Razvela se Jelena Karleuša, izdala zvanično saopštenje

Pop ikona Jelena Karleuša oglasila se zvaničnim saopštenjem i otkrila da se nakon 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića.

Izvor: Telegraf

Utorak, 05.07.2022.

12:08

Razvela se Jelena Karleuša, izdala zvanično saopštenje
Foto: Printskrin/TV Prva

Ona se oglasila na Instagramu i otkrila razloge koji su doveli do njihovog razvoda.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo nas brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla ... pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalie. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, staratelistvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se vise oglasavati ovim putem.

Buran porodični život Karleuše i Tošića – zajedno bili jaki, odolevali iskušenjima, ali...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

190 Komentari

Podeli: