"Večerali smo, popili nekoliko pića": Zbog glumačkog para Prins odložio koncert za sat

Glumac Havijer Bardem otkrio je, gostujući u emisiji Džimija Felona, da je on kriv što je poznati pevač i kompozitor Prins jednom odložio koncert u Londonu za sat vremena.

Izvor: B92

Sreda, 19.01.2022.

10:57

Foto: EPA/ CLAUDIO ONORATI

Zvezda filma "Being The Ricardos" objasnio je kako je došlo do toga da kasni koncert legendarnog muzičara.

"Pozvao nas je", počeo je priču Bardem i onda rekao da je njegova supruga Penelope Kruz bila dobra prijateljica sa legendarnim pevačem.
Njih dvoje su, uoči koncerta, večerali sa jednim prijateljem iza scene, a onda je Bardem, kako kaže, posle deserta i nekoliko pića shvatio da se to odužilo i pomislio kako niko ne dolazi po njih.

"Izašao sam iz sobe i rekao: 'Hej, ovde smo'", a onda se pojavio Prins i pitao da li smo gotovi, pa nam je rekao da odemo na svoja mesta. Kada smo stigli, koncert je počeo", ispričao je Bardem.

Glumac se nasmejao i rekao da mu je žao ukoliko je neko od obožavalaca pokojne muzičke zvezde, ko sada gleda "The Tonight Show", prisustvovao pomenutom događaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Podeli: