Miša Grof sada tvrdi: "Ona je inscenirala pljačku nakita u Kaštelima; Nikolina: "Tužba"

Viktor Ristović izneo je teške optužbe na račun snaje Nikoline Ristović, koje idu dotle da tvrdi kako je ona kriva za smrt njegovog sina Vidoja Ristovića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.07.2022.

08:34

Default images

Osim što je otkrio pojedine detalje iz Vidojevog braka sa voditeljkom, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, rekao je i da Nikolina može biti uhapšena ukoliko krene da iznosi sve što zna o njoj.

Povodom teških optužbi, Nikolina je za domaće medije rekla da bi Mišu Gorfa trebalo da "komentariše neki psihijatar".

Oglasila se Nikolina Pišek posle optužbi Ristovića – "dokaži"

Sada je, kako se čini, rešio da nastavi sukob sa snajom u medijima, pa je progovorio o pljački nakita koja se njoj i Vidoju dogodila na letovanju u Kaštelima. Viktor Ristović naime tvrdi da je Nikolina iscenirala taj incident, kako bi imala izgovor za prodavanje zlata.

"Otkriću vam nešto o čemu ćutim godinama. Ona je inscenirala onu pljačku pre dve godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno ukradeno zlato u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 evra u kešu. Dobio sam informaciju još tada da ona stoji iza svega, a posle su samo stizale potvrde. Kada su se vratili sa tog odmora, ona je prodala još zlata jer se kao plašila da ih opet ne pokradu. U stvari, ona je prodavala i sklanjala pare sa strane po hrvatskim bankama i računima", rekao je Ristović za Kurir.

Nikolina Pišek osudila postupke Miše Grofa: "Ne smem da napišem šta bi Vidoje uradio" FOTO

Inače, pljačka u Kaštelima dogodila se 2020. godine, a Ristovići su tada izjavili da su ostali bez vrednog nakita i gotovine.

Nikolina je novinarima tada rekla da su ostali bez 65 do 68 hiljada evra, muškog sata Custos (18 hiljada evra), sata Rolex Daytone rose gold (35 hiljada evra), narukvice Cartier Love s brilijantima (40 hiljada i 600 evra), muškog sata Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 hiljada evra), ženskog prstena Cartier Panther (25 hiljada evra) te Chopard prstena 3.75 ct (belo zlato) vrednosti 65.000 evra.

Voditeljka otkriva da je angažovala advokate koji će joj pomoći da dobije nasledstvo pokojnog supruga.

"Moji advokati će se uskoro svima obratiti, i to sa dokazima, za razliku od uvaženog Grofa. Zatvor bi mi bio raj i lakše bih ga podnela u odnosu na ovo što poslednjih nedelja doživljavam od svog svekra. Ne smem ni da napišem šta bi Vidoje uradio kada bi video postupke svog oca. Ali istina će na kraju izaći na videlo i sve će se saznati", rekla je Pišekova za Informer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli: