Policajka koja je orgijala sa šestoricom kolega: "Bila sam očajna"

Policajka iz Tenesija koja je otpuštena zbog seksa s više policajaca dok je bila na dužnosti, rekla je istražiteljima da je "pukla" dok je prolazila kroz težak razvod, što je na kraju dovelo do afera s brojnim muškim kolegama koji bi, kako kaže, "zabili ku*** u bilo šta".

Izvor: Jutarnji.hr

Utorak, 31.01.2023.

12:59

Default images

Congratulations to Officer Maegan Hall who was sworn in this afternoon by Chief Davis. pic.twitter.com/egRoXkVDid

— La Vergne, TN Police Department (@LaVergneTNPD) August 19, 2021
Detaljno je opisala i kako je pokušala da uvede svog supruga u seks s Maglikom i njegovom suprugom, no taj je plan, na njenu žalost, propao.

"Mags je bio pored nas, na kauču, i rekao je - ‘ako se svi počnete ljubiti, možda će nam se i Džed, moj muž, pridružiti‘. Ali kad smo počeli da se ljubimo, Džed je rekao ‘ne‘", prepričala je Hol.

Takođe se prisetila kako je pokušala da uvuče supruga u još jedan seksualni odnos s drugim parom, Tajom Megovanom i njegovom suprugom. Megovan je takođe otpušten zbog afere s Hol.

"Taj je pokušao da nagovori Džeda da učestvuje. Igrali smo Uno na skidanje i onda je Megovanova žena izašla na terasu s Džedom, a ja i Taj smo se malo ljubili i to je bilo to", objasnila je otpuštena policajka i otkrila da je Megovan imao fetiš na stopala pa mu je slala fotografije svojih.

Uprkos tome što su otkrivene njene brojne afere s kolegama iz policijske stanice, Hol je priznala da su ona i suprug odlučili da ostanu zajedno te da planiraju da krenu na terapiju za parove.

"Nije bilo lako, ali uh, drago mi je da sam mu rekla sve", zaključuje Hol. No, odnos im je postao toksičan nakon što je pokušala da raskine s Pauelom. Rekla je da je počeo da joj preti da će se ubiti i da je planirao da popije celu bocu viskija i da se zatim slupa automobilom.

"To je zbog tebe, ti si mi to učinila, povredila si me", navodno joj je to govorio nakon što je odlučila da raskine odnos s njim.

Na kraju su okončali svoju aferu nakon što mu je priznala da je bila u seksualnoj vezi s nekim drugim. Tokom intervjua takođe je priznala da je imala seks s kolegom Lerijem Holadejem te da je učestvovala u seksu u troje s kolegom Patrikom Maglikom i njegovom suprugom. Navodno je s više policajaca izmenjivala i eksplicitne fotografije. 26-godišnja Megan Hol objasnila je kako su stvari izmakle kontroli, a sada je objavljen transkript intervjua.

"Moj muž i ja smo tada bili na rubu razvoda i ja sam pukla, to je onda jednostavno izmaklo kontroli. Bila sam glupa, bila sam očajna, a muškarci su muškarci i oni bi gurnuli svoj ku*** u bilo šta", stoji u transkriptu, prenosi NY Post.

Hol je takođe obavila tri razgovora s voditeljem odseka ljudskih resursa Endruom Patonom. U jednom delu transkripta koji se sastoji od 61 stranice, Hol je priznala da je praktikorala oralni seks s kolegom Luisom Pauelom u policijskoj stanici. Dodala je i da je njihova afera uključivala "puno seksa" i da je bila izazvana problemima u njenom braku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

143 Komentari

Podeli: