEO
Foto: Printscreen TV Prva

Potraga za nestalim Splićaninom traje skoro 20 dana, a informacije o njegovom kretanju i ponašanju sporne noći su prilično oprečne. Podatak da je Periš kobne večeri u više navrata bio u kontaktu ili pokušao da ostvari kontakt sa Majom S., sugrađankom koja je u to vreme takođe boravila u Beogradu, ali ne sa Matejevim društvom, daje potopuno novu sliku događaja.

Ona je u naš glavni stigla pre Periša, a kako su hrvatski mediji pojasnili, reč je o devojci koja redovno posećuje noćne klubove i beogradske kafiće, te se verovalo da ju je Periš upravo zbog toga i zvao, videvši na društvenim mrežama da je u Beogradu. Nakon što je informacija da je Matej poslednji poziv telefonom uputio njoj izašla u javnost, ona je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se, sve do sada. Kako kaže Maja S., sada se kaje jer se nije javila na poziv Matteja.

"Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade", rekla je Maja S. u emisiji "Eksploziv" na TV Prva koja će se emitovati večeras u 18:45. Ovo je prvi put da je Splićanka izašla u javnost i rekla bilo šta o nestanku Mateja Periša, a njen otac je prethodno demantovao informacije koje su se pojavile u medijima da joj je oduzet pasoš i da ne može da izađe iz Srbije.

Prethodno su se pojavile informacije da se Maja S. i Matej Periš poznaju godinama. Reč je inače o imućnoj Splićanki koja uživa u luksuzu, a vlasnica je nekoliko plovila na kojima je Periš radio kao skiper. Interesantno je da je ona prva osoba koja je potvrdila da je Periš koristio narkotike, za razliku od njegovih prijatelja, koji su to u više navrata demantovali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli: