Alek Boldvin usmrtio direktorku fotografije na snimanju, ranio reditelja

Glumac Alek Boldvin slučajno ubio je ženu iz snimateljske ekipe, a ranio režisera i scenaristu novog filma "Rust".

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

06:42

Alek Boldvin usmrtio direktorku fotografije na snimanju, ranio reditelja
Foto: Profimedia

Glumac je, kako prenosi Gardijan, ubio direktorku fotografije rekvizitnim pištoljem i ranio reditelja Džoela Souza, prenosi Gardijan reči vlasti u Nju Meksiku.

"Šerif potvrđuje da su dve osobe upucane na setu Rasta. Direktorka fotografije Hejlina Hačins (42) i reditelj Džoel Souza (48) upucani su kada je opalio rekvizitni pištolj koji je koristio glumac i producent Alek Boldvin (68)", navedeno je u izveštaju šerifa.

"Gospođa Hačins prevezena je helikopterom u bolnicu gde je proglašena mrtvom. Souza je u bolnici na lečenju."

Nije saopšteno koliko su ozbiljne Souzine povrede. Navedeno je da je istraga otvorena i aktivna, i da nisu preduzete pravne radnje povodom ovog incidenta.

Iz šerifove kancelarije rečeno je Gardijanu da je Boldvin svojevoljno razgovarao sa istražiteljima i da je nakon razgovora otišao.

Predstavnici za medije Aleka Boldvina izjavili su da je do incidenta došlo pošto je glumac opalio iz pištolja sa lažnom municijom, ne navodeći detalje.

Snimanje je zaustavljeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

151 Komentari

Podeli: