Oglasio se i Miloš Biković

Miloš Biković oglasio se na društvenim mrežama povodom slučaja silovanja i seksualnog zlostavljanja koje je Miroslav Aleksić sprovodio nad polaznicama njegove škole glume koje je u javnost prvo iznela Milena Radulović.

Izvor: B92

Utorak, 19.01.2021.

10:57

Oglasio se i Miloš Biković
Foto: Profimedia/TASS/Sergei Karpukhin

Biković je objavio sliku koju je isprva postavila Radulovićeva na svom profilu.

Slika je crtana verzija lika glumice, sa dodatom krunom, na kojoj piše "Nisi sama".

Biković je objavio ovu sliku, dodajući "Oduvek si bila borac" i time pružio podršku Radulovićevoj.

"Milena je moja prijateljica. Moja hrabra prijateljica, i to sam oduvek znao, i kad sam je gledao na ispitima na FDU i dok smo radili u Rusiji zajedno. Iva je divna mlada umetnica, iz moje pozorišne kuće, bio sam asistent na njenoj klasi, i sad je pokazala koliko je zrela", napisao je Miloš Biković u svojoj objavi. Napomenuo je da se ništa sporno nije desilo u njegovom bliskom okruženju, njegovim prijateljicama, koleginicama, devojčicama koje je gledao kako rastu u divne mlade žene i umetnice, i da verovatno nikada ne bi znao koliko to može da bude strašno.

"One znaju da imaju moju ljubav i moju podršku. Njih dve, i sve moje koleginice, ali i bilo koja žena koja se ikada našla ili će se naći u sličnoj situaciji. Nisi sama. Tiče me se. A svi oni koji boje glasove podrške, lajkove ili krvna zrnca - prave od ove teme ono što ona nikad ne sme da postane. Možda ne znaju šta rade, ne odobravam i ne učestvujem. Ovom prilikom želeo bih da ohrabrim i ostale žene koje su imale slično iskustvo da istupe i progovore", dodao je glumac

Zbog optužbi za silovanje juče je saslušan učitelj glume, režiser i scenarista Miroslav Aleksić.

Aleksić, vlasnik beogradske škole glume, koji se sumnjiči za silovanje i nedozvoljene polne radnje, tokom saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao je krivicu, a nešto kasnije određen mu je pritvor do 30 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli: