Bajden se obrukao: Uporedio Elizabetu II sa svojom majkom koja je mrzela Engleze

Predsednik Džozef Bajden pridružio se Britaniji u žaljenju za smrću kraljice Elizabete II dok se prisećao svoje poslednje uspomene sa kraljicom i kako ga je podsetila na njegovu majku Ketrin Finegan, poznatu kao Džin.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.09.2022.

12:35

Bajden se obrukao: Uporedio Elizabetu II sa svojom majkom koja je mrzela Engleze
Foto: Profimedia

Međutim, poređenje između njih dve završilo se vrlo neprijatno, pošto je Bajdenova majka jednom navodno odbila da spava u krevetu u kojem je spavala kraljica s obzirom na to da je bila Irkinja koja je otvoreno mrzela Engleze. "Način na koji me je kraljica Elizabeta II dodirnula kada se nagnula da pita da li sam dobro, da li mi nešto treba, uvek se brinula da svi oko nje budu dobro", rekao je Bajden u obraćanju i dodao kako ga je to podsetilo na njegovu majku.

Sahranu kraljice Elizabete Druge pratite iz minuta u minut u našem Live Blogu.

Nastavio je da se priseća vremena kada je njegova majka, koja je irskog porekla, putovala u Veliku Britaniju i provela noć u hotelu, u kome joj je rečeno da ga je kraljica jednom posetila.

"Hari jeste poslednji saznao za smrt Elizabete" – unuk odmetnik najbolnije kažnjen

"Bila je toliko užasnuta da je spavala na podu cele noći, umesto da rizikuje da spava na krevetu na kome je spavala kraljica."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli: