Bez interneta i hrane: Kako je poznata Srpkinja izvukla Lejdi Gagu iz pakla droge

Pevačica Lejdi Gaga nekoliko puta je otvoreno u javnosti govorila o problemima sa porocima. Jedan od njih je bila i marihuana. A kada je htela da se iščupa iz kandži droge, pomogla joj je prijateljica Marina Abramović.

Izvor: hellomagazin

Subota, 15.01.2022.

16:11

Bez interneta i hrane: Kako je poznata Srpkinja izvukla Lejdi Gagu iz pakla droge
Foto: Profimedia

Nije tajna da je Lejdi Gaga imala ozbiljnih problema sa porocima. I sama pop zvezda više puta je pričala o tome kako bi skrenula pažnju onima koji bi mogli da krenu istom stranputicom.

Tako je otkrila da je posle jednog nastupa, na kome je povredila kuk, posegnula za marihuanom i da je travu pušila svakodnevno ne bi li ublažila bolove.

"Iznurivala sam sebe poslom iako je povreda još bila sveža. Koncerti su bili savršeni, a bol nepodnošljiv. Zato sam, čim bih sišla sa scene, koristila marihuanu da taj osećaj prestane",pričala je svojevremeno pevačica.

Lejdi Gaga otvoreno o psihičkim problemima: "Plašila sam se da izađem iz kuće"

Ekstravagantna pevačica nabavljala je opojni narkotik uz lekarski recept. Međutim, kada je shvatila da bi priča mogla da izmakne kontroli, odlučila je da se na vreme oslobodi poroka. U procesu rehabilitacije u pomoć joj je priskočila prijateljica, čuvena umetnica Marina Abramović, koja ju je pozvala u svoj dom.

No, zvezda performansa ima pravila koja gosti moraju da poštuju, što je Gagi odmah stavila do znanja.
Foto: Profimedia
"Nema gledanja televizije, nema interneta i kompjutera, nema hrane i, naravno, nema marihuane. Tri dana ješćemo, gledaćemo i disaćemo umetnost", bila je izričita Marina u obraćanju prijateljici koja je tada imala 27 godina.

Gaga je na sve pristala, čak i na neobičan eksperiment u šumi u koju ju je Marina odvela sa povezom preko očiju. Zadatak je bio da pronađe put natrag bez čula vida.

Marina Abramović: "Došla sam do faze kada mi alkohol, cigare i droga nisu potrebni"

"Šetala sam se šumom i u nekom trenutku počela da plačem jer dugo nisam osetila tako jaku povezanost sa prirodom", priča Gaga.

Kakva je još čuda Marina napravila nije poznato, ali popularnoj pevačici bila su dovoljna samo tri dana da zaboravi na marihuanu i okrene se zdravijem načinu života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli: