"Vidoje me je opsedao"; Guči-maćeha i žena-solidarnost iznose prljav veš: "Gurao je u sve"

Bivša supruga Luke Rajića, Borna Kotromanić, zapretila je tužbom Vlatki Pokos nakon što su se javno posvađale zbog podele novca pokojnog supruga Nikoline Ristović, Vidoja. No, njihov rat na društvenim mrežama nije se tu zaustavio.

Izvor: B92

Utorak, 05.07.2022.

15:44

Default images

Borna je na svom Instagramu podelila skrinšot Vlatkinog komentara uz koji joj je poručila da koristi Nikolinu za "svoju medijsku promociju" te je otkrila još neke škakljive pikanterije iz njenog života.

"Čudna je to ljubav bila dok je stavljao penis u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne treba ti Nikolinu da podučiš jer ona dobro zna da me opsedao, a da mu ja nisam dala da ni da mi priđe i da me je od njegova ponašanja bilo sram samo zato što je znam i kao žena ženi. Ti Nikolinu koristiš za svoju medijsku promociju, a njoj samo štetiš", napisala je Borna u opisu objave.

Vlatka joj je, naime, napisala da je imala sreće jer se udala za civilizovanu osobu, no da je to "ne čini ni pametnom, ni uspešnom".

"Borna je imala sreće što je bila u braku s civilizovanim tipom, to ju ne čini ni pametnom ni uspešnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušebrižnici i bivši, poremećeni, svekar. I 'uspešne' žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosečnu hrvatsku platicu", napisala je Vlatka, no nije trebalo dugo čekati na Bornin žestoki odgovor.
"Vlatka, i ti i Nikolina ste imali dobre želuce da budete s muškarcima s kojima ste bile i tu je bilo od svega najmanje pameti. A gde ti je bila ženska solidarnost kad si bila s Dikanom koji je svoju suprugu Bebu Lončar opelješio i zabranio sinu da viđa majku pod pretnjom da će ga razbaštiniti dok si se ti igrala maćehe u Gučiju, nisi dostojna da me uzimaš u usta i nemoj", poručila joj je Borna.

Podsetimo, svađa Vlatke i Borne započela je kada je bivša Rajićeva supruga komentarisala: "Novac od trgovine Arkanovim ratnim plenom nikada nikome nije doneo sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini", na što se odmah javila u komentarima javila Vlatka.

"A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije. Ova objava je u ovom trenutku baš usmerena protiv Nikoline, ne razumem te. Zašto nisi pre o tome govorila? Nije fer", napisala joj je Vlatka te je usledila dramatična svađa pred celom nacijom.
"Na mom profilu klevećeš mene i mog bivšeg supruga, mora da te pamet žulja. Još nas jednom uzmi u pero ili usta i vidimo se na sudu. Ne znam što si i od koga naučila, ali sa mnom sigurno nisi imala posla", napisala joj je Borna.

"Borna, poradi na samokontroli. Nikog ne klevećem, samo postavljam pitanja i dajem drugačiju perspektivu. Znaš, sve je stvar perspektive i ugla gledanja. Ali, žene ne bi trebalo da budu protiv one koja je u teško situaciji", odgovorila joj je Vlatka.

"Nemoj da se ponavljam, ne volim, ali iza onog što kažem stojim. Da si na kanadskoj adresi, teže bi ti bilo uručiti sudski poziv, ali dok si u Hrvatskoj nije", istakla je Borna.

Borna ja od 1996. do 2006. godine bila u braku s preduzetnikom Lukom Rajićem, koji se smatra jednim od najbogatijih Hrvata. Njih dvoje imaju trojicu sinova, a navodno su ostali u korektnim odnosima.

Vlatka i Josip Radeljak Dikan venčali su se u januaru 2006. godine. Nakon godinu i pet meseci naizgled idiličnog braka, njih dvoje su započeli buran razvod te su se stalno prepucavali preko medija. Dikan je Vlatku nakon burne svađe izbacio iz stana te joj nije dao da uzme svoje stvari. Oni su tokom razvoda jedno drugo optuživali za preljubu, psihofizičko maltretiranje itd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli: