Gradonačelnik Venecije besan zbog snimka koji je izašao u javnost: "Ovde vidimo dva idiota" VIDEO

Venecija je obično poznata po velikom kanalu na kojem se uglavnom viđaju brodići i zaljubljeni parovi koji se voze, no sada je taj prizor poremetila jedna ne baš svakidašnja situacija.

Izvor: B92

Sreda, 17.08.2022.

20:30

Gradonačelnik Venecije besan zbog snimka koji je izašao u javnost:
Foto:Shutterstock/Jaro68

Snimak surfovanja velikim kanalom Venecije nije baš naišao na pozitivne reakcije, kako javnosti, tako i gradonačelnika Luiđija Brunjara. Naime, dva surfera su probala da se zabave na malo drugačiji način i to snimili.

"Ovde vidimo dva idiota koji ismevaju naš grad. Apelujem na sve da nam pomognu da ih identifikujemo i kaznimo", naveo je gradonačelnik Luiđi Brunjaro na Tviteru.

Na snimku se vide dva mladića kako surfuju u velikom kanalu i izbegavaju gondole i čamce, a gradonačelnik je kao nagradu za informacije ponudio večeru.

Sporni snimak je prvo postavljen na Instagram, uz prateću muziku Bič bojsa "Surfin’USA" na grupi "Venecija nije Diznilend", a ta stranica se inače trudi da turistima ukaže na pravila ponašanja u gradu koja je neophodno poštovati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli: