Bugarka tvrdi da ima najveće usne na svetu i ne planira da prestane sa uvećavanjem

Andrea Ivanova (24) šokirala je svet ogromnim usnama za koje tvrdi da su najveće na svetu,a još veće iznenađenje je što ne planira da prestane sa operacijama.

Izvor: Net.hr

Subota, 04.12.2021.

16:52

Default images

Žena čiji je san da izgleda kao Bratz lutka sprema se za 27. injekciju usana u nadi da će joj se snovi ostvariti. Andrea Ivanova (24) iz Sofije u Bugarskoj tvrdi da ima "najveće usne na svetu", ali ovog Božića želi da ih još više uveća.

Na operacije je potrošila preko 5.000 funti

Obožavateljka Bratz lutaka potrošila je više od 5.000 funti samo na svoje usne i tvrdi da još nije gotovo, piše "Mirror". Ova mlada devojka razmišlja i o ekstenzijama lica i operacijama oblikovanja, a sve kako bi promenila oblik brade i vilice.

Ona želi da izgleda što bliže Bratz lutki, a da bi to postigla mora da se podvrgne plastičnim operacijama na jagodicama. Andreine velike usne nisu samo podigle njeno samopouzdanje, već su i privukle pažnju hiljada korisnika Instagrama.
"Pišu mi mnogi muškarci iz celog sveta, nudeći mi novac, putovanje i stalno me pozivaju na druženje", hvalila je Andrea, piše Miror.

Uprkos tome što je dobila toliko injekcija, koje koštaju oko 200 funti, Andrea ne brine da li će joj usne jednog dana "pucati".

Porodica ne podržava Andreino povećanje usana i njenu ljubav prema plastičnoj hirurgiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli: